Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě pomohl až porod
Všechno co jsem zkoušela tak nic nezabralo, ale snad někdo poradí ![]()
Mně pomohly cviky - lehneš si na záda na podložku, pokrčíš nohy v kolenou, chodidla jsou na podložce a rozestup mezi nohama je asi 40-50 cm. Pak mírně jemně poťukáváš nejdříve jedním kolenem směrem ke druhému (asi tak 15×), pak nohy vystřídáš. Je to velmi úlevné. Taky jsem s tím měla problémy se silnými bolestmi. Tyto cviky mi jako jediné zabraly.
@me-ow píše:
Mě pomohl až porodVšechno co jsem zkoušela tak nic nezabralo, ale snad někdo poradí
No taky už mám toho hodně a taky nic ![]()
Mě pomohl masírovací míček- koupila jsem ho v decathlonu a když mě začnou bolet třísla, v leže na boku si míčkem přejíždím přes kyčelní kloub a okolí. Doporučila mi to i masérka.
Když to tady čtu, tak si říkám jaké jsem měla štěstí. Včera mi začala nesnesitelná bolest v levém třísle, nemohla jsem pomalu chodit a i sedět bylo utrpení, ale protože jsem teprve v 19tt tak hold musím fungovat. Praci jsem nějak přežila a doploužila se i pro dceru do školky. Když jsem ji chtěla obout, chtěla vysadit na botník stejně, jak to udělal jeden tatínek se svým dítětem. Po chvíli mě ukecala a tak jsem těch jejích 20kg zvedla do těch 150cm co ta skříňka má. Někde u třísla při tom něco přeskočilo a bolest začala ustávat a do dvou hodin zcela zmizela. Taková úleva. Opakovat komukoliv to však rozhodně nedoporučuji.