Co rict v praci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co rict v praci?
Ahoj holky. Ja mam jit v pulce srpna na IVF,a pak se ma byt 14 dni doma.A me furt vrta hlavou co ja mam rict v praci?Jakou nemoc si mam vymyslet aby nemeli na nic podezreni protoze u nas jsou hrozny drbny a samozrejme nechci aby to nekdo vedel,az jak to dopadne.ja jdu na IVF poprve tak jsem nervozni pokud muzete tak poradte diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No jelikoz budes mit zrejme neschopenku z gynekologie, tak nejaky gyn. problem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
jestli jim nechces o IVF rikat vubec, a to ani v pripade uspechu, tak co jim nerikat dopredu nic ten den, pak proste zavolat, ze jsi nemocna (treba zanet) a mas neschopenku ?
Pak jim tehotenstvi oznamis nekdy za x tydnu, to uz si dohromady nedaj.
Ja to taky resila, ale u nas jsou skoro samy chlapi, docela neduvtipny, nastesti.
Mile me prekvapilo, ze se s tim pocita i v CARu (byla jsem v Gennetu v Praze), sestricka dokonce hledala „neutralni“ razitko na neschopenku, abych tam nemela vubec to „Centrum as.reprod.“, mela jsem tam tusim razitko nejaky dr, ktery tam mel jen Gennet-gynekologie, nebo tak neco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Ohnivko u nás v Caru davají neschopenku Caru takže to každámu dojde a např tam mám neomezené vycházky a důvod asistovaná reprodukce takže se snima dopředu domluv popř si skoč pro neschopenku ke svému gyn. dr nebo k obvoďákovi jinak ti držím palečky ať to dobře dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, ženský v tom budou šťourat, až to vyšťourají. Takže asi nezbývá než ven s „polopravdu“ - „mám nějaké gynekologické problémy, ale je to osobní a nechci o tom mluvit.“ Chytrý se dovtípí, že nemá pátrat, a když přeci, tak ne u tebe. A blbej? S tím nic neuděláš. bohužel.
A propo - hodně štěstí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já se na to taky chystám, rozhodla jsem se říct pravdu, jsme ženskej kolektiv a jedný kolegyňce jsem se svěřila a radí říct pravdu, prý stejně každej čeká, že řeknu, že jsem těhotná, je jim to prý už divný, že jsem vdaná a ještě bez dětí. Navíc jsem jednou potratila, takže těhotenství nepůjde tutlat do 12.tt, budu muset s pravdou ven s tím, že nevím jestli to tentokrát dopadne dobře tak aby kdyžtak počítali s tím, že se třeba i vrátím- ikdyž to by jsem už nerada, budu doufat, že to vyjde a donosím. Těžko by jsem tak dlouho lhala a vymýšlela nemoci, prý mě budou držet palce, tak snad to tak vezmou ty ženský všechny a nenajde se tam jedna megera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit