Co pro ženu k výročí?

Anonymní
2.11.10 12:41

co pro ženu k výročí?

ahoj holky,
zaúkoloval mě můj 26letý bratr.Už asi 3 roky chodí s holkou (23let)a 11.11. mají výročí 1111dnů či co :mrgreen: :lol: vůbec neví, co jí má koupit a chtěl by nějakou srandu.
Nemáte nápad??
děkuju moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17019
2.11.10 12:47

Když už mají tak krásné výročí a dali si tu práci si to spočítat, tak by jí mohl dát 1111 bonbónů :think: 8-) Nebo čeho by jí ještě mohl dát přes tisíc kousků aby ho to nezruinovalo?! :think: :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.11.10 12:47

Taky zalezi, kolik do toho chce investovat.. Ja treba koupila manzelovi k vyroci balicky dynovych jader. On je miluje, neni vecer, kdy by neloupal. takze jsem toho mela velikou krabici a radost byla velika. Tak treba neco na ten zpusob. Ma-li ona zena neco rada, tak bych to pojala treba tak, ze ji napr. 111 bonbonu, pokud je to opravdu tech 1.111 dnu, tak pak by toho bylo krapet moc :think: Nebo ji muze koupit listky na nejaky koncert nebo divadlo, zalezi, co ma rada. No a ty listky bych do neceho schovala. Treba do kremrole. Takze by si draha myslela, ze ji koupil jednu kremroli a pak by cucela :mrgreen: Ja je dala do dortu, ktery jsem teda pekla, coz bracha asi pect nebude :think: Nebo do cokolady, rozbalit a zase zalepit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
2.11.10 13:08

Tak bych jí dala 1000kč poukázku třeba na kosmetiku či něco takovýho a 111 bonbonů.
Alenko dýňové semínka jsou prý dobrá na plodnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
2.11.10 13:18

koupila bych jí obřího mončičáka :-)

nebo bych jí poslala balónky:
http://www.balondekor.cz/…e-prekvapime

nebo bych jí dala někde na louce draka motýla
http://www.powerkiter.cz/…3d-butterfly

nebo draka „LOVE“
http://www.powerkiter.cz/…ny-drak-love

• Citovat
  • Upravit
1938
2.11.10 13:25
lleennttiillkkaa píše:Alenko dýňové semínka jsou prý dobrá na plodnost :)

No ale asi ne prazena a solena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.11.10 14:01

Když mi bylo 20 a něco, tak bych dala cokoli za to,a bych mohla se svým drahým někde něco vyvádět. Jet na koncert, na výlet, na proldoužený víkend jen tak s batohem, prostě cokoli. Podstatné bylo, že jsme byli spolu a nemuseli řešit čas a pokud možno ani peníze. Pokud jsem dostala „věc“ (kytka, plyšák, čokoláda, peněženka … ) - jako dobrý, ale byla to „věc“. Nebylo prostě nad společný zážitek. Dneska bych dala nevím co za to, abych strávila víkend bez těch mých chlapů :-)))) Ne přeháním, ale to my mámy víme, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
2.11.10 14:05

Co takhle nějaké video s vyznáním (vtipným, zamilovaním, prostě podle gusta milované) které trvá 1111 vteřin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.11.10 14:38

Po třech letech buď zásnubák nebo kopačky :mrgreen: Podle toho, jak to cítí. Ale je to doba na rozhodnutí, co dál. Pokdud se na to necítí on, tak hezkou kytku a nějaký pohodový víkend někde na horách, ve welnes centru atd. kde se jí bude věnovat více než obvykle. Tím myslím nic nezkazí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí