monitor dechu-půjčení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
973
17.8.06 12:20

monitor dechu-půjčení

ahoj vsem,

muze mi prosim nekdo poradit kde se da v Praze pujcit monitor dechu? znami z Ostravy si ho pujcili v porodnici kde rodili a prislo je to na rok na 900kc. my se chstame rodit u Apolinare a zatim nenam zadne info jestli se to tam da taky pujcit (nebo klidne kdekoliv jinde). dekuju za kazdou radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1274
17.8.06 12:49

Ahojky, no já být tebou tak si ho koupím někde v bazaru a máš to za stejné peníze a pak ho ještě prodáš. Kamarádka koupila Nanny za 800,– a je plně funkční, já mám taky po jednom dítěti a je to v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.8.06 13:08

Ahojky. Monitor půjčují v porodnici v Podolí, snad to stojí 150.- na měsíc a musíš si to půjčit min. na 6 měsíců, mají tam na to letáčky, tak si tam zkus zavolat.
My jsme si pořídili vlastní, když to spočítáš na dvě děti, tak je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.8.06 14:17

Ahoj, radši si ho kup, je jedno jestli použitý či nový. My máme Nany od Jablotronu, dokupovali jsme 2. desku do kočárku a malý na něm spal do roka, kdy se z ničeho nic přestěhoval k nám do manž. postele. V podstatě bych ho asi prodala ale rozhodně za víc než za 900,– ale to není předmětem Tvé otázky. Zkus www.bazos.cz, tam jich inzerují kvanta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
17.8.06 14:48

dekuju moc za rady. jestli zbyde nejaka korunka navic tak si teda asi koupime novy. jinak zrejme navstivim nejaky bazarek :) diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová