Jak mi návštěva se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
18.5.15 20:18

Řekla bych tchyni ať k vám jezdí sama. Vždyť už kvůli tomu děcku to musí být na palici- pokaždé nový děda. A jak to tchyni zdůvodnit? Tak to záleží jaká je povaha- buď to prostě vybalte na férovku, že je vám nepříjemné mít v domě pokaždé jiného cizího chlapa…nebo jí řekněte, že byste si chtěli/syn by si chtěl užít babičku jen pro sebe, že jí vídáte málo a byli byste rádi, kdyby těch pár dní v roce mohla věnovat jen vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.5.15 20:19

Taky bych ji normalne rekla, ze ma jezdit sama :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.15 20:22
@poiuz píše: Říci tchyni, ať k vám jezdí sama? Ev., že syn je z těch jejích partnerů zblbnutý, když má každou chvíli jiného? Že by si tak víc užil babičku?

Kéž by byla ta odvaha jí to říct. Vím, že by to bylo nejlepší, ale tak nějak tuším, že by se urazila a také vím, že ty své partnery zneužívá i především jako odvoz (nechce se jí jezdit vlakem). A za další si myslím, že by ji to měl říct můj muž a ne já. Jen nevím, jak ho k tomu donutit. :zed: Ale argument, že je syn zblbnutý z těch neustále nových strejdů je dobrý. :palec: Ono upřímně jsem si i všimla, že je syn vždy trošku v rozpacích, protože k babičce jde, je s ní rád a toho nového „strejdy“ se bojí a tím se to v něm trošku kousne. Při druhé návštěvě se stejným partnerem je to už lepší, ale pak zase přijde šok se změnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.15 20:24

Další věc. Ti pánové jsou vesměs bez vztahu k dětem, sami žádné nemají a vyloženě si nepřejí někomu dělat dědečky - to bylo prozatím u každého jejího partnera, co je náš syn na světě. Svolili jen k tomu, aby to byl „strejda“.

• Citovat
  • Upravit
3140
18.5.15 20:26

Tak ono buď ráda- myslím, že slovo děda je určité privilegium a neměl by se tak titulovat kdejaký pán z ulice jen díky tomu, že zrovna brousí babičku. Strejda je takové nicneříkající, strejdové jsou většinou i sousedi, otcové kamarádů, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
18.5.15 20:56

Tak rozhodně jí řekni, ať jezdí sama. Prostě narovinu, ti pánové jsou pro tebe cizí lidé, je pro tebe nepřijatelné, aby člověk, kterého neznáš, přespával u tebe v baráku nebo bytě, ona ať přijede kdykoliv, je vítána, ale bez partnerů. S partnerem až ti užívá doma a u vás ať si užívá se synem a vnukem. Já myslím, že to zní rozumně a jestli to nepřijme, tak to už bude její problém.
Já bych to určitě nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.5.15 21:09
@me2dova píše: Řekla bych tchyni ať k vám jezdí sama. Vždyť už kvůli tomu děcku to musí být na palici- pokaždé nový děda. A jak to tchyni zdůvodnit? Tak to záleží jaká je povaha- buď to prostě vybalte na férovku, že je vám nepříjemné mít v domě pokaždé jiného cizího chlapa…nebo jí řekněte, že byste si chtěli/syn by si chtěl užít babičku jen pro sebe, že jí vídáte málo a byli byste rádi, kdyby těch pár dní v roce mohla věnovat jen vám.

Mluvis mi z duše.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová