Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pro synovce, vůbec mě nic nenapadá, chci mu udělat radost, ale on nestuduje, nesportuje, koníčky žádný, jediný zájem - spát a ležet u počítače.. Prostě totálně lenošnej puberťák. Jo potrpí si na hezký věci, trička, gatě a tak, ale to mám pocit, že dobré a moderní stojí až kolem tisícovky a to je na mě moc a možná bych to ani neuměla koupit. Jen peníze dávat nechci. to spíš peníze + něco na památku, ale ne nějakou blbost, i když vtipný by to být mohlo.
Poradíte? Díky moc
U myho brachy - bylo mu 18 loni se nejvic osvedcil karton Marlborek (je kurak), kredit na mobil a pak dostal poukazku do Nike nebo kam to bylo, aby si tam vybral boty jaky chce. Treba ta poukazka neni spatnej napad. Kup mu ji za 500 a kdyz bude chtit drazzsi boty nebo tak neco, tak si proste sam prida prachy.
Jinak z ceho mel bracha nejvetsi radost byly samozreme prachy. Joo ta dnesni mladez ![]()
Tyjo… K osmnactinam karton cigaret… Husty.
Ale jinak moc neporadim - poukazka na zbozi nebo na sluzby je celkem fajn… Mozna poukazka na vstupne nekam do multikina, snad je mozne neco takoveho koupit.
Knizka by ho asi nezaujala, co? Co znackove spodni pradlo, cenove celkem priznive a mohlo by to potesit.
Celkem jednoduche je dat kredit…
Jojo, znudeny pubertak je straslivost pro kazdeho, kdo vybira darek.
A co silnější stříbrnej řetízek na ruku nebo na krk? Když se rád pěkně oblíká, tak by se mu to mohlo líbit, to sluší každýmu chlapovi a snad všicni kluci to dnes nosí…
Já jsem pro vyhlídkovej let nad městem. U nás se to dá na letišti aeroklubu zařídit - už jsme takhle provezli pár oslavenců, půl hodiny za 600,– a je to zážitek na celej život. ![]()
to je fakt desna mladez dnes, ale co mam spoluziakov pocitacovych fanatikov tak citaju rozne sci-fi, tak mozno knizka. i ked po pravde receno pre takeho typka tazko nieco vymysliet…, anebo ked sa venuje aj technickym zalezitostiam, nie len hram, mozno nejaku dobru programatorsku knihu.
všem děkuju za tipy, asi to skončí u nějaké blbiny + prachy nebo možná stříbro- nevim, nevim.
Už letěl letadlem několikraát a nečte NIC, takže něco odpadá.
No snad do zítra něco vymyslím ![]()