Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,chtěla jsem se optat,jak silnou používáte náplň? Já jsem před tím vykouřila krabičku denně a teď mám náplň 12,ale je to jako bych nic nekouřila
Přemýšlím si koupit 18,ale nevim, aby to moc neškrábalo v krku.
Tak se chci optat tady, jak to teď máte vy?
Děkuji
Chlap má 0 a tvrdí, že mezi tím není skoro žádný rozdíl.
V krku škrábe spíše kouř, u náplní jde jen o to, kolik nikotinu se ti dostane do krve.
@terezka24 tak moje mamka vykouřila krabičku denně, ale takovým stylem, že si někdy zapálila, šla něco udělat a cigareta vyhořela v popelníku. takže se blbě odhaduje, kolik jich skutečně vykouřila. koupila si do elektronické 18mg a bylo to na ni silné. Takže teď je na nižší a to jí vyhovuje. Záleží na tom jak kvalitní náplně i kupuješ. A hlavně záleží asi kdo co snese.
my zrovna testujeme e- cigaretu. Chceme s manželem přestat fajat a máme náplně rovnou 0
- i tak mě to kolikrát zadusí
a ještě ke všemu je po tom
pachut v puse.
wacinka
Jak to myslíš s tou kvalitou? Už jsem si všimla,že já i táta máme jiné náplně,on je kupuje 10ml za 100kč a já 10ml za 159kč.
Ale ty co kouřím já,jsem ještě u nikoho neviděla ![]()
Já mam : http://www.ejuice.cz/
A ostatní co tak koukám na jejich plničky,tak mají tyhle:
http://nc.cz/…e_c3115.html
@terezka24 ono se na trhu právě vyskytly i nějaké nekvalitní náplně nějaké jakoby „padělky“ ale neřeknu ti jaké to jsou, bylo to i na internetu. My jsme mamce pořizovali cigaretu i náplně podle zkušeností uživatelů a hlavně známých s čím jsou spokojení… ale taky ti nezaručím, že to nejsou nějaké nekvalitní náplně. kupuje tyhle
http://www.vasecigareta.cz/…abakove.html
ale v tom větším balení v těch 50ml, aby to měla na dlouho a nemusela kupovat častěji i kvůli poštovnému.
u nás se ty cigarety vyskytly i u vietnamců a tam já bych to teda v žádném případě nekoupila
@eviliska můžu se na něco zeptat? já teda nikdy nekouřila ani jsem to nezkusila. Vadilo mi to u mamky, že kouří a tak jsem měla odrazujicí vzor, nedávala jsem k ní ani malou, lkdyž kouřila klasické cigarety, protože mi pak malá smrděla a já jsem na to háklivka, teď ta elektronická nejde cítit a prý údajně ani neškodí ty páry (co je na tom pravdy to nevím) ![]()
ale já žila v domění že v té 0 už není žádný nikotin
mamka právě chce slézt až na tu 0 postupně a přestat kouřit. Tak proč s tím nesekneš normálně? Prosím tě neber to jako nějaké navážení nic, Myslím to v dobrém, zajímalo by mě to
ono to přes psaní může vyznít, že bych do tebe rýpala nebo něco. To ne. ![]()
@wacinka Já taky nikdy nekouřila
, ale můj muž přešel na elektroniku, má ty 0 náplně, nebo jen ty nejslabší - ty 0 často nejsou na skladě.
Nejde o nikotin, ale ten pocit, že kouříš, něco děláš s rukama… prý.
Třeba když byla v tv reklama, tak si zaběhl zakouřit, než mu vystydlo kafe… takový výplň času. A to že je nejhorší na tom přestávání, že neměl žádné fyzické příznaky abstinence, ale najednou nevěděl co dělat ve chvílích, kdy byl zvyklý skočit na cigáro.
Tak to nahradil tou elektro.
Ahoj,
já teda ty náplně, co jsi uvedla neznám. Kupuji si na vasecigareta.cz Liqua a Dekang a jsou dobré. Kouřila jsem nějakých 10cigaret a ta 12tka na mě byla silná. ty Liqua jsou 9mg a stačí mi, takže tobě by klidně ta 12mg mohla stačí, jen asi musíš tahat častěji. A ty co jsou v druhém odkazu neznám vůbec, ani bych je nejspíš nekupovala, vypadá to jako padělek.
A jak se pozná tedy padělek? Zrovna ty druhé se prodávají na každém rohu u nás,mají je i v hospodách ![]()
No to asi nepoznáš, ale ty jedny lahvičky nemají etiketu, není tam uveden výrobce a ten obsah se bude lišit složením, konzistencí i chutí. bude to spíš taková voda. Já třeba vidím i rozdíl mezi tou Liquou a Dekangem, ta liqua je hustější a má výraznější chuť. Nejlepší je asi nakupovat u ověřených prodejců. viz. to ejuice a vasecigareta. cz
@Laaja píše:
No to asi nepoznáš, ale ty jedny lahvičky nemají etiketu, není tam uveden výrobce a ten obsah se bude lišit složením, konzistencí i chutí. bude to spíš taková voda. Já třeba vidím i rozdíl mezi tou Liquou a Dekangem, ta liqua je hustější a má výraznější chuť. Nejlepší je asi nakupovat u ověřených prodejců. viz. to ejuice a vasecigareta. cz
od ejuice mám já náplně,sice jsou dražší,ale výborné.
@Pipet aha no vidíš to mě vůbec nenapadlo s těma rukama. Právě mě to tak zajímalo.
@wacinka v podstatě to napsala pipet
, ten pocit mít něco v ruce a papuli ![]()
@eviliska aha děkuji za odpověď, tak přeji ať ta elektronická pomůže a odnaučíte se oba s manželem ![]()