Co proti střevní chřipce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3701
4.9.15 11:17

Co proti střevní chřipce?

Ahoj, děti mají od včera střevní chřipku, zvrací, mají průjem. Co pomáhá? Máte zkušenosti s nějakými léky jako je Imodium nebo Endiaron atd? Smectu nechtějí ani náhodou a nic jiného mě nenapadá.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
4.9.15 11:19

Ahoj, to se nedivim taky bych smectu vyzvracela. Asi ten endiaron bude nejvhodnejsi je na infekcni prujmy, ale nevim jak stare deti ho muzou. Jinak po lzicka Colu na zvraceni je opravdu dobra(ledova)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.9.15 11:20
@katule9 píše:
Ahoj, to se nedivim taky bych smectu vyzvracela. Asi ten endiaron bude nejvhodnejsi je na infekcni prujmy, ale nevim jak stare deti ho muzou. Jinak po lzicka Colu na zvraceni je opravdu dobra(ledova)

Díky.
Colu oni nepijou vůbec, tu bych do nich nedostala právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 11:23

@SarkaNovo tak to je na druhou stranu jedine dobre :kytka: ja dceri dala jednou par lzicek pri zvraceni a od te doby vsude vypravi jak ji davam Colu :mrgreen: tak jedine snad nejaky caj asi nejlepe cerny, nebo ono je to ve finale jedno hlavne aby alespon neco vypily aby se nedehydratovaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.9.15 11:23

@JayLee
Děkuju. A můžou to Imodium i děti, prosím, nevíš? Oni ještě nikdy střevní chřipku neměli, tak vůbec právě nevím co jim dát.
Máme doma i živočišné uhlí, to jsem jim dala už včera, ale nezabralo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
4.9.15 11:24

Sušené borůvky, taky výborná věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 11:25

Nebo muzes stridat imodium a endiaron, ale endiaron je na infekcni, bakterialni prujmy-tim padem je i leci, imodium je proste jen na prujem..ale je taky dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 11:29

Tak imodium je od 6 let, a endiaron od 40 kil vahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.9.15 13:35

@katule9
Takže endiaron nemůžou :? Nemají ještě 40kg.Nebo myslíte že to nevadí, když je to výjimečně a dala bych třeba půlku tabletky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 13:36

@SarkaNovo a kolik vazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.9.15 13:46
@katule9 píše:
@SarkaNovo a kolik vazi?

Jeden má 24kg a druhý 20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.9.15 09:36
@SarkaNovo píše:
Jeden má 24kg a druhý 20kg

Ahoj, my doma máme tammex a černé uhlí, na malého jsem ho sice tammex nezkoušela (doufám, že dlouho nebudu muset) jen ochutnal od táty a nešklebil se. Tak zkus ještě tohle a nebo jen samotná prebiotika. A ptala jsi se v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.9.15 11:43
@rubif píše:
Ahoj, my doma máme tammex a černé uhlí, na malého jsem ho sice tammex nezkoušela (doufám, že dlouho nebudu muset) jen ochutnal od táty a nešklebil se. Tak zkus ještě tohle a nebo jen samotná prebiotika. A ptala jsi se v lékárně?

Díky moc.
Zašla jsem do lékárny a poradili mi právě ten Tammex, který mohou i děti od 1 roku a ten zabral okamžitě.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.9.15 06:34

Tak to je super, a jak se na něj tvářili? Vypili to bez problémů? Ať vím co můžu čekat od syna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
17.9.15 10:35
@rubif píše:
Tak to je super, a jak se na něj tvářili? Vypili to bez problémů? Ať vím co můžu čekat od syna :-)

Právě že úplně v pohodě to vypili, sama jsem se divila, protože máloco pozřou (z těch rozpustných léků a ani sirupy nikdy moc nechtěli).A tohle jim chutnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí