Se jménem Lucie sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
2.11.10 13:20
derida píše:
Tak mě manžel říká Lucia(Lučía), protože žijeme v cizině. Docela jsem si už na to zvykla, používá to i když přijedeme domů do CR.

a jaký znamení jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
2.11.10 13:24

My doma říkáme Lucinko nebo Lucíšku a nejčastěji Lucie, mně se ta pravá podoba toho jména prostě líbí nejvíc, i když jsem od některých i cizích lidí na ulici vyslechla kritiku, jak můžu malé dítě oslovovat Lucie :roll:

kacerval píše:
Romik píše:
kacerval píše:
Romik píše:
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka :wink:
Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme :-D A taky je to malá čertice jako ta moje?
Je to pěkná rošťanda, ráda se vzteká a ráda má poslední slovo. V deseti měsících jsem jí našla sedět na jídelním stole, jak se tam dostala dodnes netuším, asi vylezla přes židli. Od té doby čekám, kdy jí najdu na skříni :mrgreen:
No moje je taky horolezec,každou chvíly leze na kuchynskou linku,tam se postaví a chodí jako kdyby se nechumelilo, jinak malou Aničku pořád mučí a chudáčka našeho malého psa Ramba taky,ještě jí to nepřešlo,jsem zvědavá kdy koněčně přestane mučit ty zvířata,jak ste na tom vy se zvířatama?A poslouchá tě?Moje si dělá poslední dobou ze mě blázny tak i jo i ne.Jinak procházíme obdobím vzdoru a jak se vzteká je fakt o nervy.

Období vzdoru má teď taky, ale lepší se to, bývalo to horší. První letošní půlrok byla nemocná, pořád jsme lítaly po doktorech a nemocnicích, zažila si dost bolesti, tak jsem jí trochu rozmazlila :oops: ale už se to lepší. Docela poslouchá, ale musím na ní často houknout, jinak si ze mě taky dělá srandu. Táta na ní platí 100%, tomu stačí, aby se podíval, ten nemusí ani nic říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.11.10 13:25
Romik píše:
My doma říkáme Lucinko nebo Lucíšku a nejčastěji Lucie, mně se ta pravá podoba toho jména prostě líbí nejvíc, i když jsem od některých i cizích lidí na ulici vyslechla kritiku, jak můžu malé dítě oslovovat Lucie :roll:
kacerval píše:
Romik píše:
kacerval píše:
Romik píše:
Ahojky kacerval, taky mám doma Lucinku a je narozená v úplně stejný den jako tvoje Lucinka :wink:
Ahoj,tak to je dobrý,takovou shodu ještě nemáme :-D A taky je to malá čertice jako ta moje?
Je to pěkná rošťanda, ráda se vzteká a ráda má poslední slovo. V deseti měsících jsem jí našla sedět na jídelním stole, jak se tam dostala dodnes netuším, asi vylezla přes židli. Od té doby čekám, kdy jí najdu na skříni :mrgreen:
No moje je taky horolezec,každou chvíly leze na kuchynskou linku,tam se postaví a chodí jako kdyby se nechumelilo, jinak malou Aničku pořád mučí a chudáčka našeho malého psa Ramba taky,ještě jí to nepřešlo,jsem zvědavá kdy koněčně přestane mučit ty zvířata,jak ste na tom vy se zvířatama?A poslouchá tě?Moje si dělá poslední dobou ze mě blázny tak i jo i ne.Jinak procházíme obdobím vzdoru a jak se vzteká je fakt o nervy.
Období vzdoru má teď taky, ale lepší se to, bývalo to horší. První letošní půlrok byla nemocná, pořád jsme lítaly po doktorech a nemocnicích, zažila si dost bolesti, tak jsem jí trochu rozmazlila :oops: ale už se to lepší. Docela poslouchá, ale musím na ní často houknout, jinak si ze mě taky dělá srandu. Táta na ní platí 100%, tomu stačí, aby se podíval, ten nemusí ani nic říkat.

U nás taky na slovo poslouchá jenom tátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.11.10 13:33

Mně bude teď v listopadu 41 :jazyk: a fotka je tak 3 neděle stará, tak díky za poklonu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.11.10 13:41

:mavam: :mavam: :mavam: Lucie v Raku a ve třídě jsme byly 3. Na škole nás bylo tak milión :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.11.10 13:43

Tak já nesnáším oslovení Lucino- tak mi říkala babička a neměla mě ráda. Lucko taky nemám ráda, ale co se dá dělat, tak mi říká většina. Mám ráda Lucie, ale zvyklá na to nejsem a Lucinka mi fakt nevadí :lol: , Luci, Lucíku, mám taky ráda. A na ZŠ jsem byla jediná Lucka:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
2.11.10 13:44

Ahoj, já mám doma dcerku Lucinku :srdce: , jedno z dvojčátek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
2.11.10 13:45
DuantNefret píše:
Mně bude teď v listopadu 41 :jazyk: a fotka je tak 3 neděle stará, tak díky za poklonu ;)

Co povídáš - tuhle fotku jsi mi ukazovala už před patnácti lety a taky jsi tvrdila, že je 3 týdny stará… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.11.10 13:47
janinka81 píše:
Ahoj, já mám doma dcerku Lucinku :srdce: , jedno z dvojčátek :mavam:

a jak se jmenuje druhé dvojčátko?

Btw., nedávno jsem se dívala na jakýsi diskuzní pořad a tam byl psycholog, co se jmenoval Lucián :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.11.10 13:56

Jinak mě vybral jméno táta a tuším, že to bylo podle skupiny Lucie, kterou miluju dodnes spolu s taťkou:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
2.11.10 14:01
Anteaa píše:
DuantNefret píše:
Mně bude teď v listopadu 41 :jazyk: a fotka je tak 3 neděle stará, tak díky za poklonu ;)
Co povídáš - tuhle fotku jsi mi ukazovala už před patnácti lety a taky jsi tvrdila, že je 3 týdny stará… :think: :mrgreen:

Koho by napadlo, že sem vlezeš! :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
2.11.10 14:01

Petite, druhá holčička se jmenuje Vendulka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.11.10 14:04

Tak já jsem taky Lucie ve znamení vodnáře a na škole jsme byly 2, tak to docela šlo. Nesnáším Lůca a Lucka nemusím, taky mi tak říkají všichni a Lucinka mám fakt ráda :huban: :lol: pořád jak malá no :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
2.11.10 14:35
kacerval píše:
derida píše:
Tak mě manžel říká Lucia(Lučía), protože žijeme v cizině. Docela jsem si už na to zvykla, používá to i když přijedeme domů do CR.
a jaký znamení jsi?

Typický střelec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
2.11.10 14:43

Tady se hlásí další Lucie, ročník 87´ ve znamení panny, ve třídě na střední nás bylo 5 a byl to děs, ale jinak jsem se jménem spokojená..Jen nesnáším oslovení Lucino, nejrdaši když mě lidi oslovujií Luci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí