Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s hledáním bývalého pedagoga přes internet. Znám pouze jmého a příjmení své paní učitelky.
Díky.
zkušenosti nemám,ale co zkusit jít se zeptat rovnou do školy? jinak zkust faceook,pokud není hodně stará,tam je hafo lidí ![]()
No, škola už nefunguje, jinak by jí podle mě mělo být tak okolo 50-55 let. Zkusím spolužáky.
Ahojky! Také hledám kontakt na svého býv. učitele, bohužel má dost tradiční jméno - Tomáš Procházka, takže facebook a spolužáci jsou na prt, nevím, kde studoval, kde se narodil a kde žije teď… na mé býv. škole na něj mají jen starý telefon, který už není aktuální
nevím už, jak ho najít, neznáte ho někdo?
Mgr. Tomáš Procházka, nar. 28.6.1976, učil nás zeměpis a angličtinu na ZŠ Třebízského v Kralupech n.Vlt. cca 1999-2003, do školy dojížděl vlakem z Velvar. Má syna, kterému teď může být tak 10-12.let, ale jméno nevím. Nejsem si jistá, ale mám dojem, že studoval peďák v Liberci nebo v Ústí nad Labem. Když nás učil, byl to krásnej chlap a spousta holek se do něj zbláznila
Myslím, že se kolem roku 2005 odstěhoval mimo Kralupy, snad někam na sever - Teplice, Most, Bohušovice nebo tam někam (to jen z doslechu). Máme mít na podzim třídní sraz a protože byl náš nejoblíbenější učitel, rádi bychom ho tam také viděli.
Najde se tu někdo, kdo by o něm mohl něco vědět nebo někdo, kdo by mohl poradit, kde ho najít? Je to hledání jehly v kupce sena… ![]()
@tyna.andilek na tvé bývalé škole měli jen starý telefon? No určitě tam mají i jeho adresu z té doby, zašla bych na ní a i když tam nebydlí tak třeba někdo z baráku bude mít konkrétní info. ![]()
Na strankach skoly…tam jsou vetsinou kontakty na ucitele, treba ji bude nekdo znat a mit kontakt
Na strankach skoly…tam jsou vetsinou kontakty na ucitele, treba ji bude nekdo znat a mit kontakt
@ncc1701 píše:
Pošta pro tebe
tak díky tobě mám adresu, moc děkuji za pomoc s hledáním! ncc1701 ho našla v živnostenském rejstříku, je tam i datum narození a podniká jako lektor jazyků, tak je to jasné, zkusím mu napsat dopis, snad na sraz dorazí!
Jinak na škole mají jen staré kontakty, on se hodně stěhoval, takže na škole o něm nic neví, ani tam už není nikdo z učitelů, co ho znali nebo co mě učili… Tak snad bude adresa v živnostenském rejstříku aktuální. Moc díky ![]()
@tyna.andilek
Děj vědět, jestli se ozve a na sraz dorazí, to by mě zajímalo ![]()