Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky,nevíte některá o dobré a ne moc drahé švadleně z Ostravy? Nasbíralo se nám pár kousků oblečení, včetně manželova obleku (kalhot), které potřebujem upravit,jedná se cca o 3 kousky oblečení.
Dáte mi některá kontakt?
Děkuji
Rachel
no čau!
no je, ale zas z ovy to není tak daleko! já jsem spíš ráda, že jsem tě tu konečně zas potkala, tak jsem se ti tam připísla
. jak se daří?
taky tě tu ráda vidím
Dneska jsem dostala jednu hodně špatnou zprávu, tak mám po náladě, ale musím něco dělat, jinak bych se zbláznila.. pošlyš, myslíš teda Katku Horniakovou, že jo? Máš na ni číselko? A myslíš, že má čas šít?
Do FM jedu v sobotu. Sice bez dětí, ale na celý den. Tak bych se s ní mohla už domluvit.
Ahoj, sháním nějakou švadlenu která umí dobře šít plavky. Najde se tu taková?
Ahoj,
hledam sikovnou svadlenu z Ostravy, co by zvladla usit vetsi mnozstvi trenek na spani z bavlny (cca 120ks), moznost dalsich zakazek ![]()
Hledám švadlenku, klidně i amaterku, která by mi ušila šaty dle předlohy (šaty mám doma jen chci jiný materiál). Potřebovala bych je začátkem července a materiál si klidně dodám.
Zkuste se zeptat na Módní Peklo, je tam i mapa švadlen. Přihlašovací údaje jsou stejné jako eMiminu. ![]()
Monika