Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Slyšela jsem, že krásně provoní prádlo když se nalije trocha aviváže do nějaké ampulky nebo skleničky a otevřená se upevní do rohu do skříně k prádlu.
Zatím teda nemám ozkoušeno ![]()
Nevoní mi žádný prášek ani aviváž
, hledala jsem spíše jiný tip - jako bylinky, nějaké mýdlo…
.
@Marina8 píše:
Kupuj prášek Persil, voní i po vyprání i ve skříni
Příspěvek upraven 27.10.12 v 13:48
Ahojky, já objevila v jednom obchůdku úžasné mýdlo určené právě na provonění prádla, samozřejmě i na umývání, ale byla by ho škoda, mýdlo se králo na menší kousky, bylo světle zelené, průhledné a v tom malé kousky manga, myslím, že to byla směs zelené jablko a mango, no, nic lepšího jsem nikdy neměla, při každém otevření skříně jsem fetovala krásnou svěží vůni a mám ho tam asi dva roky, trošku vyvonělo, tak jsem to párkrát namočila a už zas krásně voní:-D
@wildcherry píše:
Modry lenor, to jediny snad voni. jinak taky nemuzu sehnat co pradlo ovoni a jsem z toho nestastna.ale zkusim ten kelimek s avivazi do skrine:-)
Já také používám jen modrý Lenor-sprig a peru zásadně v Persil gelu a chodily za mnou i sousedky z baráku a kolegyně od manžela z práce se ptát v čem peru! Mezi prádlo dávám Hanušovo dětské mýdlo. ![]()
Mě zase pomohlo provonět skřín, když jsem stříkla na oblečení můj oblíbený parfém (vanilka).
Poslední dobou jsem si oblíbila prací prášek (tekutý) z Lidlu. Střídam obyčejný s tím, který obsahuje Marseilské mýdlo a vše vypráno dočista a dovoňava. Oblíné povlečení vonělo víc jak týden, co se v něm spalo a to bylo měsíc před převléknutím peřin v plastové krabici pod postelí (kde ukládám ložniny a ručníky). Každému holt voní něco jiného.
![]()
Pekne odpoledne
uvazuji o koupi frosch avivaz primo z nemecka.beru frosch jar a jsem moc spokojena, jiny mi dela problemy. Ktera avivaz pekne voni? Mam moznost mit aloe vera, granatove jablko, kvety bavlny.diky za tip
Ahoj.
Peru v Lanze, aviváž Silan nebo Lenor.
Když to jde, teď už moc ne začíná zima, dávám prádlo na balkon.
Prádlo krásně voní.
Ve skříni mám mýdla. Nebo lze, taky chci zkusit, dávat třeba do starých punčoch bylinky, zavázat a dát do skříně.