Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kozisek píše:
Nebo aby ostatní věděli, že jsou hogo fogo a mají na drahéMě osobně opravdu stačí ta aviváž, taky to nenosím týden, že jo
Přesně.
Až budu chtít být někdy hogo fogo, tak vím, co mám udělat. ![]()
@Larr Mně starčí vůně prášku (používám Ariel nebo Denkmit, teď plánuju vyzkoušet Formil), ale ve skříních mám už roky mýdla oblíbené vůně (Dove). Aviváž nepoužívám, vždycky mi to naopak vadilo, že to tak smrdí
. Ale nejúžasnější je pověsit prádlo na vzduch na balkon (lodžii), to pak voní i celá ložnice, u které lodžie je.
Hodně je z oblečení cítit aviváž Silan, jenomže mi v těhotenství začal vadit a vadí mi teda pořád
Zkusím levanduli, žádné mýdlo mi to není schopné provonět ![]()
Já dávám do praní aviváže od Lenoru ty jsou bezkonkurenční. Občas jsem koupila Silan když byl někde v akci či podobně a už to nechcu doma nevoní vůbec oproti Lenoru. Z toho mi prádlo voní i když si ho na sebe obléknu..
![]()
Pouzivame avivaz softlan (jemnou detskou).. asi jedina co mi voni a vydrzi dlouho.. mam rada navonene miminko nez strci neco do pusy a cely se umaze ![]()
On bohužel občas voní úplně stejný prášek/aviváž (dotažený z Německa) úplně jinak..
http://www.maminsen.cz/
Jo, s těma mýdlama budu mít asi problém - jako s aviváží či pracím práškem - které vlastně voní
![]()
@Amber_1977 píše:
Ano, „ovoněné“ prádlo taky nesnáším - myju se příjemně ovoněnou kosmetikou a používáme s partnerem oblíbené vůně - kdyby do toho mělo ještě vonět oblečení, asi by to můj nos nepřežil, kor teď v těhotenství.
Takže prádlo peru v prášku Ecover, který mi jediný z pracích prášků voní a jako aviváž používám ocet a suším na slunci. Sem tam občas použiji žlutou aviváž od Ecoveru, protože mám doma kanystr, ale.. Už ani z ní moc nadšená nejsem..
Ale do skříně s oblečením dávám občas mezi ramínka pytlíček s hřebíčkem a skořicí - ono to nenasmrdí prádlo, ale ovoní skříň..
Jo a mamka taky dávala do prádla mýdla - já nikdy neobjevila mýdlo, které by mi vonělo.
@Larr píše:
Jo, s těma mýdlama budu mít asi problém - jako s aviváží či pracím práškem - které vlastně voní![]()
![]()
![]()
Teď mě napadla ta mýdla nemýdla, co dělá třeba Botanicus - nádherně voní, ale obávám se, že ten efekt ovonění prádla nebudou mít
Ale skříň taky vyvoní ![]()
No já ať dělám, co dělám, tak mi to prádlo nevoní
Z aviváží používám Lenor, občas Silan, jako hlavní prací prášek Persil Gold. Voní mi akorát prádlo ze syntetických látek, ale toho mám opravdu pár kousků, preferuji bavlnu.
Mě to teda zas tolika nevadí, že nevoní. Ale manžel do mě vždycky rýpne, že jeho mamince prádlo vždy vonělo
Zkoušela jsem čistit pračku octem, nechávám ji po praní otevřenou, kolikrát ji pustím vymáchat naprázdno. A nic.
Ještě když to prádlo věším, tak voní, ale po uschnutí není po vůni ani památka. Dokonce mi některé prádlo začne smrdět…
Já bych potřebovala poradit-koupila jsem si secondhandový balík oblečení pro prcky a ono to i po vyprání s aviváží furt smrdí tím typickým smrádkem
Znáte to ne? Zabere na to něco?
@AnitAma píše:
Já dávám do praní aviváže od Lenoru ty jsou bezkonkurenční. Občas jsem koupila Silan když byl někde v akci či podobně a už to nechcu doma nevoní vůbec oproti Lenoru. Z toho mi prádlo voní i když si ho na sebe obléknu..![]()
Též mám Silan a vůbec mi nevoní. Tak jsem dnes koupila modrý Lenor, byl v akci. I tak stály dva 170,– tak snad nebudu zklamaná. ![]()
Dávám do triček mýdla, už jsem našla, které nám nesmrdí - Fa - zelené - olivy.
Pro lepší vůni jsme je vyndali z krabiček, ale zase máme jiný problém - tmavá, černá trička mýdlo zamaže
![]()
@triada píše:
@laetti Mně to zmizelo asi až po třetím vyprání.
to jsi mě moc nepotěšila, ach jo… Tak to holt vyperu víckrát, pokud někdo neporadí nějaký fígl ![]()