Co s mímem v Nera

• Otevřená skupina

Ahoj holky! není tu nějaká čerstvá maminka z Neratovic? Povozíme, pokecáme, kávička ... Je mi 25.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
4.5.14 09:55

Ahoj maminy, prave jsme se pristehovali do neratovic. Nikoho tu neznam. Mam 3 mesicni holcicku. Ozvete se budu rada;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.11.14 19:29

Ahoj maminky, je tu nekdo z Neratovic a okoli.Mam 9 mesicniho chlapecka, tak treba na prochazku, nebo kavu by jsme mohly zajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.11.14 13:45

Ahoj :) klidně se můžeme sejít:) Já mám 10 měsíční holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.11.14 08:01

Ahoj :) tak to by bylo fajn se sejít :) Kdy by se Vám s malou hodilo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.11.14 08:10

@Martttina nam se to hodi skoro kazdy den a
korat ve ctvrtek jedeme k doktorce tak to muzeme az odpoledne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.11.14 09:02

Tak pokud budete chtít můžeme jít i dneska pokud již nemáte nějaký program. Jen to počasí není nic moc a tak pokud chodíte někam, kde se dají vypustit mimča a my můžeme dát čaj či kávu, tak klidně můžeme tam. Já tady znám jen tu kavárnu dole v Neratovicích. My jezdíme (busem 15 minut) do Měšic do Centra volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.11.14 10:30

No dneska už nejspíš ne, přijede nám návštěva a je tam hrozně ošklivo ale klidně zítra můžeme někam vyrazit :) já tady na emiminu moc nejsem spíš facebook tak pokud máš tak si mě přidej Lucie Lucinák Skočovská :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.10.15 16:12

Maminky v Nera

Ahoj maminky, jsem z Neratovic a mám 10ti měsíčního Matýska a nikoho tu skoro za celou dobu neznám. Nechcete se někdy přidat k procházce s kočárkem, kávu, pokec? Budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny