Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím…napadá mě stěžovat si u správce bytovky, nebo na schůzi bytového družstva, veřejně. ![]()
@majki.r píše:
Zdravím…napadá mě stěžovat si u správce bytovky, nebo na schůzi bytového družstva, veřejně.
Souhlasim. Musi vas byt vic co si stezuje. Jedinec je v tomhle naprosto bezradny.
@majki.r píše:
Zdravím…napadá mě stěžovat si u správce bytovky, nebo na schůzi bytového družstva, veřejně.
Jsou to městské byty a její otec je ve městské radě, takže jí kryje zadek.
![]()
Me to prijde jako trosku blbost, to by pani asi musela hulit od rana do noci. jestli se s vama nechce bavit, coz se ji teda vubec vzhledem k tematu nedivim tak ji napis treba dopis. kdyz by ani toto nejak neakceptovala zbyva ti dle me jen udani. preji at vse vyresite brzy a k obrazu svemu. take nesnasim kdyz me nekdo omezuje mou svobodu a bojuju. jen nechapu ze to tak smrdi po celem baraku „jen“ z huleni ![]()
K dcerce se chová pěkně? Jak když bude asi brzo uzená ![]()
tráva je podceňovaná droga, znám hodně vyhulených mozků, kteří si nic nepamatují. Podle toho jak popisuješ, možná už ani neví, že tam mám tu dceru ![]()
Já myslím, že kouření trávy, resp. její přechovávání v minimálním množství je u nás stále nezákonné či přestupkem, takže se to dá řešit tvrdším rázem, tj. sociálka???policie???
co s ní ten správce bude dělat? Ona na žádnou debilní schůzi nedorazí
@Anonymní píše:
Jsou to městské byty a její otec je ve městské radě, takže jí kryje zadek.![]()
A neděláte nějaké schůze, kde bys to mohla veřejně přednést jako problém, víš, veřejně ji konfrontovat a čekat pak na reakce okolí? Když bude celý dům nespokojený a naštvaný, pak jí asi táta v radě nebude moct krýt.
@bmimino píše:
@majki.rco s ní ten správce bude dělat? Ona na žádnou debilní schůzi nedorazí
Tak nemusí tam být přímo ona, stačí, když se o ní bude mluvit a ostatní se domluví na společném řešení…
jaký schůze? Tam se sejde pár naštvaných lidí, ale ona tam rozhodně nebude
Ahoj, zažila jsem něco podobného, tedy pár byl bezdětný, ale smrdělo to na celý barák
Pokud s ní není rozumná řeč, co takhle sociálka? ![]()
@bmimino píše:
@majki.rjaký schůze? Tam se sejde pár naštvaných lidí, ale ona tam rozhodně nebude
Máš proti mě něco? Píšu řešení, co mě napadá, nemám patent na rozum, ale snažím se být nápomocná.
@superandrysek píše:
Me to prijde jako trosku blbost, to by pani asi musela hulit od rana do noci. jestli se s vama nechce bavit, coz se ji teda vubec vzhledem k tematu nedivim tak ji napis treba dopis. kdyz by ani toto nejak neakceptovala zbyva ti dle me jen udani. preji at vse vyresite brzy a k obrazu svemu. take nesnasim kdyz me nekdo omezuje mou svobodu a bojuju. jen nechapu ze to tak smrdi po celem baraku „jen“ z huleni
Já si myslím, že i prodává, protože jí tam cely den lezou podivné existence (jen mezi dveře), ani nechodí do práce a žije si docela dobře. Takže mi nejde do hlavy, že by si takhle žila jako samoživitelka ze soc. dávek.
Ale to nevím, je to jen doměnka. Jinak jí vidím mezi dvěma vždycky s jointem v ruce. Přije mi, že fakt hulí non stop. ![]()
Ahoj holky, máme v bytovce sousedku která hulí trávu. Zahulený je celý barák, projít po chodbě, tak jedině v plynové masce, je to nesnesitelné. Přes stupačky to jde lidem do bytu, no prostě katastrofa. Přitom se nosí po městě jako dámička, nafintěná, ale smrdí na sto honů. Do toho má v bytě holčičku (cca 6let), je mi jí hrozně líto, že v tom žije. K dcerce se sice chová paní hezky, ale žije tam s ní v tom smradu. Nevím co s tím. Už jednou jsem za ní byla, jestli by to nemohla jít hulit ven, ale seřvala mě a chtěla se se mnou prát.
Takže po dobrém, to řešit asi nepůjde. Co byste dělaly vy? Omlouvám se za anonym.