Se jménem Lucie sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
2.11.10 12:55
derida píše:
Hlásí se další Lucie ve znamení Střelce :mavam:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií. :palec:

Tak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
2.11.10 12:56
kacerval píše:
Romik píše:
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka :wink:
Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme :-D A taky je to malá čertice jako ta moje?

Je to pěkná rošťanda, ráda se vzteká a ráda má poslední slovo. V deseti měsících jsem jí našla sedět na jídelním stole, jak se tam dostala dodnes netuším, asi vylezla přes židli. Od té doby čekám, kdy jí najdu na skříni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
2.11.10 12:58

Jsem sice Lucie,ale netuším co se tady tím řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.11.10 13:00
kacerval píše:
derida píše:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií. :palec: [/citacTak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet :-D

Naši se u mě rozhodovali mezi Lucií a Denisou. Takže já celou základku prudila, proč mi nedali jméno Denisa. V té době to bylo hdně IN.
Doted se mi ale víc líbí oslovení Lucie než Lucka.
Jak oslovují vás?

Příspěvek upraven 02.11.10 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:01
Romik píše:
kacerval píše:
Romik píše:
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka :wink:
Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme :-D A taky je to malá čertice jako ta moje?
Je to pěkná rošťanda, ráda se vzteká a ráda má poslední slovo. V deseti měsících jsem jí našla sedět na jídelním stole, jak se tam dostala dodnes netuším, asi vylezla přes židli. Od té doby čekám, kdy jí najdu na skříni :mrgreen:

No moje je taky horolezec,každou chvíly leze na kuchynskou linku,tam se postaví a chodí jako kdyby se nechumelilo, jinak malou Aničku pořád mučí a chudáčka našeho malého psa Ramba taky,ještě jí to nepřešlo,jsem zvědavá kdy koněčně přestane mučit ty zvířata,jak ste na tom vy se zvířatama?A poslouchá tě?Moje si dělá poslední dobou ze mě blázny tak i jo i ne.Jinak procházíme obdobím vzdoru a jak se vzteká je fakt o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.11.10 13:02

Hlásím se :mrgreen:
Lucie - ve znamení panny
A ve třídě jsme na ZŠ byli 3 :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:03
derida píše:
kacerval píše:
derida píše:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií. :palec:

Naši se u mě rozhodovali mezi Lucií a Denisou. Já celou základku a střední prudila, proč mi nedali jméno Denisa. V té době to bylo IN jméno.
Ale i ted se mi víc líbí oslovení Lucie než Lucka.
Jak vám doma říkají???

Tak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet :-D

líbí se mi víc Lucie,ale oslovují mě Lucko a nesnáším když mi někdo řekne Lucino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:04

tak už se nás tady pár sešlo,to mám radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.11.10 13:04
kacerval píše:
derida píše:
kacerval píše:
derida píše:

Naši se u mě rozhodovali mezi Lucií a Denisou. Já celou základku a střední prudila, proč mi nedali jméno Denisa. V té době to bylo IN jméno.
Jak vám doma říkají???

Tak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet :-D
líbí se mi víc Lucie,ale oslovují mě Lucko a nesnáším když mi někdo řekne Lucino

Tak Lucino mi zatím ještě nikdo neřekl. Převládá Luci nebo Lůca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:06
derida píše:
kacerval píše:
derida píše:
kacerval píše:
derida píše:

Jak vám doma říkají???

líbí se mi víc Lucie,ale oslovují mě Lucko a nesnáším když mi někdo řekne Lucino
Tak Lucino mi zatím ještě nikdo neřekl. Převládá Luci nebo Lůca.

Lůco mi řekli teprve párkrát,převládá Lucka,Lucino mi občas řekne přítel i když ví že to nemám ráda,no jo chlay jsou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
2.11.10 13:07

O mně zase jednou babička mluvila jako o Lucce a myslela jsem si, že mluví o někom jiným :mrgreen: Nikdy mi neřekla jinak než Lucino :cert: :cert: :cert:
Ale jinak převládá Lucka a Lůca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:08
Lucyus12 píše:
O mně zase jednou babička mluvila jako o Lucce a myslela jsem si, že mluví o někom jiným :mrgreen: Nikdy mi neřekla jinak než Lucino :cert: :cert: :cert:
Ale jinak převládá Lucka a Lůca

tak to tě lituju,např kdyby mi pořád říkal přítel Lucino,tak už bych ho z něčím vzala,hold babička je babička a stím si hold nic moc udělat nemohla co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.11.10 13:16

jsem Lucie - Štír

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.11.10 13:17

Tak mě manžel říká Lucia(Lučía), protože žijeme v cizině. Docela jsem si už na to zvykla, používá to i když přijedeme domů do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:20
DuantNefret píše:
jsem Lucie - Štír

Ahoj kolik ti je?vypadáš hodně mladě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek