Se jménem Lucie sem

10568
2.11.10 12:34

se jménem Lucie sem

Ahoj, zajímalo kolik je tu na e miminu Luvií?tak přijdte sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17050
2.11.10 12:37

Jéééé hurá, konečně diskuze, kam zapadám:)))) Ještě podle znamení Panny by to chtělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:38

no já jsem ve znamení raka,tak dobře připojte vždycky i jaké ste znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.11.10 12:40

Nám se narodí Lucinka koncem ledna :srdce: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:41
jana32 píše:
Nám se narodí Lucinka koncem ledna :srdce: :mavam: :mavam:

gratuluju a jinak kdo vybral jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
2.11.10 12:42

ááá, máme vlastní diskusi :mrgreen: :mrgreen: No jo, v naší generaci to bylo IN, my byly ve škole 4!!! Příšerný! A já od nepaměti chtěla mít dcerku Anežku, právě proto, aby jich nebylo tolik, bydlela jsem v Praze, všem to přišlo divný jméno, tak jsem byla spokojená, že nebude jedna z tuctu… No a před porodem se přestěhujeme do Dobříše a tady snad žádný jiný dívčí jméno ani neexistuje!! Jako nechápu, to není normální!! Tady jich bude ve školce Anežek 10 :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:44
lucielle píše: ááá, máme vlastní diskusi :mrgreen: :mrgreen: No jo, v naší generaci to bylo IN, my byly ve škole 4!!! Příšerný! A já od nepaměti chtěla mít dcerku Anežku, právě proto, aby jich nebylo tolik, bydlela jsem v Praze, všem to přišlo divný jméno, tak jsem byla spokojená, že nebude jedna z tuctu… No a před porodem se přestěhujeme do Dobříše a tady snad žádný jiný dívčí jméno ani neexistuje!! Jako nechápu, to není normální!! Tady jich bude ve školce Anežek 10 :zed: :zed:

tak to je dobrý,to já když jsem byla ve škole,tak jsme byli ve třídě2 a jinak v každé třídě byla většinou jedna nebo 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
2.11.10 12:45

Chtěla jsem české jméno,když už máme Kačenku a na Lucince jsme se shodli všichni 3 :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:46
jana32 píše:
Chtěla jsem české jméno,když už máme Kačenku a na Lucince jsme se shodli všichni 3 :mrgreen: :palec:

tak to jsme rádi,zase bude na světě o jednu Lucinku více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:48
lucielle píše: ááá, máme vlastní diskusi :mrgreen: :mrgreen: No jo, v naší generaci to bylo IN, my byly ve škole 4!!! Příšerný! A já od nepaměti chtěla mít dcerku Anežku, právě proto, aby jich nebylo tolik, bydlela jsem v Praze, všem to přišlo divný jméno, tak jsem byla spokojená, že nebude jedna z tuctu… No a před porodem se přestěhujeme do Dobříše a tady snad žádný jiný dívčí jméno ani neexistuje!! Jako nechápu, to není normální!! Tady jich bude ve školce Anežek 10 :zed: :zed:

a jaké si znamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
2.11.10 12:49

Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.11.10 12:50

Hlásí se další Lucie ve znamení Střelce :mavam:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
2.11.10 12:51
kacerval píše:
a jaké si znamení?

Já jsem lvice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
2.11.10 12:52

Já teda Lucie nejsem, ale drze se vám sem nacpu :pankac: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 12:52
Romik píše:
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka :wink:

Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme :-D A taky je to malá čertice jako ta moje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí