Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam pujcenou e cigaretu od kamaradky. Pouzivala ji naposledy nekdy na jare. Ta napln ma mit pry nejakou prichut, ale me se zda divna. Nemuze byt zkazena? Jakou ma vlastne ta napln trvanlivost, kdyz je nalita uvnitr te cigarety?
Mam pujcenou e cigaretu od kamaradky. Pouzivala ji naposledy nekdy na jare. Ta napln ma mit pry nejakou prichut, ale me se zda divna. Nemuze byt zkazena? Jakou ma vlastne ta napln trvanlivost, kdyz je nalita uvnitr te cigarety?
Já bych to vylila-prolít horkou vodou a nechat dlouho a pořádně oschnout, popř. jen vylít starou náplň, vyčistila tzn. i závity (vytřít kapesníčkem či toaleťákem)a nalila novou náplň. Když je závit spinavý tak se náplň pálí o baterku. Vše se musí pravidelně čistit. Čistím ob den a už je to někdy cítit. Máme cigarety Ego-několik typů. U jiných nevím jak se čistí.
Starou náplň vylít a propláchnout to vodou. Blbé je, že to tak dva dny nebo i dýl schne. Takže budeš si muset koupit nový a tam teprve nalít náplň. někdy je to přepaléné, tím že to teče na tu baterii a pak to taky hnusně chutná.
Ahoj, začala jsem si objednávat náplně od vasecigareta a minulý týden mi přišel balíček s dárkem, dárek spočíval v mentolové náplni, jenže jsem si všimla, že náplň byla do konce roku, tudíž je teď prošlá. Jsem docela nastydlá a mentol by se teď hodil, chtěla jsem ho smíchat do desert ship, ale nevím když je to již 19 dní prošlé ![]()
Co myslíte?
Desert ship mám od Dekangu a mentol je eyoi nebo jak se to píše ![]()
Děkuji
Myslím si, že by to vadit, stejně je to jenom chemie a né potravina, která se kazí
navíc to bývá datum DOPORUČENÉ spotřeby
takže bych se nebála…
Zkusím a uvidím. Snad nebude vadit i to že je to každá jiná značka.
Přesně tak
když to člověk nezkusí, tak nic nezjistí, že?
já mám nejradši od Dekangu broskev, vodní meloun, energy drink a ostružiny ![]()
@LenaK89
Broskev mám doma taky, ale ještě jsem jí neochutnala, takže jsem zvědavá. Já mam nejraději banán a jablko, ale jednou za měsíc si koupím malé camelky. Energy drink jsem taky chtěla už zkusit, ale pořád nevím. ![]()
Banán jsem ještě nezkusila, bála jsem se, že nebude dobrej
tak si ho zkusím koupit. A kolikátky si kupuješ s obsahem nikotinu? Já si kupuju ty nejmenší, co mají 6mg. Ale stejně si vždy večer od přítele tak 2 normální cigarety vezmu…
Proto se bojím toho energetáku
Ale ten banán je moc dobrý. Když jsem kouřila od Liqua tak jsem kouřila 9mg, ale to se mi hrozně motala hlava a nevím proč, vykouřila jsem dvě velké kávy v 9mg a celý měsíc jsem měla motolice, tak jsem e vrátila k dekangu a ten kouřím 12mg, pro mě je to akorát, protože když jsem zkusila 6 mg, tak jsem potřebovala i normální cíga, ale při té 12 si na normální ani nevzpomenu. ![]()
Ten energy je fakt dobrej
za mě ano
já se bez nich obejdu, ale večer, když vidím přítele, jak si zapalí, tak si dám tak 2
ale spíš pro chuť, než pro potřebu ![]()
Já si dala pro chuť někdy před 3 měsíci a to jsem bez cigár asi tak rok, moc to nepočítám a když jsem si zapálila l&m ku tak jsem se málem
al je to tím že jsem je vážně dlouhou dobu neměla a už ani nechci, hlavně když vím že je pořád zdražují a zdražují ![]()
To máš recht
je to finančně znát, když si kupuji do elektronické ![]()