Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No byť teda taky trpím krapet komplexem, často používám, a i tomu pánovi bych řekla … chlapovi to do huby stačí a do ruky ať si nas***e (to mi říkala moje babička
) a rozhodně bych nezdrhla, byť bych se musela jo přemáhat. nejlepší obrana je útok.
Ještě bych možná přidala něco o tom jestli by si taky neměl nabrat trochu u sousedů
.
Nic si z toho nedělej, teda snaž se, je to těžký no … ale nic s tím neuděláš. Srážka s blbcem je nepříjemná …
inko lenka
@ynax Bohužel nejsem sebevědomá ženská do nepohody a i v mém věku mě tyhle situace seberou. Neměla jsem takové dětství, abych byla dnes vyrovnaná. Ale i tak díky za reakci, nečekala jsem samozřejmě jen litování. ![]()
@Anonymní píše:
No tak já bych se s ním moc nepárála a odpověděla bych hned…
Jeee vy jste si toho všim,to jsem ráda,víte kolik mě ta modelace stála,na velký kozy koukaj totiž jen ti,co už se můžou jen dívat,znáte to pořekadlo,se stoupajícím věkem klesá postavení… to mate těžký,u chlapů je do padesáti puberta a od padesáti senilita a bohužel ten přechod nejde znát…Ale jsem ráda,že jste všiml,oči máte ještě dobrý…
Božský! ![]()
Tys asi,nikdy nepracovala v kolektivu chlapů?Že tě rozháže nějakej trubec,já bych mu asi řekla,vy se starejte o svý zvadlý koule a moje kozičky nechte být,nebo bych vám,je taky mohla nakopat a už si ho nevšímala.I když je pravda,že opravdové úchyly,by tyto slova ještě mohly vyrajcovat ![]()
@Anonymní píše:
No tak já bych se s ním moc nepárála a odpověděla bych hned…
Jeee vy jste si toho všim,to jsem ráda,víte kolik mě ta modelace stála,na velký kozy koukaj totiž jen ti,co už se můžou jen dívat,znáte to pořekadlo,se stoupajícím věkem klesá postavení… to mate těžký,u chlapů je do padesáti puberta a od padesáti senilita a bohužel ten přechod nejde znát…Ale jsem ráda,že jste všiml,oči máte ještě dobrý…
týýý vogo, tak to je fákt dobrý
to se musím naučit
![]()
inko lenka
@Anonymní píše:
@ynax Bohužel nejsem sebevědomá ženská do nepohody a i v mém věku mě tyhle situace seberou. Neměla jsem takové dětství, abych byla dnes vyrovnaná. Ale i tak díky za reakci, nečekala jsem samozřejmě jen litování.
ale přeci si nenecháš zkazit večer jedním pitomcem!!! Znám jednu holku, asi podobného ražení jako ty, často si nechala zkazit večery, dovolené nějakým pitomcem - hlavně svým manželem. On v ní pěstoval, že je neschpná, neumí se bavit, byla zakomplexovaná - a víš co? Po rozvodu rozkvetla, je sebevědomější, už si nenechá nic líbit - nechceš to zkusit taky? Tedy bez rozvodu
Je to jen o tobě.
Holky, vyčítáte zakladatelce, že si to nemá brát, že je stará dost. Ja ji chápu, jsou chvíle, kdy vás prostě „dobře mířený“ dotaz dostane na kolena a člověk se sesype, ani neví jak.
Zakladatelko, zůstaň doma, dej si sprchu, panáka či neco dobrýho, přivolej.manžela a poděl se s nim o to. Uleví se ti.
@boball píše:
Tys asi,nikdy nepracovala v kolektivu chlapů?Že tě rozháže nějakej trubec,já bych mu asi řekla,vy se starejte o svý zvadlý koule a moje kozičky nechte být,nebo bych vám,je taky mohla nakopat a už si ho nevšímala.I když je pravda,že opravdové úchyly,by tyto slova ještě mohly vyrajcovat
No právě
Jo a v kolektivu chlapů pracuju už 4 roky, kolegyni nemám ani jednu. Ale to jsou chlapi a ne sprostý ubožáci.
@ALISHI píše: ..nezlob se, ale divím se, že ve tvém věku ještě takového kreténa řešíš.. kdybys to řešila v 16 letech bych ještě pochopila, ale takhle se nechat vyvést z míry ze zakomplexovaného krypla ve tvém věku?…to fakt nechápu
..
Mluvis mi z duse.. ![]()
@dusk píše:
Holky, vyčítáte zakladatelce, že si to nemá brát, že je stará dost. Ja ji chápu, jsou chvíle, kdy vás prostě „dobře mířený“ dotaz dostane na kolena a člověk se sesype, ani neví jak.
Zakladatelko, zůstaň doma, dej si sprchu, panáka či neco dobrýho, přivolej.manžela a poděl se s nim o to. Uleví se ti.
No,jo,to máš štěstí,já dělala ve fabrice a tam jsou velice různorodí lidé.Někteří slušní a inteligentní no a také ti druzí.A tak jsem si tam takových věcí vyslechla,takže jsem většinou přišívala na hrubý pytel hrubou záplatu ![]()
@Anonymní píše:
@ynax Bohužel nejsem sebevědomá ženská do nepohody a i v mém věku mě tyhle situace seberou. Neměla jsem takové dětství, abych byla dnes vyrovnaná. Ale i tak díky za reakci, nečekala jsem samozřejmě jen litování.
hale ale to že nejsi sebevědomá vubec nemusíš dávat přece na odiv i ostatním.
Lidi tě vidí takovou jak se chováš.je jedno že máš v sobě malou dušičku ale když si budeš vyskakovat nikdo jí neuvidí. ![]()
@Anonymní píše:
Já teda taky nejsem žádná od rány, ale v tomhle případě bych mu řekla něco sprostého nebo by mi sama vyletěla ruka. Sprosťák jeden. Na tyhle tipy jsem vysazená.
![]()
Mám podobnou zkušenost, bohužel z práce. Jeden nulič tam řekl provozákovi o mně přede mnou a ještě pár lidmi na chodbě: Hele, všiml sis, jaký má tahle ženská nádherný ŠIMAKO!??
(A to jsem VŠ ve vedoucí funkci a on údržbář!
)
.. Já to nejdřív nepochopila, ale pak mi to v kanclu došlo - ŠÍleně Malý KOzy.
No já bulela jak hovado!! Jinak jsem hezká a štíhlá, ale je fakt, že jako bezdětná jsem prsa moc neměla..
Celej den jsem měla zkaženej. Taky to byl dement, nula, slizák, starej, přesto mě to zasáhlo. Bylo mi asi 25 let
Měl kecy na každou mladou holku tam… ![]()
Dneska jsem v pohodě, ale hlavně kvůli tomu, že prsa už po dítěti mám.
Ovšem tenkrát mi to nedošlo na místě, že je to narážka na malý prsa, až když jsem nad tím přemýšlela potom, co to mělo znamenat.. ale jsem taková, že bych mu řekla, že je prase, víc bych nevymyslela tak hned na fleku a v šoku
Vtipnou hlášku, že tam mám rozhodně víc, než on v hlavě mozku, to by mě nenapadlo
![]()
Teď bych se tam nevracela, poznali by to asi na tobě, ale záleží, jaká jsi povaha.
![]()