Co říká přísedící?

6945
11.6.12 18:05

Co říká přísedící??

Ahojhky holky,holka dostala zaúkol ze školy,co říká přísedící,ale já nevím vůbec,co tam povídá??Takže,co říká u soudu přísedící,děkuj za reakce :) ,připadám si jako blb,když to nwm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4275
11.6.12 18:07

co to? 8o na to, že jsem už jednou u soudu byla (rozvod), tak vůbec netuším, kdo to je… u nás byla soudkyně a pak nějaká sekretářka za komplem, co jen psala a rolovala té soudkyni se spisem (na monitoru, jak to četla) :nevim: to by mě fakt zajímalo, jaká má být odpověď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
11.6.12 18:09

Co si to hodit do googlu? ;) Například… http://cs.wikipedia.org/…C3%ADc%C3%AD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
11.6.12 18:13

Laický prvek, jak se někdy přísedícím říká, má v soudním řízení zastupovat „selský rozum“ nezatížený právnickým vzděláním nebo soudní rutinou a pomoci tak vyvážit výsledné rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
6945
11.6.12 18:13
@BohunkaP píše:
Co si to hodit do googlu? ;) Například… http://cs.wikipedia.org/…C3%ADc%C3%AD

jé do googlu jsem hý´ázela,ale wikipedka mě enapadla,díks

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.6.12 19:26

jenže mají mít nějakous cénku,takže jim tam má říct,myslím syi,že jste roozhodli správně nebo bych dal o 2 roky měnší trest nebo co jnim tam má říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.6.12 19:57
@PjckjsANEBjája píše:
co to? 8o na to, že jsem už jednou u soudu byla (rozvod), tak vůbec netuším, kdo to je… u nás byla soudkyně a pak nějaká sekretářka za komplem, co jen psala a rolovala té soudkyni se spisem (na monitoru, jak to četla) :nevim: to by mě fakt zajímalo, jaká má být odpověď :think:

8o Já taky ne…My se soudíme už přes rok a vždycky je tam jen soudce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.6.12 20:22

@Tereza1986 asi se snaží, aby rozvod byl aspoň trochu decentní a ne divadlo s plnou parádou :) ono to divadlo udělají žalovaný s žalobcem sami dostatečně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
11.6.12 20:28

@Tereza1986 @PjckjsANEBjája , opět stačí jedno heslo do googlu… ;)

S přísedícími se můžeme setkat na krajských soudech (resp. městských soudech v Praze a v Brně), pokud se projednávají trestné činy, za které obžalovaným hrozí trest odnětí svobody v délce trvání alespoň pěti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová