Co pro kluky za koníčky?

Anonymní
22.6.12 16:51

Co pro kluky?

Ahojky :)
Píšu anonymně mám k tomu důvod. Chci se zaptat jaké jsou zábavy pro kluky chci ho něco učit ale nic mě nenapadá. Jako jak mají třeba holčičky balet, tancování a tak něco pro kluky :D Diky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
22.6.12 16:56

Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.6.12 16:56
@Anonymní píše:
Ahojky :)
Píšu anonymně mám k tomu důvod. Chci se zaptat jaké jsou zábavy pro kluky chci ho něco učit ale nic mě nenapadá. Jako jak mají třeba holčičky balet, tancování a tak něco pro kluky :D Diky za odpovědi

No možná by nebylo od věci napsat aspoň přibližně věk. Já teda kluky nemám, ale spoustu jich znám. A málokdo se ve svém volném čase obejde bez míče :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 16:58

Bude mít letos 2 roky je to ještě málo ale do budoucna něco vymyslet at ma konicek je šikovný a rychle se učí :)

• Citovat
  • Upravit
880
22.6.12 17:00

U nás chodí kluci třeba na fotbal, od tří let je to jako předpřípravka. Od 4 let je tu oddíl v sokole, kluci i holky, takové to všestranné cvičení.
Jo a hele i kluci můžou chodit na balet a nebo tancovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.6.12 17:01

Ve svý podstatě můžeš taky kluka zapsat na balet, tancování a podobně. Já třeba chtěla mít doma malýho Pljušenka. Otázkou je co kluka baví. Vítek třeba miluje vodu, ráda tříská na bubínek, píská na flétnu. Byla bych ráda, kdyby se hudebního nástroje držel, ale nutit ho k tomu nebudu. Ve školce bude mít snad možnost flétničky, takže ho zapíšu a uvidím. Myslím, že bych ho mohla nenápadně natlačit ke kytaře. Tatínek chce zase začít s volejbalem a děda s rybařinou. Otázka je co ho bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 17:05

No je pravda že strašně rád tancuje to umí bravůrně :)

• Citovat
  • Upravit
11035
22.6.12 17:05

Tak já mám pro kluka v plánu hokej. Když by ho bavil tanec, nebo hudební nástroj, byla bych taky ráda. Pokud se narodí holka, jsem pro změnu ztracená já ;). Tam bude ten tanec, zpěv, hudební nástroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.6.12 17:07
@Anonymní píše:
No je pravda že strašně rád tancuje to umí bravůrně :)

Tak vidíš, jestli máte v okolí SOKOL, tak většina má ve svém repertoáru pohybové hr pro rodiče s dětmi. Tím bych začala. Blbý je, že leckdo se mu v budoucnu může smát, že je s prominutím buzna, když tancuje. Já jako malá chtěla chodit na karate, ale díky tomu, že se mi kluci ve škole posmívali, jsem zase od nápadu uprchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 17:09

Lleennttiillkkaa: No jasný máš pravdu, nechám ho at si časem sám vybere co ho baví :)

• Citovat
  • Upravit
11035
22.6.12 17:13

Ještě mě napadá třeba modelařina, sice to není až tak rozšířené, ale třeba by ho to bavilo. Můj táta se tomu věnuje od dětství, konkrétně akrobatickým letadlům na vysílačku, ale jsou i auta, vlaky, vrtulníky, maket letadel… Jestli má šikovný ruce, mohlo by mu to vyhovovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.6.12 17:30

Já mám pro prcka vysněnej fotbal :lol: Ale je na něm, co ho bude bavit, ve 4 půjde do skauta (aby ne, když má rodiče skauty :lol: ) a tam přičichne ke všemu možnýmu, uvidíme, co ho bude nejvíc bavit…a byla bych ráda, kdyby se chytnul nějakého hudebního nástroje, inspirace má doma spousty :mrgreen: Ale všechno bych nechala na dítku, ukázala bych mu, jaké má možnosti a bylo by na něm, co si vybere :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.6.12 17:42

¨Tancování, fotbal, hokej, basket, vybíjená, hudební nástroj, technický věci- modeláři, letadla, skaut, bojová umění :nevim: šachy.. už nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
22.6.12 17:52

U nás ve školce hrají kluci florbal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
22.6.12 18:09

Vždyť tomu klučíkovi ještě nejsou ani 2 roky, takže bych spíš počkala tak rok, co ho bude bavit. Šachysti by z něj měli radost :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML