Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO, mě taky vždycky napadne až pozdě, co jsem měla říct. CHápu tvé pocity, to naštve. Chtělo to něco typu - Rozhodně tam mám víc než ty v kalhotách a hlavě dohromady… Přeju pevné nervy a nějakou dobrou hlášku.
Běž mu taky poradit, ať si trochu půjčí od souseda, beztak ho má malýho…kašpar jeden
![]()
Holky, já se tam vrátit nemůžu. Jsem hrozně uřvaná. Já doufám, že mu to tam manžel nandá za mě. Poučení pro příště.
A nebo jít okolo a jako zakopnout a polít ho nebo na něj vyklopit kečup…
@Káka74 píše:
NO, mě taky vždycky napadne až pozdě, co jsem měla říct. CHápu tvé pocity, to naštve. Chtělo to něco typu - Rozhodně tam mám víc než ty v kalhotách a hlavě dohromady… Přeju pevné nervy a nějakou dobrou hlášku.
To je dobrý, to se bude hodit, jen aby mi to nechtěl začít dokazovat, on je fakt děsnej děvkař.
@Káka74 píše:
A nebo jít okolo a jako zakopnout a polít ho nebo na něj vyklopit kečup…
Jé to se mi líbí… a ještě přihodit, jé promiňte, já přes ty prsa neviděla na cestu ![]()
@Anonymní píše:
Holky, já se tam vrátit nemůžu. Jsem hrozně uřvaná. Já doufám, že mu to tam manžel nandá za mě. Poučení pro příště.
Herdek anonymko, nakaž si večer, je to blb, vzchop se, dej se dohromady a běž tam. Blba ignoruj, a pokud bude zase prudit, jednu mu vraž.
Já tě naprosto chápu, že tě to urazilo
Škoda, že ti takovej slizkej chlap zkazil večer ![]()
To mu nikdo z těch přítomných nic neřekl? Myslím si, že se tím projevem sám dost ztrapnil.
Mně tohle říct, tak mu prostě vrazím facku…
Být tebou, klidně bych se tam vrátila (pokud grilování ještě probíhá) a řekla, že jsi se musela jít vyzvracet, neb se ti z jeho keců udělalo zle ![]()
Příspěvek upraven 09.06.12 v 21:54
..
nezlob se, ale divím se, že ve tvém věku ještě takového kreténa řešíš.. kdybys to řešila v 16 letech bych ještě pochopila, ale takhle se nechat vyvést z míry ze zakomplexovaného krypla ve tvém věku?…to fakt nechápu
..
takže tebe ve společnosti inteligentních lidí urazí jeden omezenec a ty místo toho, abys ho buď ignorovala nebo mu něco peprného odpověděla - např. lepší mít malá prsa než mozek… - tak jdeš domů, z večera nic nemáš a doma brečíš???? to fakt nechápu - s čím počítáš? Lidi si spíš řeknou, že jsi pipka, kterou rozhodí každý debil, než sebevědomá ženská do nepohody ![]()
No kdyby ti těch 15 bylo tak bych se nedivila že utečeš domu s pláčem,ale takle
.Vždyt tě urazil jsi dospělá žena on nemá v ničem navrch takže koukej pěkně mazat zpátky a naložit mu
.Nenech si to líbit.Příště ti totiž nandá mnohem víc když tě má za lehkej terč.Lidi jsou svi– využijou slabosti tak se přece nedej!!!
@Anonymní píše:
seber se, opláchni oči a padej tam. Manžel mu nenandá, když to neslyšel a nereagoval ihned, později se k tomu nevrátí.
No tak já bych se s ním moc nepárála a odpověděla bych hned…
Jeee vy jste si toho všim,to jsem ráda,víte kolik mě ta modelace stála,na velký kozy koukaj totiž jen ti,co už se můžou jen dívat,znáte to pořekadlo,se stoupajícím věkem klesá postavení… to mate těžký,u chlapů je do padesáti puberta a od padesáti senilita a bohužel ten přechod nejde znát…Ale jsem ráda,že jste všiml,oči máte ještě dobrý… ![]()
@Anonymní píše:
No tak já bych se s ním moc nepárála a odpověděla bych hned…
Jeee vy jste si toho všim,to jsem ráda,víte kolik mě ta modelace stála,na velký kozy koukaj totiž jen ti,co už se můžou jen dívat,znáte to pořekadlo,se stoupajícím věkem klesá postavení… to mate těžký,u chlapů je do padesáti puberta a od padesáti senilita a bohužel ten přechod nejde znát…Ale jsem ráda,že jste všiml,oči máte ještě dobrý…
No byť teda taky trpím krapet komplexem, často používám, a i tomu pánovi bych řekla … chlapovi to do huby stačí a do ruky ať si nas***e (to mi říkala moje babička
) a rozhodně bych nezdrhla, byť bych se musela jo přemáhat. nejlepší obrana je útok.
Ještě bych možná přidala něco o tom jestli by si taky neměl nabrat trochu u sousedů
.
Nic si z toho nedělej, teda snaž se, je to těžký no … ale nic s tím neuděláš. Srážka s blbcem je nepříjemná …
inko lenka