Co proplácí úřad práce - potvrzení od lékaře, které vyžadují

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
3.7.23 12:37

co proplácí úřad práce

Dobrý den chci se zeptat zda ÚP proplácí papír od doktora. Paní z úřadu potřebuje jeden papír od doktorky o mém zdravotním stavu a tak jsem si říkala že když už je ÚP jako moje práce tak by měla proplácet papír kterej ode mě požadují. nebo jim dám papír co mě bude stát 200 jen aby si ho paní dala do šuplíku. :D proto se ptám jak to je zda se to proplácí nebo ne 😄 😄děkuji. neni to zaměstnaní to chapu ale je povinnost tam chodit a tak celkem se tak i prezentují ale tak za slovo mě brát nemusíte. prostě chapem co je pracák

Příspěvek upraven 03.07.23 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35559
3.7.23 12:43
@obloha163 píše:
Dobrý den chci se zeptat zda ÚP proplácí papír od doktora. Paní z úřadu potřebuje jeden papír od doktorky o mém zdravotním stavu a tak jsem si říkala že když už je ÚP jako moje práce tak by měla proplácet papír kterej ode mě požadují. nebo jim dám papír co mě bude stát 200 jen aby si ho paní dala do šuplíku. :D proto se ptám jak to je zda se to proplácí nebo ne 😄 😄děkuji.

Ne, UP není tvůj zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
3.7.23 12:44

UP je zprostředkovatel zaměstnání a ne tvoje práce. Ty tam chodíš makat od 8 do 16:30h? 8o Na tos přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21201
3.7.23 12:44

A jaky papir od doktora za 200 po tobe UP chce? :think: Nejake potvrzeni o invalidite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.23 12:51

@PaníBovaryová no doktorka mi zakázala noční tak chtej potvrzení o dom aby to napsala na papír a doktorka chce za to 200 tak nevim zda mi to proplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.23 12:52

@mamina2017 chapu je to takové blbě napsané ale jako neni to prace ale i tak se prezentuje musím tam chodit aspon jednou za mesíc a tak zase nemusíte lidi brát tak za slovo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.7.23 12:54
@obloha163 píše:
Dobrý den chci se zeptat zda ÚP proplácí papír od doktora. Paní z úřadu potřebuje jeden papír od doktorky o mém zdravotním stavu a tak jsem si říkala že když už je ÚP jako moje práce tak by měla proplácet papír kterej ode mě požadují. nebo jim dám papír co mě bude stát 200 jen aby si ho paní dala do šuplíku. :D proto se ptám jak to je zda se to proplácí nebo ne 😄 😄děkuji. neni to zaměstnaní to chapu ale je povinnost tam chodit a tak celkem se tak i prezentují ale tak za slovo mě brát nemusíte. prostě chapem co je pracákPříspěvek upraven 03.07.23 v 12:53

Proč by ti měli něco proplácet? 8o Nechceš poslat ještě 20,– za kafe, který si při tom čekání na schůzku na ÚP v automatu koupíš?

• Citovat
  • Upravit
76118
3.7.23 12:57
@obloha163 píše:
@PaníBovaryová no doktorka mi zakázala noční tak chtej potvrzení o dom aby to napsala na papír a doktorka chce za to 200 tak nevim zda mi to proplati

samozřejmě že ti to neproplatí, proč by měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
3.7.23 12:57
@obloha163 píše:
@mamina2017 chapu je to takové blbě napsané ale jako neni to prace ale i tak se prezentuje musím tam chodit aspon jednou za mesíc a tak zase nemusíte lidi brát tak za slovo :D :D

tak si najdi práci a nebudeš muset mít opruz z ÚP  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
3.7.23 12:58
@obloha163 píše:
@mamina2017 chapu je to takové blbě napsané ale jako neni to prace ale i tak se prezentuje musím tam chodit aspon jednou za mesíc a tak zase nemusíte lidi brát tak za slovo :D :D

Já chci taky chodit 1 x měsíčně do práce ještě na 2 hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.7.23 13:09
@obloha163 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.7.23 13:10

Ma mádraží ti to normálně proplatí holky nic neví. Na hlavním teda. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3459
3.7.23 13:12
@obloha163 píše:

Tvl to je o*ser co? Co si to dovoluji, po tobě chtít abys tam chodila jednou měsíčně. :cert: fakt ty úřady už nevědí co by. Ještě přes léto, když chce být člověk co nejvíc u vody.
Pošli na ně stížnost k ústavnímu soudu. Máš právo být na UP a oni mají povinnost Tě živit a proplácet Ti veškeré náklady, které s vedením na UP máš. Takže pokud chtějí potvrzení od lékaře, nechť si ho laskave zaplatí. :cert:

Pro méně chápavé, příspěvek berte jako velkou nadsázku a neskutečné znechucení ohledně systému českých sociálních dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.7.23 13:50

@obloha163 UP nic proplacet nebude vše se dokládá z vaší strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59361
3.7.23 14:04

@obloha163 ne, není to tvůj zaměstnavatel. ty po nich něco chceš tak musíš doložit co je potřeba. nebo nedokládej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat