Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monicskaa souhlasím a pár našich fotbalistů jezdí za odměnu i když hrají pořád prd oblíbenci a nevymění je a nevymění.
Já to v poločase vypla přepla na pohádku, protože se na to nedalo dívat. Ale na dnešní duel Německa s Portugalskem se fakt těším. Z toho vyplývá, že u nás problém s fotbalem neřešíme. Pokud je dobrý díváme se všichni, pokud stojí za …, přepínáme.
taky budu s větším zájmem koukat na duel Němců s Portugalci než na ten náš paskvil.. Bude to alespoň fotbal,ale to co bylo včera nee
Ahojky tak němci se včera pochlapili a nagelovaný hezounek Ronaldo ostrouhal.Zato holandani to taky pěkně projeli.Taky překvápko.
Tak co holky docela překvápko ne?
z prvního místa.. docela paradox ![]()
@monicskaa píše:
Tak co holky docela překvápko ne?z prvního místa.. docela paradox
hlavně dík těm klukům našim z plzně jsou fakt dobrý, jsem hrdá že jsem z plzně
Ahojky koukám tak jen doufám že se to klukům povede, ale občas mám sevřenou prdelku. Chtělo by to nějak odstavit nagelovaného hezounka.
Prosím kupovali jste někdo lístky na fotbal např. do Allianz Arény přes net? Potřebuju to jako dárek a nevím, přes koho to mám koupit, vůbec se v tom nevyznám ![]()
@Monchichik Bohužel nemáme osobní zkušnost, ale manžel je vášnivý fotbalista aktivně i pasivně
Schválně se teď podíval na aktuální nabídku, abychom ti poradili a momentálně se zdají všecha utkání vyprodána
Je to zjištěno z aktuálních stránek. Každopádně je prý ještě možnost a ta je přímo přes cestovky, které by mohly mít nějaká místa na utkání zarezervována například: fotbaltour.cz
Posílám ti odkaz také na viagogo, kde se lístky dají sehnat:
https://www.viagogo.com/…chen-Tickets
Cena je bohužel vyšší cca od 2500,– pouze za lístek.
@Janita3 Můj muž též aktivní i pasivní fotbalista, ale nemůžu se zeptat, když je to pro něj
Moc děkuju, shodou okolností jsem dostala včera stejný odkaz
. Právě jsem lístky zakoupila
. Nevím, jestli jsem si toho nevšimla, ale po zaplacení se ukázalo, že počítají ještě navíc DPH a rezervační poplatek, takže mě 2 lístky stály 6200
. No nedá se nic dělat, je to dárek ke kulatým narozeninám a já už jsem to chtěl mít koupené. Bylo pár posledních vstupenek.
@Monchichik Je to parádní nápad, určitě dárek maximálně ocení
Já kolikrát taky přemýšlela, že bych něco takového manžílkovi pořídila, ale zatím jsem na zakoupení lístků do zahraničí nějak neměla odvahu ![]()
Moc si zápas užijte ![]()
@Janita3 No to je taky vymýšlení ke kulatinám
S chlapama je to fakt těžký
. já nikam nejedu, to bych fakt nedala, mě fotbal vůbec nezajímá, pojede s ním syn
.