Co pomáhá na zácpu?

3823
18.8.06 14:09

Co pomáhá na zácpu?

Ahoj. Potřebuji poradit něco účinného na zácpu.
díky sunn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2612
18.8.06 14:16

dvě kila vychlazeného melounu by pomoct mohly… :wink:

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
18.8.06 14:19

Tak nevím, jestli pro tebe nebo pro mimi.
Ale obecně: kompot ze švestek, švestková šťáva, hruškový kompot, strouhané jablko nejlépe i se šlupkou, stejně tak hruška…
Nebo teda asi pomůže třeba snízt jablko a zapít mlíkem?? :roll:

Jinak pokud chceš pro mimi, tak se prodává Duphalac, je to přírodní nenávykové projímadlo. Jde koupit bez předpisu. ¨Nebo glycerinové čípky - volně prodejné, po nich se prý člověk vyprázdní tak za půl hodiny. Jde dát i ročnímu mimču, ale jen kousek čípku, ne celý. Doporučila mi ho v roce Dr pro Tomču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
18.8.06 14:19

Ahoj,

me treba zabiraji susene svestky, nebo jakekoliv susene ovoce. Teple mleko, kava. Na lacno si dat sklenku vlazne vody. Urcite neco zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.8.06 14:24

Pokud to je pro tebe či starší dítě, tak na měa dceru zcela zaručeně funguje ve zdravé výživě zakoupené tyčinky z jablečné dřeně (posypané kokosem a konce namočené v jogurtu). Na dceru jablka i normální, na mě spolehlivě jen ty tyčinky, jinak ani švestky, ananas nic…Projímadlo po 2 dnech a čípky dlouho nevydržim.
Kupuju ve zdravé výživě (na Palmovce u metra, ale budou snad i jinde), cca 45ks /140kč. Kupuju jednou za čas a máme pak vystaráno;)

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
18.8.06 14:38

sunn, hodně pít! dala jsem na radu berun a snažím se pořád pít. 4-5 l/den. sice furt běhám čůrat, ale opravdu se to zlepšilo.
taky mi pomohla lactulosa z lékárny. první den nic, 2. a 3. den jsem se teda pořádn zesr… pak jsem snížila dávku podle návodu a už to nefungovalo. takže teď piju jak duha, baštím meloun, švestky, jogurty, kefír apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.8.06 14:38

na dceru zabirala bud svestkova stava od HIPPu nebo svestkova presnidavka od teze firmy
na mne zabira pivo ve vetsim mnozstvi, laktoza, Actimel a jogurty Bifidus od Danone.

• Citovat
  • Upravit
1858
18.8.06 14:39

Ahoj, já mám dobrý zkušenosti se syrovátkou, chodí se po ní krásně na záchod každý den. Pomohla mi i s ekzémem a s pletí. Krabička stojí kolem 35 Kč. Mají ji v lékárně, ve zdravý výživě a viděla jsem jí i v zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibu
627
18.8.06 14:43

Ahoj tak jestli je to pro tebe, mně pomohlo psyllium (je to přírodní vláknina) můžeš koupit nejdřív malou krabičku na vyzkoušení, stojí cca 35,– Kč. Mně opravdu pomohla a to jsem po porodu měla značné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.8.06 14:47

Ja mam vybornou zkusenost s kysanym zelim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.8.06 14:48

Lněný olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
18.8.06 17:23

sušené švestky zapít kefírovým mlékem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
18.8.06 19:48

ahoj

hodně pít a švestky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
19.8.06 10:39

v těhotenství jsem si preventivně vždy nechala přejít varem tak půllitr vody, vychladnout na pitnou teplotu.. a výsledek byl jasný. A je to přírodní způsob, pozor na projímadla, prý pokud je bereš častěji, tělo si zvykne a pak se nedokáže samo vyprázdnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenda0055
8.4.12 21:00

ahoj

nalít si projimadlo do pití a uvidite :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie