Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je na jednu takovou pořádnou přes držku, aby druhou chytil o grilovací mřížku, že by na té nevymáchané hubě měl obtisk ještě v rakvi.
no já bych mu vpálila,že kdyby si někde půjčil trochu mozku,tak by to taky neškodilo,to bych si teda líbit nenechala
![]()
vyser se na něj na kreténa,nejspíš byl asi taky napitej ne? měla jsi ho taky něčim odpálkovat,taky jsem ten typ co do něj spousta lidi reje páč většinou držim hubu ale v poslední době už jsem se naučila prostě říct polib si a je mi líp.Vubec se nestresuj nějakym dědkem ještě k tomu slizákem
![]()
Měla jsi ho odpálkovat, ale chápu, že ne každý to umí nebo není hned tak pohotový a nějaká vtipná odpověď, po který by si dotyčný sedl na prdel a do konce grilovačky se styděl, ho napadne až doma. Pokud to nesvedeš sama, ať mu to řekne tvůj manžel, že příště by bylo víc než vhodné, aby tě z podobných debilních řečí vynechal.
Jinak hlavu vzhůru, dotyčný má jistě malýho pinďoura nebo tak něco, jinak by tak blbě nekecal. ![]()
Ježiši to je fakt negramot, bych mu řekla, že to jeho p..o taky nevypadá na nějaký zázrak ![]()
Příspěvek upraven 09.06.12 v 21:44
Tak tohle dokáže říct jen zamindrákovanej pablb. A úplně si toho slizouna umím představit. Člověk, co má zdravé sebevědomí totiž tohle nemá zapotřebí. Kašli na něj
.
Holka to neres!utikej z5 a jestli neco zase rekne tak mu rekni at mlci,ze je trapnej-to chlapa nerad vyslechne.ja bych si dala panacka a byla nad veci!!!!!!
Holky dík, hned je mi líp. Já vím, že jsem mu měla na to něco říct, aby dal pokoj, ale já byla úplně konsternovaná, nezmohla jsem se skoro na slovo. Jinak je to pěknej podpantoflák, tak si to vybíjí jinde
.
@wildcherry píše:
Holka to neres!utikej z5 a jestli neco zase rekne tak mu rekni at mlci,ze je trapnej-to chlapa nerad vyslechne.ja bych si dala panacka a byla nad veci!!!!!!
Souhlasím, dej si panáka a jdi ho poslat do dupy!
@slonikova píše:
no já bych mu vpálila,že kdyby si někde půjčil trochu mozku,tak by to taky neškodilo,to bych si teda líbit nenechala![]()
![]()
![]()
Vrátila bych se tam s hlavou vztyčenou a kýblem vody, který bych mu vylila na hlavu.
¨ Škoda, že to manžel neslyšel. Třeba už to ví a vyřídil si to s ním.
Jo a to o malým kašpárkovi si v jeho případě myslím taky. ![]()
@eva valoi píše:
To je na jednu takovou pořádnou přes držku, aby druhou chytil o grilovací mřížku, že by na té nevymáchané hubě měl obtisk ještě v rakvi.
Jojo, na slovo bych se v tu chvíli asi nezmohla, ale na tohle jo ![]()
Poslala bych ho do p.dele a řekla to manželovi.To by si za klobouk nedal ![]()
Ahoj holky, tak jsem s těšila dnes večer na grilovačku a teď sedim doma a brečim, musela jsem utéct. Představte si společnost spíše inteligentních lidí a mezi nima jeden trouba, znám ho už déle, je to známý holkař a přitom slizkej chlap 55 let. No a on tam začal vykřikovat, že mám roztomilý, ale malý kozičky, že kdybych si půjčila trochu od sousedky a bla bla bla. Podotýkám, že 15 let už mi bylo před 25ti lety. Všichni hned samozřejmě koukají, já bych se propadla. Manžel tam byl taky, ale neslyšel to, děti tam byly, tcháni a plno známých. Toho chlapa znám jen od vidění, hrozně mě to urazilo, slzy se mi draly do očí, prostě jsem musela utéct. Já tyhle řeči tak nesnáším…Dík, že jsem to sem mohla napsat.