Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak za pár hodin začne fotbalový svátek.Taky máte doma sportovního hlavně teda fotbalového maniaka.Jak to u vás bude ted 14dnů vypadat.Dostanete se k telce nebo budete fandit s chlapama.
@Gábrlína píše:
Ahoj holky tak za pár hodin začne fotbalový svátek.Taky máte doma sportovního hlavně teda fotbalového maniaka.Jak to u vás bude ted 14dnů vypadat.Dostanete se k telce nebo budete fandit s chlapama.
tak u nás fotbal nefičí,takže žádná změna režimu se konat nebude
možná zkouknem nějaký ten zápas,ale nijak to neprožíváme ![]()
Tak to tiše závidím jelikož mám 2 fotbalové fanatiky tak odpoledne a večer na programu fotbal přes to vlak nejede.Už jsem si zvykla.
Ahoj,tak já jsem smířená s tím,že se teď k televizi určitě nedostanu
Upozorňuje mě na to už od ledna,takže já mam po svých pořadech. Ale co,těch 14 dní se to dá vydržet ![]()
Tak už pomalu vyvěšuješ vlajku? Jak to vidíš večer,jen aby nedopadli jako ti naši maskoti Pat a Mat.
@monicskaa píše:
já sem větší fanatik než příteluž se nemůžu dočkat
![]()
Taky tak
Manžela to moc nebere, on dokáže odejít i v nejnapínavějším okamžiku
Já už jsem napnutá jak kšandy ![]()
@Paoloska píše:
Taky takManžela to moc nebere, on dokáže odejít i v nejnapínavějším okamžiku
Já už jsem napnutá jak kšandy
Ahoj holky,tak co říkáte tomu výprasku včera,tatka byl včera rudý vzteky a těch nadávek co padlo,prej by je poslal domů hned tak snad to kluci napraví nebo s ním nevydržím.
Já jsem si ráno říkala, ani se nedivím, že tu nejsou žádné příspěvky. No jo, no, rusáci hráli bohužel skvěle
![]()
třeba si konečně někdo uvědomí, že Pan Bílek není trenér pro reprezantaci..
![]()
je to škoda, ale hráli hrozně.. fuj..