Dá se nějak najít kontakt na bývalého učitele?

4336
8.6.12 19:31

Dá se nějak najít kontakt na bývalého učitele?

Ahojky!
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s hledáním bývalého pedagoga přes internet. Znám pouze jmého a příjmení své paní učitelky.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
675
8.6.12 19:34

zkušenosti nemám,ale co zkusit jít se zeptat rovnou do školy? jinak zkust faceook,pokud není hodně stará,tam je hafo lidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
8.6.12 19:50

No a co Spolužáci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
8.6.12 20:12

No, škola už nefunguje, jinak by jí podle mě mělo být tak okolo 50-55 let. Zkusím spolužáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.7.14 21:55

Ahojky! Také hledám kontakt na svého býv. učitele, bohužel má dost tradiční jméno - Tomáš Procházka, takže facebook a spolužáci jsou na prt, nevím, kde studoval, kde se narodil a kde žije teď… na mé býv. škole na něj mají jen starý telefon, který už není aktuální :nevim: nevím už, jak ho najít, neznáte ho někdo?

Mgr. Tomáš Procházka, nar. 28.6.1976, učil nás zeměpis a angličtinu na ZŠ Třebízského v Kralupech n.Vlt. cca 1999-2003, do školy dojížděl vlakem z Velvar. Má syna, kterému teď může být tak 10-12.let, ale jméno nevím. Nejsem si jistá, ale mám dojem, že studoval peďák v Liberci nebo v Ústí nad Labem. Když nás učil, byl to krásnej chlap a spousta holek se do něj zbláznila :D Myslím, že se kolem roku 2005 odstěhoval mimo Kralupy, snad někam na sever - Teplice, Most, Bohušovice nebo tam někam (to jen z doslechu). Máme mít na podzim třídní sraz a protože byl náš nejoblíbenější učitel, rádi bychom ho tam také viděli.

Najde se tu někdo, kdo by o něm mohl něco vědět nebo někdo, kdo by mohl poradit, kde ho najít? Je to hledání jehly v kupce sena… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.7.14 22:59

Pošta pro tebe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15575
6.7.14 01:09

Spoluzaci :think: Ale ta Posta pro tebe neni spatnej napad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
6.7.14 06:32

@tyna.andilek na tvé bývalé škole měli jen starý telefon? No určitě tam mají i jeho adresu z té doby, zašla bych na ní a i když tam nebydlí tak třeba někdo z baráku bude mít konkrétní info. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3311
6.7.14 08:20

Na strankach skoly…tam jsou vetsinou kontakty na ucitele, treba ji bude nekdo znat a mit kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
6.7.14 08:20

Na strankach skoly…tam jsou vetsinou kontakty na ucitele, treba ji bude nekdo znat a mit kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
6.7.14 09:43
@ncc1701 píše:
Pošta pro tebe :mrgreen:

tak díky tobě mám adresu, moc děkuji za pomoc s hledáním! ncc1701 ho našla v živnostenském rejstříku, je tam i datum narození a podniká jako lektor jazyků, tak je to jasné, zkusím mu napsat dopis, snad na sraz dorazí!

Jinak na škole mají jen staré kontakty, on se hodně stěhoval, takže na škole o něm nic neví, ani tam už není nikdo z učitelů, co ho znali nebo co mě učili… Tak snad bude adresa v živnostenském rejstříku aktuální. Moc díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.7.14 09:53

@tyna.andilek
Děj vědět, jestli se ozve a na sraz dorazí, to by mě zajímalo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová