Co provoní vyprané prádlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
3.8.12 16:20

Peru ve značkových prášcích a používám značkové aviváže. Tyto dvě věci jsou jediné které používám značkové. Jinak jsem dost šetrná. :oops: Ale jak jde o prádlo tak musí vonět. A ty pěníze za to dám. :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
3.8.12 16:25

Kamoska dava takove ty papirky na ktere si zkousi vonavky v parfumerce..ja klasika mydlo nebo prazdny flakon od meho oblibeneho parfemu, bez vicka..bavim se o svem pradle..do detskeho nedavam nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
3.8.12 16:27

Používám aviváže z dedry a i povlečení nebo zimní věci co vytáhnu po delší době krásně voní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.8.12 16:30
@Larr píše:
Já jsem ještě nenašla aviváž, která by mě (nám) voněla :roll:. Všechny ty koncentráty jsou tak silné, že mě to vždy v obchodě šíleně smrdí. Jo, našla jsem jednou aviváž v Lidlu - bílá - ale s tou mě zase vyhnali doma. Nakonec se ukázalo, že alespoň výborně čistí záchod 8o :mrgreen:

Modry lenor, to jediny snad voni. jinak taky nemuzu sehnat co pradlo ovoni a jsem z toho nestastna.ale zkusim ten kelimek s avivazi do skrine:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
3.8.12 16:30

Já dávám aviváž, ta fakt hezky voní i po uklizení prádla a pak mam ještě ve skříni mýdlo, mam ho už snad přes rok a furt to krásně provoní :)

• Citovat
  • Upravit
8566
3.8.12 16:32

Používám aviváž plus mezi prádlo dávám obyč. mýdlo. V šatně mám ještě otevřený prací prášek - voní celá místnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021

Používám aviváže Silan a pytlíčky s levandulí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek

@smallrose :mrgreen: dík kuknu se po tom :palec:

• Citovat
  • Upravit
Antosek
3.8.12 16:33

@Larr já používám modrý lenor, pěkně voní, bohužel jenom chvíli :roll:

• Citovat
  • Upravit
Antosek
3.8.12 16:34

@anoli30 jakou používáš aviváž?

• Citovat
  • Upravit
23864
3.8.12 16:37

@Antosek hodně Silan a občas abych to vystřídala tak Lenor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.8.12 16:39

Menší balení pracího prášku Persil prdnu dozadu do skříně, nevyleje se a už se mě několikrát ptali v čem peru. Ale já už to ani necítím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.8.12 16:40

Avivaz nepouzivam a ve skrini mam pytlicky s vonicima perlickama z manufaktury. Ale pytlicky nejsou všude a i tak pradlo voni po prasku, to staci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
3.8.12 16:42

Avivaz nepouzivam a ve skrini mam pytlicky s vonicima perlickama z manufaktury. Ale pytlicky nejsou všude a i tak pradlo voni po prasku, to staci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
3.8.12 16:42

@anoli30 používám modrý lenor. Tak možná ho vyměním a vyzkouším jinou aviváž :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný