Jak mi návštěva se

Anonymní
22.12.14 14:59

Jak mi návštěva se "zdravými" dětmi zkazila Vánoce

Ahoj děvčata,
tak si jdu k vám pobrečet. Vážně jsem se letos na Vánoce moc těšila, malému budou tři roky, už vše vnímá, těšíme se na Ježíška už od října, stromeček jsme byli vybrat už kdy, cukroví pečeme skoro od začátku prosince, na zdobení perníčků jsme byli… nenechala jsem se strhnout ničí blbou náladou, prostě jsem si řekla, že letos si Vánoce parádně užijeme. Babička se na děti také moc těší, už měla vše naplánované, jak přijedeme všichni pohromadě, dáme před domem vědět, že už jsme na místě, ona rozsvítí stromeček (ještě postaru prskavky, svíčky,..) a dětí vejdou…
No, ale vraťme se o pět dnů dříve, kdy manželovi volal kamarád, jestli jsme zdraví a jestli mohou přijít (s dvěma dětmi) na návštěvu. Proč by nemohli, že? No a když přišli, tak mi maminka dětí povídá, jak malá byla teď 14 dní nemocná, že to měla na průduškách, ale u doktora nebyla, no a dnes že už je konečně zdravá. Starší chlapeček to měl také, ale dnes už byl ve školce. Trochu jsem znejistěla a mé obavy se v průběhu návštěvy začínaly naplňovat více a více, zcela v souladu s tím, jak děti kašlaly více a více. Občas nějaká ta nudle, ale hlavně ten hnusnej, hlenovitej kašel :zed: :zed: :zed:
No a dnes má malej úplně ten samej vlhkej kašel, teď se přidala i teplota…
Holky, já mám takovej vztek :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15113
22.12.14 15:03

Jestli tě to potěší, my dopadli úplně stejně, akorát se srajdou a blitím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.12.14 15:05

To se nedivim, to bych se vztekla. A ttakovi lidé ti budou urazene tvrdit, ze to mohl chytit kdekoliv. Jo, byla bych nastvana. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
22.12.14 15:05

Ježkovy zraky :roll:… před pár lety se synáčkovi vysypaly neštovice - 23. prosince večer. my od 25. zamluvenou dovolenou, doma čtyřměsíční kojenec a chlap, co neštovice neměl. Hrabali jsme se z toho až do dubna. Můžu ti říct, že bych to klidně vyměnila za kašlík a rýmičku.

Příspěvek upraven 22.12.14 v 15:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
22.12.14 15:06

Známé holčička ma zápal plic, také hezké vánoce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
22.12.14 15:06

Absolutní souhlas - jak já bych zuřila!!! :cert:

Tohle NESNÁŠÍM!!! Říct druhému, že „ano, my přijedeme, všichni jsme zdraví“ -a hned ve dveřích chrchlot a nudle - ZNÁM to důvěrně a NESNESU TO!!!

Abych tě trochu utěšila - mladší synek měl v polovině listopadu oboustranný zánět středouší, obě uši píchané, atb. - OK, vše jsme vyléčili, doma byli poctivě zavření, o týden později na kontrole ORL vše v pořádku a měl jít do školy.

Z ORL jsme šli k naší dětské dr. (ukončit mou ošetřovačku - jinak bychom tam nelezli samozřejme), kde jsme 2 HODINY čekali v narvané čekárně plné chrchlotu - a výsledek??? Malý další den opět teploty a kašel a vyklubal se z toho zápal plic!! Ve škole nebyl skoro 2 měsíce a je prvňáček - čili vše dohánět doma k tomu všemu. ptala jsem se doktorky, jestli je možné se k ní objednávat - a ona jakože ano, že bychom se „nějak mohli domluvit“, jenomže viděla jsem to sama na vlastní oči - jeden pán byl také objednaný nebo nějak domluvený dopředu a tu sprchu, kterou dostal z čekárny od našich nepřizpůsobivých spoluobčanů - tak tu bych teda dostat nechtěla!!! :zed: Takže k ní se objednat v podstatě „nelze“. Buď člověk má „štěstí“ a čekárna OK nebo má člověk smůlu a z čekárny si odnese zápal plic!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
22.12.14 15:07

@neumisa

no - taky dobrá „lahůdka“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.12.14 15:08

Kašlou mi obě děti. Zítra ráno ještě letíme k dr., protože pětiletému nezabrali léky (dobral lahvičku a nic), tak po konzultaci s dr. po telefonu ráno na sedmou beru děti na poslech. Já kašlu od poloviny minulého týdne (dlouho člověk odolává, nakonec to stejně chytne :lol: ) a to jsem si ještě nedoléčila zánět spojivek, co mi tříletka přitáhla ze školky. Naštěstí ona už je v pohodě.

No, co naděláme. Nic. Užijeme si to i nemocní. A to na štědrý den večeříme a rozbalujeme u jedněch prarodičů a kolem deváté až desáté večer přejíždíme k druhým (cca 200km), abychom se tam mohli za ten týden vyležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.12.14 15:09

Jestli tě to poteší, tak čekám taky kašel. Přišla na návštěvu kamarádka se „zdravými“ školkovými dětmi. Obě příšerný „tuberácký“ kašel, že jsem čekala, kdy budou zvracet a kluk ani pořádně nemohl mluvit, ale podle mámy oba zdraví. My k tříleťákovi máme ještě miminko. :zed:
A když jsem se ozvala, jestli jí přijde normální chodit s dětmi v takovém stavu na návštěvy k miminu, tak mi s klidem řekla, ať se připravím, že mi to starší bude ze školky taky nosit a nemám být tak útlocitná, že to je jen kašel. A (nejen) z toho důvodu, aby mi to netahal k miminku, jsem ho nechala ještě doma…

• Citovat
  • Upravit
36556
22.12.14 15:10
@neumisa píše:
Ježkovy zraky :roll:… před pár lety se synáčkovi vysypaly neštovice - 23. prosince večer. my od 25. zamluvenou dovolenou, doma čtyřměsíční kojenec a chlap, co neštovice neměl. Hrabali jsme se z toho až do dubna. Můžu ti říct, že bych to klidně vyměnila za kašlík a rýmičku.Příspěvek upraven 22.12.14 v 15:06

Ježkovy zraky… Sousedčino dítě doslalo v létě zápal mozkových blan a skončilo ve špitále v kritickém stavu. Nevědělo se, jestli přežije. Taky by to moc ráda vyměnila za neštovičky a zkaženou dovolenou :jazyk:

Co je to za reakci, je naštvaná, že mají pokažený Štědrý den.
A ano, jsou děti, co mají rakovinu. Jak to s tím souvisí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.12.14 15:10

Hm 5dnu to uz asi nebude od nich…
Hele loni jsme měli 2 mesicniho kojence dcera chytla nestovice vysypala se 22…Letos ve čtvrtek jsem lehla jak skoro 39 horecky. Ja se z toho vylizala a manzel zacal chrchlat dneska uz ma 38…Dcera v noci 39,7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.12.14 15:12

Nejlepší vánoce jsou pod peřinou s hrnkem čaje a puštěnými pohádkami - nenech si vánoce zkazit. A tak malého prcka prostě přenesete v peřině a u babičky zachumláte pod duchnu.
Však mohli mít tvoje děti bacil už v sobě. Mě takhle onemocnělo dítko 1 den před odletem na dovolenou. Zrušit se to nedalo, nikdo místo nás taky nemohl, stálo nás to spoustu peněz a ještě byly děti zklamané. To se u vás nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
22.12.14 15:12
@Bábrdl píše:
Ježkovy zraky… Sousedčino dítě doslalo v létě zápal mozkových blan a skončilo ve špitále v kritickém stavu. Nevědělo se, jestli přežije. Taky by to moc ráda vyměnila za neštovičky a zkaženou dovolenou :jazyk:Co je to za reakci, je naštvaná, že mají pokažený Štědrý den.
A ano, jsou děti, co mají rakovinu. Jak to s tím souvisí? 8o

ale houbeles mají pokažený štědrý den… nevyhořeli, nevytopili je sousedi, nespadlo jim na dům letadlo. zkažené vánoce si fakt představuju jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
22.12.14 15:15

Já chápu že jsi naštvaná, ale mohl to chytit i jinde. Nebo jste jen doma a muž když přijde z práce projde dekontaminační komorou?
Nebuď smutná, i tak to budou pěkný vánoce tříleťák vám je udělá hezký až bude jásat nad stromečkem a dárkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.12.14 15:16

@Billi To je děsný. Zvláště, když se člověk výslovně zeptá, jestli nejsou nemocní a matka tam dotáhne chrchlající smrkající děti a ještě se durdí, že nemáš být útlocitná a že děti mají rýmu pořád :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová