Co s pitím?

3542
21.11.10 13:29

co s pitím?

Pijí vám děti? Moje šídlo(21m) pít nechce, prostě to odmítá, do nedávna vypila přes den snídaně 250 mléka, polévka, pak opět budto mléko nebo čaj, k večeři polévka a večer po jídle opět lahev mléka v noci 1-2 lahve mléka.. přes den ji to mléko ředím, aby tam byl větší poměr vody..

ted do ni za celý den dostanu akorát 1 hlahev přes den a 1v noci… jakmile se má napít začne urputný boj, už jsem zkusila hračky, změnu lahve, hrnečky atd.. prostě nic.. je tu ohledně toho jekot..
Docela mi už ujíždějí nervy, protože ráno je nutné aby si mléko vypila - dáváme mucosolvan a spiropent.. dneska jsem to do ní nasoukala až v poledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
21.11.10 13:54

Tohle mě sice ještě čeká, ale co jsem pochytila, holky často doporučují zkusit brčko, nebo pít formou hry, jako že panenka má žížu, tak se napijeme s ní a tak, nebo zkusit víc druhů čajů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.11.10 13:59

tak pití nabízím pomalu o psovi jen aby viděla, že všichni pijí. Máme lahve s brčkem, rajec, učící hrnečky, pítka, hlave se savičkou, klasické hrnečky,kojenecký hrníček a z pití čaje granulované, čaje ovocné, ovocný sirup, čistou vodu, mléko, kakao , mléko s medem, zkoušela jsem i jablíčka zalít horkou vodou prostě ne a ne a ne ..
budto zdrhá a nebo se mi začne cebit do obličeje a nenapije se ani kdybych se zblázdnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
21.11.10 14:01

My máme problém opačný nevím jak oběma vysvětlit smo,že té mladší to nejde,aby tolik nepili.Starší vypije hravě před 2l.mladší kolem litru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.11.10 14:10

no tak to bych si to s tebou hned vyměnila… protože je pořád lepší víc pít než vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
21.11.10 14:47

To je obdobím. U prcků se to střídá. Chvílemi víc pijí, víc jedí, pak zase méně. neboj, zase se to obrátí. A do té doby…víc polívek, ovoce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
21.11.10 14:53

tak polívky ona ráda a hlavně když si je jakby sama uvaří,vaříme spolu, tak ji udělám jen takovou vodovku a najednou do ni pak spadne 350 polévky jak prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.11.10 16:16

Je to obdobím, u nás se to střídá taky. Jsou dny, kdy pije pěkně a všechno včetně vody a pak jsou dny, kdy do ni nenaliju skoro nic a to ze zoufalství nabídnu i jupíka apod. Jak říkáš to se na mě pak šklebí a směje se a prostě se nanapije ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
21.11.10 23:24

Jéé,tak to je téma pro mě…taky bojujeme s pitím,ráno vypije láhev mlíka k snídani a večer taky láhev mlíka,jinak přes den má mějaké přesnídávky,v poledne masozeleninu,tak trocha vody je v tom taky,ale co bych dala za to kdyby pil normálné přes den,když má dobrý den tak si párkrát cucne,když má špatný den,tak vůbec.A to jsem zkoušela,čaje,vodu ředěné štávy… :think: a ještě různé hrnečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
21.11.10 23:32

No jsme jako ráda,že holky tak hezky pijou,pač švagrová má s malou hrozný problémy s pitím,tak,že říkám ještě že pijou,pač jí malá onemocněla a měla vysoký teploty a nenapila se ani za nic,což u nás nehrozí,vaneska ta starší měla v 15m.zánět ledvin(měla reflux)měla u toho 40teploty,ale pila jako o závod,když sem jim řekla,že za den vypila 2,5l tak tomu nechtěli na vizitě věřit a přišla dr.a znovu to počítala(musela jsme si psát kolik toho vypije)a to bylo jen pití a to nepočítám polívk a mlíko,ale zase je děs ta mladší krásně spinkala a ted se budí jen na tu flašku,přes den neudělá krok,aby neměla v pusy flašku,jako taky děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
7.3.14 13:32

Ahoj maminky, mám 6.měsíční holčičku a už skoro 2 měsíce bojujeme s přidáváním pití. Kojím pouze 3× denně zbytek příkrmy. A malá mi nechce přijmout žádné pití :( Bobek má tužší, tudíž s imyslím, že by vypít něco měla, ne? Nebo tužší bobek je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí