Jaký jiný program místo shrink?

16694
10.6.12 21:55

jaký jiný program místo shrinka?

Holky, jsem bezradná. Na minulém pc jsem měla program na úpravu fotek pro posílání mailem nebo vkládnání kamkoliv na net. Nemusela jsem se o nic starat, prostě jsem to házela na net a ono to samo zmenšovalo. Jenže teď máme nový pc, v něm Win 7 a v něm mi shink už nefunguje a já jsem táááák zoufalá, protože nemůžu najít žádný podobný program pro tupce. Zmenšovat každou fotku zvlášť, tak u toho zestárnu, posílám opravdu hodně fotek mailem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
10.6.12 22:15

hromadná úprava fotek jde ve PhotoScape

• Citovat
  • Upravit
16694
10.6.12 22:21

Mě by nejvíc vyhovovalo to, co jsem měla. Žádné vkládání do nějakého programu. Prostě něco, co pracuje za mě. To fakt nic na sedmičky není? :,(
Každopádně díky za tip, mrknu na to. Když mi nic jiného nezbyde, tak se prostě budu muset naučit dělat to o něco složitěji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.6.12 22:26

Pokud ti nikdo neporadi, jak to udelat nejjednoduseji nebo podobne.
Tak asi jednu fotku po druhe budes davat do paint-format ( ja davam 20×20)- ulozit :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.6.12 22:33
@Weru píše:
Pokud ti nikdo neporadi, jak to udelat nejjednoduseji nebo podobne.
Tak asi jednu fotku po druhe budes davat do paint-format ( ja davam 20×20)- ulozit :P :mrgreen:

No to nééééé :lol: To bych u toho strávila dětství mých dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
10.6.12 22:33

Nebo PhotoRazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.6.12 23:02
@Kakika píše:
No to nééééé :lol: To bych u toho strávila dětství mých dětí :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ja jsem na programy dement :oops: , ale chlap rika, ze na win 7 nic stejneho jako ta shakira :mrgreen: , shrinka neni :nevim: . Holky ti rady urcite poradi, ja jen, ze jsem ted zmensovala cca 20 fotek :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.6.12 02:50

Kakika: a dívala ses na stránkách třeba u Zoneru? Co vím, tak mají i freewarové verze, ale já je neumím najít, mně ji kdysi přitáhl kolega…
(Jinak stejný člověk, co napsal Shrinka, napsal i NERO Express… Tak zkus zapátrat i v tomhle hnízdě… :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová