Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem jen křtěná druhým jménem Lucie ( Lenka-Lucie )ale dcera je Lucie. Lůco jsem jí neřekla nikdy, přijde mi to takové hrubší, ( připomíná mi to důro )
ale říkám jí hodně Lucíku, Lucíčku a když byla malá, tak Luciánku. Když zlobila, tak Lucino. Kolem dvou let se jí líbilo oslovení v legraci Lucíku-pucíku
Ted už je " pucíkovi " skoro 19 a Lucíček je to stále.
my máme taky Lucii a říkám ji Luci,Lucinko,Lucíčku,Lucajdo.Lucino jí řeknu jen když zlobí
Ahojky,tak koukám že už jsem nikdo nepíše,tak co to znova obnovit? Mám starou holčičku dva měsíce narodila se nám začátkem prosince a dali ji jméno Lucinka,je to jméno mé s dětsví když jsem měla panenku,jmenovala se tak,ale až na třetí dítko jsem dala toto jméno,těm starším dětem jsem dala jména po rodičích česká jména Míra a Romanka dnes už jsou veliký 19 a 16 let
naše malá Lusi je také vytoužené třetí dítko
a já ji oslovuji,LUCINKO,LUCÍČKU,LUCIE,LUCINEČKO,LUCINÁKU,LUCIÁNKU,LUCIASI,LUCÍKU,LUCÍ,LUSI,JASNĚNKO A TO PROTO ŽE TOTO JMÉNO POCHÁZÍ OD SLOVA LUX SVĚTLO,VÝZNAM JMÉNA JE TEDY SVĚTLÍ,ZÁŘÍCÍ,PODOBNÝ VÝZNAM MÁ ČESKÉ JASAN A S VARIENTOU JASNĚNA
JEN NEPOUŽÍVÁME LUCINO ASI JSME ZATÍM MOC HODNÝ ![]()
Ahojte, ![]()
hlásím se do klubu Lucií
Jsem ročník 87 a znamení blíženců
Na základce jsem byla ve třídě jediná Lucka, na střední už jsme byly dvě
Jinak znám hoooodně Lucek v okolí a jméno se mi líbí, vybírala mi ho babička
Většinou mi všichni říkají Lucko nebo Luci, sem tam Lůco a když je manžílek na mě napruděný, tak mi říká Lucie ![]()