Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímalo kolik je tu na e miminu Luvií?tak přijdte sem
Jéééé hurá, konečně diskuze, kam zapadám:)))) Ještě podle znamení Panny by to chtělo ![]()
no já jsem ve znamení raka,tak dobře připojte vždycky i jaké ste znamení
jana32 píše:
Nám se narodí Lucinka koncem ledna![]()
![]()
gratuluju a jinak kdo vybral jméno?
ááá, máme vlastní diskusi
No jo, v naší generaci to bylo IN, my byly ve škole 4!!! Příšerný! A já od nepaměti chtěla mít dcerku Anežku, právě proto, aby jich nebylo tolik, bydlela jsem v Praze, všem to přišlo divný jméno, tak jsem byla spokojená, že nebude jedna z tuctu… No a před porodem se přestěhujeme do Dobříše a tady snad žádný jiný dívčí jméno ani neexistuje!! Jako nechápu, to není normální!! Tady jich bude ve školce Anežek 10
![]()
lucielle píše: ááá, máme vlastní diskusi![]()
No jo, v naší generaci to bylo IN, my byly ve škole 4!!! Příšerný! A já od nepaměti chtěla mít dcerku Anežku, právě proto, aby jich nebylo tolik, bydlela jsem v Praze, všem to přišlo divný jméno, tak jsem byla spokojená, že nebude jedna z tuctu… No a před porodem se přestěhujeme do Dobříše a tady snad žádný jiný dívčí jméno ani neexistuje!! Jako nechápu, to není normální!! Tady jich bude ve školce Anežek 10
![]()
tak to je dobrý,to já když jsem byla ve škole,tak jsme byli ve třídě2 a jinak v každé třídě byla většinou jedna nebo 2
Chtěla jsem české jméno,když už máme Kačenku a na Lucince jsme se shodli všichni 3
![]()
jana32 píše:
Chtěla jsem české jméno,když už máme Kačenku a na Lucince jsme se shodli všichni 3![]()
tak to jsme rádi,zase bude na světě o jednu Lucinku více
lucielle píše: ááá, máme vlastní diskusi![]()
![]()
a jaké si znamení?
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka ![]()
Hlásí se další Lucie ve znamení Střelce ![]()
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií. ![]()
kacerval píše:lucielle píše: ááá, máme vlastní diskusia jaké si znamení?![]()
![]()
Já jsem lvice ![]()
Romik píše:
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka
Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme
A taky je to malá čertice jako ta moje?