Co z kuřecích prsou?

103
3.7.14 10:55

co s kurecich prsou?

Nejaky napady co uvarit s kurecich prsou? Mam kilo a potrebuju obed pro 5 lidi, nejlepe neco s hranolkama, nemam zadny napady krom rizku, ale myslim si ze uz tu nemam vejce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
3.7.14 10:59

@Lentu čínu! minule jsem neměla zeleninu, tak jsem použila směs do polévky. Nebo je udělej na kari. Nebo je ugriluj, ale to je dost suché :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
3.7.14 11:05

Na oleji orestovat cibuli, na tom zprudka opéct prsa na nudličky, osolit, opepřit, zalít smetanou, přidat 4 namačkané stroužky česneku, přidat listový špenát, minutu, dvě nechat podusit. POdávat ideálně s těstovinami, ale i brambory by šly.
Navrch parmazán.
Rychlé, chutné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
3.7.14 11:12

Kuřecí nudličky, sýrová omáčka a k tomu těstoviny nebo noky, grana
kuř. nudličky, špenát, smetana, česnek, noky, grana
chilli con carne, čína
plněné kapsy (např. šunka, sýr, suš. rajčata, špenát atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
3.7.14 11:15

Nakrájet na nudličky k tomu přidat med, česnek, sůl a trošku oleje, nechat marinovat (podle toho kolik máš času) a pak na pánvi osmahnout (v případě potřeby podlít vodou s rozpuštěným medem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.7.14 11:18

:zed: Orestovat cibulku, přidat kuřecí prsa na nudličky, rozmarýn, kukuřici, smetanu, osolit a opepřit. V případě potřeby zahustit jíškou. Dávám k tomu těstoviny.

• Citovat
  • Upravit
15941
3.7.14 11:22

Jestli budeš dělat minutku, určitě si ty kuřecí kousky zasyp lžící solamylu a troškou oleje, nakořeň a promíchej, budou krásně jemné a nevysuší se, po usmažení už přidávej podle toho co doma máš, cibule, žampion, paprika, rychle orestovat, trošku sojovky a máš ňamku k hranolkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
3.7.14 11:31

Většinou dělám náš kaťák(maso na nudličky, paprika, rajče, pórek, žampiony), někdy s hranolky, někdy s rýží. Pak mám hodně ráda maso na nudličky, pomerančová šťáva, česnek, zázvor, kari, žlutá/oranžová paprika a pórek. Nebo udělat bohatý těstovinový salát-maso na nudličky, naložit do soli, pepře a olivového oleje, nechat uležet a na tefl. pánvi osmahnout, uvařit těstoviny, nakrájet zeleninku, klobásku, tvrdý sýr, nechat vše vychladnout a smíchat+majonéza/tatarka.. Nebo namarinovat celá prsa pak upéct v nějakým kabátku, třeba sýrovém :mrgreen: :mrgreen: Mít k dispozici jen toto maso a ve velké míře, tak jsem v sedmém nebi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
3.7.14 11:59

No já mám sice dneska koprovku, ale už mám plán jak vidím i na zítřek. Určitě něco vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
3.7.14 12:23

Já když dělám prsa na pánvi, tak ať už k nim dám cokoli tak vždy i plnotučnou hořčici. Mňam :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.7.14 12:25

Italské kuře- řízky naříznout a lehce naklepat, aby byly do plochy (ev. lze udělat kapsu), osolit, opepřit, naplnit ochuceným čerstvým smetanovým sýrem typu lučina (ochutit bylinkami, česnekem, sušenými rajčaty či olivami, prostě dle chuti), zamotat (není třeba nijak vázat, ani se bát, když náplň někde vykukuje, protože vytéká minimálně a tím ochutí šťávu), dát do zapékací mísy s trochou oleje, na každý balíček masa dát plátky rajčete, trochu suš. bazalky a kápnout olej, do trouby na 200st. na 30 min. Rychlé, nevysuší se, moc dobré, všichni zatím chválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 12:27

A jak děláváte kuřecí na kari? v restauraci to mám ráda, ale doma se mi to nějak nedaří. :think:

Jinak dělávám kuřecí prsa na plátky, nakořenit podle chuti, dát péct, za chvíli přidám žampiony, zelené fazolky a zaleju smetanou, případně ještě posypat sýrem. K tomu pečené brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí