Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,chci se zeptat někoho kdo prodává přes aukro…jak udělat,aby se fotky zobrazily v popisu nabídky a mohla jsem tedy vložit třeba jen jednu fotku za kterou se platí a zbytek dát do popisu. Snad jsem to napsala tak,že víte o co mi jde. Díky
Když klikneš na Textový editor nad tim rámečkem, kam se zadává text, tak je tam přímo ikonka vložit obrázek. ![]()
Edit. teď koukám, že je to ale jen přes URL obrázku, ty asi myslíš z PC. To nevím, jestli teda jde. ![]()
Asi by to šlo kdybys každý takový obrázek dala do zvláštní složky a pak zkopírovala tu jeho adresu z okna windows - vybrat konkrétní z více položek se mi nepovedlo. Ale to je teda kvůli pár halířům dost práce. ![]()
tak třebas sem nahraj obrázek http://www.maxipicture.cz/ , klikni na něj a až se ti zvětší klikni pravým a dej zobrazit v novém okně. Tento odkaz zkopíruj a když vystavuješ aukci rozklikneš takovej zelenej strom v textovým editoru, tam vložíš zkopírovanou adresu a je to. Chvilka práce a já vystavuju dost aukcí s hodně fotkama, takže by se mi placené fotky pekelně prodražily ![]()
Když si dám na aukru prodej věci a za týden mi vyprší ta doba, po kterou to mohu prodávat a nikdo neodpoví, tak platím ten poplatek??? A ještě jedna věc, já jsem si tam nastavila, že se mi to má automaticky obnovovat, když to neprodám a teď dumám, jak tu aukci ukončit
, díky za rady.
Potřebovala bych radu. Mám tu na prodej nějaké dětské oblečení, mám udělané sety a nejradši bych to dala na aukro od koruny ale mám strach, aby se to prodalo za nějakou slušnou cenu, chápete, abych neprodala pod cenou. Dá se to nějak udělat nebo pokud zvolím od koruny, tak to prostě musím prodat i kdyby se to vydražilo za 10 Kč? Kup teď by asi byla lepší volba ale přijde mi, že o to lidi moc nemají zájem…
@Verca1989 Ahoj, já jsem na Aukru taky dříve prodávala a když to dáš za „Kup teď!“, tak o to fakt moc zájem není. Ale nebála bych se dát od 1Kč, určitě se to vydraží. Občas tam mrknu, na nějáké oblečení a docela se přihazuje ![]()
@Verca1989 Můžeš dát i od jiné částky než od koruny a Kup teď k tomu… protože když to skončí na koruně, nebo 10Kč, tak to musíš prodat
@Ve-ru mám strach po předešlých zkušenostech, prodávala jsem tam jen pár kousků oblečení a všechno se vydražilo za 2 Kč, takže z toho mám hrůzu, protože tyhle sety obsahují vždy aspoň 20 kusů oblečení a hodnotu to má, věci jsou jako nové, tak bych nerada přišla o peníze. Taky to tam sleduju a nejvíc se nakupuje u prodejců, co jsou garantovaní (aukro+), mám to taky v plánu ale až po dovolené, teď bych ty podmínky nesplňovala. No budu to muset risknout, nic jiného nezbývá ![]()
Ano, je to tak, musíš prodat za cenu, za kterou se vydraží, tedy třeba za 1 Kč. Maximálně pak můžeš cuknout, ale to riskuješ, že ti ten dotyčný dá negativní komentář a už si tam od tebe nikdo nic nekoupí.
Z vlastní zkušenosti ale vím, že přihazovací aukce jsou pro lidi opravdu atraktivní. Prodala jsem tam spoustu elektroniky a oblečení. Pamatuju si, že jsem tam měla vystavený půl roku foťák za 4000 Kč kup teď. Původně stál 5000 Kč. Nikdo neměl zájem. Pak jsem ho dala za 1 Kč a vydražil se za 4800. ![]()
Jestli máš balík opravdu pěkného dětského oblečení, vůbec bych se nebála ho tam vystavit, dětské tam jde na dračku.
@Verca1989 A nebo zkus MMB, kupovala jsem tam taky pár věcí a jsem spokojená ![]()
Holky děkuju, risknu to a uvidím. Bude to pěkně nafocené, pěkné komplety, tak snad to vyjde ![]()
@Verca1989 ano, musis to prodat za cenu, ktera se vydrazi. Ale ta pocatecni nemusi byt koruna, tu si muzes nastavit jak chces.
@Michaela1983 píše:
@Verca1989 ano, musis to prodat za cenu, ktera se vydrazi. Ale ta pocatecni nemusi byt koruna, tu si muzes nastavit jak chces.
jojo, to mě taky napadlo ale myslím si, že to už je pak lepší dát Kup teď, přijde mi stejné ![]()
@Verca1989 taky se na to chystám až malej vyroste a plánuju dát počáteční cenu třeba 199kč, budu totiž dělat velký sety, mám toho hodně ![]()