Výběr dárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
14.11.20 19:28

Kdyz jsme spolu teprve chodili. Tak prvni Vanoce dostal zlaty retizek a privesek. Nosi ho cela leta.
Chce strojek, tak dej strojek. Jestli ho ceka, at neni zklamany, ze tam nebude :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
14.11.20 19:38

@unuděná souhlasím, a mě právě přijdou ti dva na jedný sucharský vlně :palec: Jakkoli blbě to zní, myslím to v dobrém.
Zas nejde o hodnotu daru, ty lyžařský fusekle se sobem byly podle značky celkem drahý. A radosti teda neudělali :lol:
Spíš tím, že splním přání říkám: poslouchám tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.11.20 19:42
@Fiducia píše:
@unuděná souhlasím, a mě právě přijdou ti dva na jedný sucharský vlně :palec: Jakkoli blbě to zní, myslím to v dobrém.
Zas nejde o hodnotu daru, ty lyžařský fusekle se sobem byly podle značky celkem drahý. A radosti teda neudělali :lol:
Spíš tím, že splním přání říkám: poslouchám tě ;)

Ano přesně. Ten komiks nebo tričko se serošem jsem dala jako příklad, co fungovalo mezi námi. Ale myšlenka je taková, že má dát něco, co danému sedne do noty. Pokud myslí, že největší radost mu udělá holící strojek a mikina Puma, tak proč ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
14.11.20 20:15

@unuděná já to chápu s tím příkladem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
14.11.20 20:26
@Anonymní píše:
Dobry den
Mam hloupý dotaz ale zeptám se :lol:
Prosim anonymne jedna se o darkyNevim zda je lepsi jako darek strojek na vousy a nejake například lepší tricko
Nebo koupit jenom oblečení, tricka, treba mikina? :D :D
Jedna se o pritele, jsme spolu par mesicu takže moc netuším co pořídit.
Oblečení aby nebyli jako moc mekky darek a strojek na vousy, zmiňoval se ze by chtel, ale používá klasicke ziletky protože strojek je drazsi varianta.

Tak mu kup nejakou lahvinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.11.20 23:47

Tak mu vyrob vlastní poukazy. Třeba 10 kusů. To už mu něco vymyslíš na míru. Jste spolu chvíli, tak bych to ladila trochu do erotických poukazů. U nás to mělo úspěch. Dávám příklad.
1. poukaz masáž části těla dle výběru.
2. poukaz na výběr spodního prádla pro jeden večer.
3. poukaz na výběr milostné polohy.
4. poukaz na výběr místa pro milovaní (mimo domov)
A takhle bych to ladila celé :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 02:09

Já jsem tehdy manželovi po asi měsíci a půl co jsme se znali koupila sladěné hodinky, pásek a peněženku (největší radost měl teda z té peněženky), ale je to dobrý on to tehdy přehnal ještě víc koupil mi zlatý prstýnek a plyšáka :lol: ono hlavně záleží jestli jste na stejné vlně. O rok později dostal vánoční trenýrky z c&a a z těch měl teda mnohem větší radost :lol: Pokud o tom strojku mluvil, klidně bych mu ho koupila a doplnila třeba nějakým vtipným tričkem nebo něčím co má nějakou sentimentální hodnotu, co vás spojuje.

• Citovat
  • Upravit
2564
16.11.20 02:20
@SonaHanus píše:
Tak mu vyrob vlastní poukazy. Třeba 10 kusů. To už mu něco vymyslíš na míru. Jste spolu chvíli, tak bych to ladila trochu do erotických poukazů. U nás to mělo úspěch. Dávám příklad.
1. poukaz masáž části těla dle výběru.
2. poukaz na výběr spodního prádla pro jeden večer.
3. poukaz na výběr milostné polohy.
4. poukaz na výběr místa pro milovaní (mimo domov)
A takhle bych to ladila celé :*

Myslím, že pokud nadhodil třeba ten holící strojek, tak by ho mohli takové poukazy i zklamat, protože bude očekávat nějaký klasický hodnotný, třeba i praktický dárek (prostě něco co stejně potřebuje). Ono asi i záleží na jejich věku, takové dárky jsem přítelům dávala když jsem si nemohla moc dovolit koupit klasický dárek někdy kolem 20, ale pokud spolu bydlí tak tohle může být vánoční bonus i bez poukazu, ale pod stromeček bych asi koupila spíš klasický dárek. :think: Ale každý je jiný a každého potěší něco úplně jiného, takže asi tazatelce stejně nepomůžeme a bude se muset rozhodnout podle toho jak svého partnera zatím zná a co si myslí, že by ho potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
16.11.20 02:47
@Anonymní píše:
Dobry den
Mam hloupý dotaz ale zeptám se :lol:
Prosim anonymne jedna se o darkyNevim zda je lepsi jako darek strojek na vousy a nejake například lepší tricko
Nebo koupit jenom oblečení, tricka, treba mikina? :D :D
Jedna se o pritele, jsme spolu par mesicu takže moc netuším co pořídit.
Oblečení aby nebyli jako moc mekky darek a strojek na vousy, zmiňoval se ze by chtel, ale používá klasicke ziletky protože strojek je drazsi varianta.

Ani jedno. Muzi radi neco na sve konicky ne na denni potrebu (to si vyberu sam dle preferenci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
16.11.20 09:22
@Ardilera píše:
Myslím, že pokud nadhodil třeba ten holící strojek, tak by ho mohli takové poukazy i zklamat, protože bude očekávat nějaký klasický hodnotný, třeba i praktický dárek (prostě něco co stejně potřebuje). Ono asi i záleží na jejich věku, takové dárky jsem přítelům dávala když jsem si nemohla moc dovolit koupit klasický dárek někdy kolem 20, ale pokud spolu bydlí tak tohle může být vánoční bonus i bez poukazu, ale pod stromeček bych asi koupila spíš klasický dárek. :think:

Taky myslím. Z pohledu pětatřicátníka s dětmi je to spíš za trest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 10:39

Já dala příteli první Vánoce dřevěné hodinky. Žádné neměl, dřevo miluje. Monogram a vyglavirovany koníček..
Letos to bude kanystrbar. K narozeninám krabička poslední záchrany… Přírodní kosmetika a tričko (jezdí často na sluzebku)
Možnosti je kvanta.

• Citovat
  • Upravit
14751
16.11.20 16:44
@Anonymní píše:
Já dala příteli první Vánoce dřevěné hodinky. Žádné neměl, dřevo miluje. Monogram a vyglavirovany koníček..
Letos to bude kanystrbar. K narozeninám krabička poslední záchrany… Přírodní kosmetika a tričko (jezdí často na sluzebku)
Možnosti je kvanta.

A místo kukačky vykoukne červotoč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 17:02

@Prof. Farnsworth to jsou bílkoviny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8
19.11.20 13:19

Těch možností je spousta, vycházela bych z jeho zájmů a podle toho něco vybrala, líbili se mi třeba tipy na dárky na jaktovybrat.cz, přijde mi to, že tam je od každýho zájmu něco. Minimálně je to fajn inspirace: https://www.jaktovybrat.cz/…pro-pritele/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný