Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@katule9
Takže endiaron nemůžou
Nemají ještě 40kg.Nebo myslíte že to nevadí, když je to výjimečně a dala bych třeba půlku tabletky?
@katule9 píše:
@SarkaNovo a kolik vazi?
Jeden má 24kg a druhý 20kg
@SarkaNovo píše:
Jeden má 24kg a druhý 20kg
Ahoj, my doma máme tammex a černé uhlí, na malého jsem ho sice tammex nezkoušela (doufám, že dlouho nebudu muset) jen ochutnal od táty a nešklebil se. Tak zkus ještě tohle a nebo jen samotná prebiotika. A ptala jsi se v lékárně?
@rubif píše:
Ahoj, my doma máme tammex a černé uhlí, na malého jsem ho sice tammex nezkoušela (doufám, že dlouho nebudu muset) jen ochutnal od táty a nešklebil se. Tak zkus ještě tohle a nebo jen samotná prebiotika. A ptala jsi se v lékárně?
Díky moc.
Zašla jsem do lékárny a poradili mi právě ten Tammex, který mohou i děti od 1 roku a ten zabral okamžitě.
![]()
Tak to je super, a jak se na něj tvářili? Vypili to bez problémů? Ať vím co můžu čekat od syna ![]()
@rubif píše:
Tak to je super, a jak se na něj tvářili? Vypili to bez problémů? Ať vím co můžu čekat od syna
Právě že úplně v pohodě to vypili, sama jsem se divila, protože máloco pozřou (z těch rozpustných léků a ani sirupy nikdy moc nechtěli).A tohle jim chutnalo ![]()