Co dávat dítěti po ukončení kojení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Rive píše:
Zkus treba oriskove a podobne mleka, ale nejlepe, kdyz si je udelas doma.
Treba mak ma hodne vapniku.
My pak z toho delali ruzne koktejly ovocne.
Jak se doma dela oriskove mleko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas byla situace podobna. Jen teda trochu pozdeji. Veceri mala dostala, takze nejake mleko nebo kase nebyla nutna. Dala jsem ji pred spanim napit ovocneho caje a kojeni proste ukoncila, mleko neni! Brblala nejdriv 20min, druhou noc 5minut a byl klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta nase nechtela zadne mleko, normalni, UM (se ji nedivim, jsou hnusny), ruzna rostlina…nastesti jedla syry a rano neslazeny jogurt. Nenutila jsem ji ho, ale nekdy kolem druheho roku mleko vzala na milost, ted pije mandlove s trosickou smetany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 13 měsíců syna a před měsícem jsem přestala kojit, um ani normalni mléko nechce tak nedávám, snažím se aspoň nějaký mléčný výrobek aby měl každý den, ale on o to moc nestojí a já to nehrotim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanaross píše:
Mám 13 měsíců syna a před měsícem jsem přestala kojit, um ani normalni mléko nechce tak nedávám, snažím se aspoň nějaký mléčný výrobek aby měl každý den, ale on o to moc nestojí a já to nehrotim
No, já jsem dospělá a samotné mléko taky nemusím. To už musí být. Ani se nedivím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud dostane dostatek mléčných výrobků za den, není potřeba UM..Mě to dcery taky nikdy nechtěly.
U nás mají ráno mléko s grankem, mléčnou kaši pozdní snídani, většinou ovesnou, jáhlovou, rýžovou třeba s ovocem a pak odpoledne jogurt, sýry mi nejedí ani jedna, ta starší (skoro 5let) teď teprve bere na milost, že jí namažu pečivo lučinou, nebo sýrem, ale jinak to nechce.
Na večeři máme zeleninové polévky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit