Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
derida píše:
Hlásí se další Lucie ve znamení Střelce
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií.
Tak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet ![]()
kacerval píše:Romik píše:Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje LucinkaA taky je to malá čertice jako ta moje?
Je to pěkná rošťanda, ráda se vzteká a ráda má poslední slovo. V deseti měsících jsem jí našla sedět na jídelním stole, jak se tam dostala dodnes netuším, asi vylezla přes židli. Od té doby čekám, kdy jí najdu na skříni ![]()
kacerval píše:derida píše:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií.[/citacTak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet
Naši se u mě rozhodovali mezi Lucií a Denisou. Takže já celou základku prudila, proč mi nedali jméno Denisa. V té době to bylo hdně IN.
Doted se mi ale víc líbí oslovení Lucie než Lucka.
Jak oslovují vás?Příspěvek upraven 02.11.10 v 13:03
Romik píše:kacerval píše:Je to pěkná rošťanda, ráda se vzteká a ráda má poslední slovo. V deseti měsících jsem jí našla sedět na jídelním stole, jak se tam dostala dodnes netuším, asi vylezla přes židli. Od té doby čekám, kdy jí najdu na skříniRomik píše:Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje LucinkaA taky je to malá čertice jako ta moje?
No moje je taky horolezec,každou chvíly leze na kuchynskou linku,tam se postaví a chodí jako kdyby se nechumelilo, jinak malou Aničku pořád mučí a chudáčka našeho malého psa Ramba taky,ještě jí to nepřešlo,jsem zvědavá kdy koněčně přestane mučit ty zvířata,jak ste na tom vy se zvířatama?A poslouchá tě?Moje si dělá poslední dobou ze mě blázny tak i jo i ne.Jinak procházíme obdobím vzdoru a jak se vzteká je fakt o nervy.
Hlásím se ![]()
Lucie - ve znamení panny
A ve třídě jsme na ZŠ byli 3
![]()
derida píše:kacerval píše:derida píše:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií.Naši se u mě rozhodovali mezi Lucií a Denisou. Já celou základku a střední prudila, proč mi nedali jméno Denisa. V té době to bylo IN jméno.
Tak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet
Ale i ted se mi víc líbí oslovení Lucie než Lucka.
Jak vám doma říkají???
líbí se mi víc Lucie,ale oslovují mě Lucko a nesnáším když mi někdo řekne Lucino
kacerval píše:derida píše:líbí se mi víc Lucie,ale oslovují mě Lucko a nesnáším když mi někdo řekne Lucinokacerval píše:derida píše:
Jak já to jméno ve škole nesnášela, ted se mi líbí natolik, že jsme se rozhodovali pro dceru mezi Lucií a Klaudií.Naši se u mě rozhodovali mezi Lucií a Denisou. Já celou základku a střední prudila, proč mi nedali jméno Denisa. V té době to bylo IN jméno.
Tak já to měla podobný,akorád mě se začalo líbit až když jsme pojmenovali po mě dceru,jinak když jsem byla těhotná,tak sem o tom nechtěla slyšet
Jak vám doma říkají???
Tak Lucino mi zatím ještě nikdo neřekl. Převládá Luci nebo Lůca.
derida píše:kacerval píše:Tak Lucino mi zatím ještě nikdo neřekl. Převládá Luci nebo Lůca.derida píše:líbí se mi víc Lucie,ale oslovují mě Lucko a nesnáším když mi někdo řekne Lucinokacerval píše:derida píše:
Jak vám doma říkají???
Lůco mi řekli teprve párkrát,převládá Lucka,Lucino mi občas řekne přítel i když ví že to nemám ráda,no jo chlay jsou ![]()
O mně zase jednou babička mluvila jako o Lucce a myslela jsem si, že mluví o někom jiným
Nikdy mi neřekla jinak než Lucino
![]()
Ale jinak převládá Lucka a Lůca
Lucyus12 píše:
O mně zase jednou babička mluvila jako o Lucce a myslela jsem si, že mluví o někom jinýmNikdy mi neřekla jinak než Lucino
![]()
![]()
Ale jinak převládá Lucka a Lůca
tak to tě lituju,např kdyby mi pořád říkal přítel Lucino,tak už bych ho z něčím vzala,hold babička je babička a stím si hold nic moc udělat nemohla co
Tak mě manžel říká Lucia(Lučía), protože žijeme v cizině. Docela jsem si už na to zvykla, používá to i když přijedeme domů do CR.
DuantNefret píše:
jsem Lucie - Štír
Ahoj kolik ti je?vypadáš hodně mladě