Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se chová klasický hulič
Na úřadě by měli zachovat anonymitu, ale píšeš, že všude je její tatík, tak Ti to moc nepomůže. Buď si za tím budeš stát i za cenu nepříjemností, což je vždy, když si na někoho stěžuješ, nebo to můžeš probrat s náma což nemá žádný výsledek pro Tebe ![]()
@bmimino píše:
Tak se chová klasický huličNa úřadě by měli zachovat anonymitu, ale píšeš, že všude je její tatík, tak Ti to moc nepomůže. Buď si za tím budeš stát i za cenu nepříjemností, což je vždy, když si na někoho stěžuješ, nebo to můžeš probrat s náma což nemá žádný výsledek pro Tebe
Děkuju. No asi holt půjdu „bonzovat“ i když to sama nesnáším, ale tohle už je prostě moc. Vytáčí mě to. Jen doufám, že tady pak nebudu mít v kuse sociálku já na „anonymní“ udání.
@bmimino píše:
K dcerce se chová pěkně? Jak když bude asi brzo uzenátráva je podceňovaná droga, znám hodně vyhulených mozků, kteří si nic nepamatují. Podle toho jak popisuješ, možná už ani neví, že tam mám tu dceru
Co takhle si chodit stěžovat jak telefonicky, tak osobně u bytového technika??? U nás to tak v městských bytech funguje. Změní po stížnostech smlouvu dotyčnému na určito a pokud stížnosti nepřestanou, tak ji po uplynutí doby neprodlouží.
Když tam půjdeš osobně tak to není anonymní.
A k bonzování bych Tě určitě nenaváděla. To nesnáším.
Když Tě něco štve, tak to řeš jak dospělá ![]()
Ja bych normalne volala policajty, pokud nas pocit, ze prodava travu…a jeste ma u toho dite.
Bývaly i u nás doby, kdy se se slušností dalo vyřídit vše. Jako v jednom přísloví, že laskavým slovem lze na vlásku vésti slona. Bohužel, kde ty časy jsou. Tohle bych vyřešil osobní návštěvou, protože na hulváta, který odmítá komunikovat, nic jiného neplatí. A mohla by na mě zkusit nějaké násilí. A pokud by mi po patřičných nadávkách a urážkách zavřela dveře před nosem, vykopl bych je.Ona už by si příště rozmyslela otravovat ostatním život. Na hrubý pytel-dnes nic jiného neplatí. Soudy jsou k smíchu, policajti přijedou a zase s úsměvem odjedou. V této zemi nelze spoléhat na nic jiného, než na osobní ochranu.Nebo myslíte, že parta gaunerů, kteří vám demolují auto na parkovišti uposlechne výhrůžky z okna?
@majki.r píše:
Tak nemusí tam být přímo ona, stačí, když se o ní bude mluvit a ostatní se domluví na společném řešení…
hmm, a na jakém třeba? měli jsme v baráku feťáka, ke kterému se slejzali jeho kámoši. nebyla to „jenom“ tráva, byly to i stříkačky po chodbě, například. nájem neplatil ani za sebe, natož za ty lidi, kteří u něj byli pečení vaření. vystěhovat se ho podařilo po několika letech (soud o vystěhování, soud o exekuci vystěhováním… všechno se to strašně táhne), s užíváním drog policajti nic nenadělali… maximálně tak měšťáci byli ochotní sebrat a zlikvidovat ty použité stříkačky s jehlama ![]()
za sebe - na schůzi bych to nejspíš neřešila, pokud je v tom dítě, tak maximálně nahlásit na OSPOD, ať to prošetří. nicméně pokud jako máma je OK (dítě není zanedbané, má v bytě vlastní zázemí a v bytě je přiměřeně čisto), tak ani OSPOD s užíváním trávy nic nenadělá ![]()
inko ABC
Zakladatelko,
kup si větrák se zpětnou klapkou a smrad k vám od ní už nepůjde.
Jinak - musí být nějaké stanovy těchto bytů, vyžádej si je na městě a pročti. Případně bych apelovala na zákaz kouření ve veřejných prostorách (=chodby..). Jako důvod bych uvedla nebezpečí požáru, řekni třeba, že jsi někde našla hořící cigaretu.
S paní bych se o tom už vůbec nebavila, s takovými typy není řeč, ještě by ti pak dělala naschvály.