EURO 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
9.6.12 13:43

Monicskaa souhlasím a pár našich fotbalistů jezdí za odměnu i když hrají pořád prd oblíbenci a nevymění je a nevymění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.6.12 13:49

Já to v poločase vypla přepla na pohádku, protože se na to nedalo dívat. Ale na dnešní duel Německa s Portugalskem se fakt těším. Z toho vyplývá, že u nás problém s fotbalem neřešíme. Pokud je dobrý díváme se všichni, pokud stojí za …, přepínáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
9.6.12 15:20

taky budu s větším zájmem koukat na duel Němců s Portugalci než na ten náš paskvil.. Bude to alespoň fotbal,ale to co bylo včera nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
10.6.12 09:33

Ahojky tak němci se včera pochlapili a nagelovaný hezounek Ronaldo ostrouhal.Zato holandani to taky pěkně projeli.Taky překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
19.6.12 17:56

Tak co holky docela překvápko ne? :D z prvního místa.. docela paradox :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.6.12 18:03
@monicskaa píše:
Tak co holky docela překvápko ne? :D z prvního místa.. docela paradox :mrgreen:

hlavně dík těm klukům našim z plzně jsou fakt dobrý, jsem hrdá že jsem z plzně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
19.6.12 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
21.6.12 21:13

Dneska to vypadá slušně ten fotbal ;)

• Citovat
  • Upravit
81
21.6.12 21:33

Ahojky koukám tak jen doufám že se to klukům povede, ale občas mám sevřenou prdelku. Chtělo by to nějak odstavit nagelovaného hezounka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.6.12 22:01

Uf ted nás mačkají jak citron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
14.10.18 16:16

Prosím kupovali jste někdo lístky na fotbal např. do Allianz Arény přes net? Potřebuju to jako dárek a nevím, přes koho to mám koupit, vůbec se v tom nevyznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.10.18 21:39

@Monchichik Bohužel nemáme osobní zkušnost, ale manžel je vášnivý fotbalista aktivně i pasivně :lol: Schválně se teď podíval na aktuální nabídku, abychom ti poradili a momentálně se zdají všecha utkání vyprodána :( Je to zjištěno z aktuálních stránek. Každopádně je prý ještě možnost a ta je přímo přes cestovky, které by mohly mít nějaká místa na utkání zarezervována například: fotbaltour.cz

Posílám ti odkaz také na viagogo, kde se lístky dají sehnat:

https://www.viagogo.com/…chen-Tickets

Cena je bohužel vyšší cca od 2500,– pouze za lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
15.10.18 07:30

@Janita3 Můj muž též aktivní i pasivní fotbalista, ale nemůžu se zeptat, když je to pro něj :) Moc děkuju, shodou okolností jsem dostala včera stejný odkaz :D . Právě jsem lístky zakoupila :lol: . Nevím, jestli jsem si toho nevšimla, ale po zaplacení se ukázalo, že počítají ještě navíc DPH a rezervační poplatek, takže mě 2 lístky stály 6200 :cert: . No nedá se nic dělat, je to dárek ke kulatým narozeninám a já už jsem to chtěl mít koupené. Bylo pár posledních vstupenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.10.18 12:27

@Monchichik Je to parádní nápad, určitě dárek maximálně ocení :palec: Já kolikrát taky přemýšlela, že bych něco takového manžílkovi pořídila, ale zatím jsem na zakoupení lístků do zahraničí nějak neměla odvahu :roll:
Moc si zápas užijte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
15.10.18 13:14

@Janita3 No to je taky vymýšlení ke kulatinám :lol: S chlapama je to fakt těžký :) . já nikam nejedu, to bych fakt nedala, mě fotbal vůbec nezajímá, pojede s ním syn ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová