Elektronická cigareta - náplň

3684
11.6.12 10:01

elektronická cigareta-náplň

Ahoj,chtěla jsem se optat,jak silnou používáte náplň? Já jsem před tím vykouřila krabičku denně a teď mám náplň 12,ale je to jako bych nic nekouřila :nevim: Přemýšlím si koupit 18,ale nevim, aby to moc neškrábalo v krku.
Tak se chci optat tady, jak to teď máte vy?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
11.6.12 10:08

Chlap má 0 a tvrdí, že mezi tím není skoro žádný rozdíl.
V krku škrábe spíše kouř, u náplní jde jen o to, kolik nikotinu se ti dostane do krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.6.12 10:36

@terezka24 tak moje mamka vykouřila krabičku denně, ale takovým stylem, že si někdy zapálila, šla něco udělat a cigareta vyhořela v popelníku. takže se blbě odhaduje, kolik jich skutečně vykouřila. koupila si do elektronické 18mg a bylo to na ni silné. Takže teď je na nižší a to jí vyhovuje. Záleží na tom jak kvalitní náplně i kupuješ. A hlavně záleží asi kdo co snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
11.6.12 10:55

my zrovna testujeme e- cigaretu. Chceme s manželem přestat fajat a máme náplně rovnou 0 8) - i tak mě to kolikrát zadusí :pocitac: a ještě ke všemu je po tom :poblion: pachut v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 11:35

wacinka
Jak to myslíš s tou kvalitou? Už jsem si všimla,že já i táta máme jiné náplně,on je kupuje 10ml za 100kč a já 10ml za 159kč.
Ale ty co kouřím já,jsem ještě u nikoho neviděla :think:
Já mam : http://www.ejuice.cz/
A ostatní co tak koukám na jejich plničky,tak mají tyhle:
 http://nc.cz/…e_c3115.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.6.12 11:43

@terezka24 ono se na trhu právě vyskytly i nějaké nekvalitní náplně nějaké jakoby „padělky“ ale neřeknu ti jaké to jsou, bylo to i na internetu. My jsme mamce pořizovali cigaretu i náplně podle zkušeností uživatelů a hlavně známých s čím jsou spokojení… ale taky ti nezaručím, že to nejsou nějaké nekvalitní náplně. kupuje tyhle
http://www.vasecigareta.cz/…abakove.html
ale v tom větším balení v těch 50ml, aby to měla na dlouho a nemusela kupovat častěji i kvůli poštovnému.

u nás se ty cigarety vyskytly i u vietnamců a tam já bych to teda v žádném případě nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.6.12 11:49

@eviliska můžu se na něco zeptat? já teda nikdy nekouřila ani jsem to nezkusila. Vadilo mi to u mamky, že kouří a tak jsem měla odrazujicí vzor, nedávala jsem k ní ani malou, lkdyž kouřila klasické cigarety, protože mi pak malá smrděla a já jsem na to háklivka, teď ta elektronická nejde cítit a prý údajně ani neškodí ty páry (co je na tom pravdy to nevím) :lol:
ale já žila v domění že v té 0 už není žádný nikotin :think: mamka právě chce slézt až na tu 0 postupně a přestat kouřit. Tak proč s tím nesekneš normálně? Prosím tě neber to jako nějaké navážení nic, Myslím to v dobrém, zajímalo by mě to :hug: ono to přes psaní může vyznít, že bych do tebe rýpala nebo něco. To ne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.6.12 12:14

@wacinka Já taky nikdy nekouřila :twisted: , ale můj muž přešel na elektroniku, má ty 0 náplně, nebo jen ty nejslabší - ty 0 často nejsou na skladě.
Nejde o nikotin, ale ten pocit, že kouříš, něco děláš s rukama… prý.
Třeba když byla v tv reklama, tak si zaběhl zakouřit, než mu vystydlo kafe… takový výplň času. A to že je nejhorší na tom přestávání, že neměl žádné fyzické příznaky abstinence, ale najednou nevěděl co dělat ve chvílích, kdy byl zvyklý skočit na cigáro.
Tak to nahradil tou elektro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.6.12 12:32

Ahoj,
já teda ty náplně, co jsi uvedla neznám. Kupuji si na vasecigareta.cz Liqua a Dekang a jsou dobré. Kouřila jsem nějakých 10cigaret a ta 12tka na mě byla silná. ty Liqua jsou 9mg a stačí mi, takže tobě by klidně ta 12mg mohla stačí, jen asi musíš tahat častěji. A ty co jsou v druhém odkazu neznám vůbec, ani bych je nejspíš nekupovala, vypadá to jako padělek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 12:47

A jak se pozná tedy padělek? Zrovna ty druhé se prodávají na každém rohu u nás,mají je i v hospodách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.6.12 13:41

No to asi nepoznáš, ale ty jedny lahvičky nemají etiketu, není tam uveden výrobce a ten obsah se bude lišit složením, konzistencí i chutí. bude to spíš taková voda. Já třeba vidím i rozdíl mezi tou Liquou a Dekangem, ta liqua je hustější a má výraznější chuť. Nejlepší je asi nakupovat u ověřených prodejců. viz. to ejuice a vasecigareta. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
11.6.12 13:44
@Laaja píše:
No to asi nepoznáš, ale ty jedny lahvičky nemají etiketu, není tam uveden výrobce a ten obsah se bude lišit složením, konzistencí i chutí. bude to spíš taková voda. Já třeba vidím i rozdíl mezi tou Liquou a Dekangem, ta liqua je hustější a má výraznější chuť. Nejlepší je asi nakupovat u ověřených prodejců. viz. to ejuice a vasecigareta. cz

od ejuice mám já náplně,sice jsou dražší,ale výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.6.12 15:07

@Pipet aha no vidíš to mě vůbec nenapadlo s těma rukama. Právě mě to tak zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
11.6.12 15:09

@wacinka v podstatě to napsala pipet ;) , ten pocit mít něco v ruce a papuli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.6.12 16:32

@eviliska aha děkuji za odpověď, tak přeji ať ta elektronická pomůže a odnaučíte se oba s manželem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová