Co proti střevní chřipce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
4.9.15 13:35

@katule9
Takže endiaron nemůžou :? Nemají ještě 40kg.Nebo myslíte že to nevadí, když je to výjimečně a dala bych třeba půlku tabletky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.9.15 13:36

@SarkaNovo a kolik vazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.9.15 13:46
@katule9 píše:
@SarkaNovo a kolik vazi?

Jeden má 24kg a druhý 20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.9.15 09:36
@SarkaNovo píše:
Jeden má 24kg a druhý 20kg

Ahoj, my doma máme tammex a černé uhlí, na malého jsem ho sice tammex nezkoušela (doufám, že dlouho nebudu muset) jen ochutnal od táty a nešklebil se. Tak zkus ještě tohle a nebo jen samotná prebiotika. A ptala jsi se v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.9.15 11:43
@rubif píše:
Ahoj, my doma máme tammex a černé uhlí, na malého jsem ho sice tammex nezkoušela (doufám, že dlouho nebudu muset) jen ochutnal od táty a nešklebil se. Tak zkus ještě tohle a nebo jen samotná prebiotika. A ptala jsi se v lékárně?

Díky moc.
Zašla jsem do lékárny a poradili mi právě ten Tammex, který mohou i děti od 1 roku a ten zabral okamžitě.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.9.15 06:34

Tak to je super, a jak se na něj tvářili? Vypili to bez problémů? Ať vím co můžu čekat od syna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
17.9.15 10:35
@rubif píše:
Tak to je super, a jak se na něj tvářili? Vypili to bez problémů? Ať vím co můžu čekat od syna :-)

Právě že úplně v pohodě to vypili, sama jsem se divila, protože máloco pozřou (z těch rozpustných léků a ani sirupy nikdy moc nechtěli).A tohle jim chutnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí