Co pro kolegyně k Vánocům

Anonymní
15.11.19 22:25

Co pro kolegyně k Vanocum

Hezký vecer, takové trochu téma na odlehceni. Pracuji v malém, ale úžasném kolektivu samých bab. Je nás tam 6 a já si marně lámu hlavu co jim nadělim „pod stromeček“. Pravdou je, že nejsem moc nápaditá :?. Pomůžete mi? Ráda bych aby to nebylo extra drahé, bude to pro kazdou stejně, tak aby mě to nestalo vánoční rozpočet :lol:. Aby to bylo milé, ne něco neosobního. Nejlépe nic na co se bude prasit. Pracujeme u umírajících. Moc a moc děkuji za tipy :andel: :kytka:. Prosím anonym, kdyby náhodou sem chodily i kolegyně 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
742
15.11.19 22:29

Já vsem kupovala sloupec Sportky na losování po 24.12., měli radost, těšili se a při výběru tiketu se div nepoprali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
15.11.19 22:36

Svicku, satek, vanocni caj, hrnicek, ponozky, olejicek s aromalampou, sada na sladke fondue, bombu do koupele, avon ma ted nejake vanocni gely, to jsme si tak nejak devaly s holkama, ale ja delala v 90%v panskem kolektivu a to byla vetsnou protoze rada ctu se slozili na poukazku do khihkupectvi a nejaka cokoska, jednou jsem dostala od vyhazovace armadni nuz, jim s nim steaky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
15.11.19 22:37

Mýdlové kytičky :)
Skvělá dekorace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.11.19 22:39

Svíčky, hrníček, krém na ruce s vůní „vánoc“, lak na nehty, balzám na rty, náušničky z bižuterie, kalendář, sprchový gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.11.19 22:44

@pistacie to je dobrý! Na svíčky moc nejsem, toto by se mi líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
15.11.19 23:02

Najviac sa mi páči nápad @pistacie :pankac: ešte vianočné ponožky, nejake vtipné, mi prídu fajn :) osobne by som nič iné neocenila - zvlášť nie nausnice/bižutériu, levnu kozmetiku atď. Také veci by hneď leteli do koša :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14614
15.11.19 23:13

Já nesnáším lapače prachu a různé upomínkové hloupůstky, takže za mě určitě spotřebovatelné dárky, pokud víš, čím se jim trefit do chuti. Třeba pečené čaje, směsi oříšků nebo sušeného ovoce, nějakou delikatesu, kterou si člověk jen tak běžně nekoupí, ale tam už je trochu risk, že to obdarovaná nemusí jíst, podobný problém může nastat i u některé kosmetiky. Svíčky pálím, takže by mi udělala velkou radost nějaká opravdu kvalitní aromatická svíčka, klidně votivní, aby to nestálo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
15.11.19 23:25

Co třeba krémy na ruce z manufaktura? Moc hezky voní a hodně se dávají jako dárek

• Citovat
  • Upravit
74217
16.11.19 06:41

Nesnasim pracholapy a miliony cetek, vystavy hrnku atd. To mi do baraku nesmi. Takze drobna kosmetika.
Kremem, avivazi a Ferrero neurazi (to je muj darovaci repertoar pro kolegyne).
To se u nas v praci chytlo, ze se opici vsechny. Takze musim vymyslet jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
16.11.19 06:57
@pistacie píše:
Já vsem kupovala sloupec Sportky na losování po 24.12., měli radost, těšili se a při výběru tiketu se div nepoprali :mrgreen:

Kupuju i pro rodiče a děti a má to super úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 07:09

Vkládám anonymně, nevím, zda tu kolegyně nechodí.

Letos dělám balíček - miniatura vína, včelí svíčka, bonbón od lindt. Zabaleno v celofánu.

Minulé roky - šampaňské, malé balení medu a svíčka.

Můžeš koupit i vánoční hvězdy v květináči, líbilo se mi i balení Rafaelo atd. takové kvězdičky s bonbóny, nemusíš už balit.

• Citovat
  • Upravit
9291
16.11.19 08:26

@pistacie souhlas. Já tedy kupují stírací losy a vždycky to má úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.11.19 22:05

Podívej se na fler.cz. Nabízí tam spoustu hezkých věcí, samodomo výroba, jsou to všechno originály, co v obchodě nepotkáš. Mají tam všechno možné. Před pár lety jsem kolegyním koupila takový malý drátkovaný svícínek a moc se jim to líbilo, protože to bylo neobvyklé. Např. svíčky ze včelího vosku s lahvičkou medoviny, apod.
Zkus taky dedra.cz. Něco vybrat se tam taky dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.19 22:18

Loni jsem dělala balíček s himalájskou solí a solným mýdlem, letos jsem pořídila na Aliexpressu černé perly a udělám náramky.

Takže bych udělala třeba nějaké náramky z minerálů, ty jsou teď populární, veselé ponožky, rukavice na dotykový telefon, nějakou malou kosmetiku, ozdoby na mobil, přívěšek na klíče, něco z papírnictví… atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný