Třes rukou u dětí

3544
17.11.10 19:52

třes rukou u dětí

Mám 21m dceru a poslední tři dny pozoruji, že se ji třesou ruce, když něco dělá… je to sice jen drobný třes, ale je..
Mají to vaše děti také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9183
17.11.10 20:29

tak to je na neurologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
17.11.10 20:33

Přítel má 8-letou dceru z 1. manželství a má to taky, ale nikde s ní nebyli a připisují to zbrklosti. Nemá to pořád, jen někdy.

• Citovat
  • Upravit
3544
17.11.10 20:40

no to mi snad ani neříkej., ona má takovou fobii z doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavljuska
16.3.13 21:03

Ahojda, muj rok a pul stary syn, uz paty den trpi zahlenenim a osklivou rymou, k tomu jeste od starsiho dostal nestovice a je strasne protivny…o to by neslo, inhalujeme, bereme samozrejme leky atd…ale vsimla jsem si, ze se tak zvlastne obcas trese! Vzdy kdyz place, nebo zvraci..a to ted casto, protoze zaludek ma plny hlenu, tak se cely roztrese, trva to jen chvili, pak je klid…Manzel byl u lekarky, ta rekla, ze nevi jak to posoudit, kdyz to nevidela a ze to mame nahrat na mobil a ukazat…tak nevim..zda je to z vycerpani, nebo se jedna o vazny problem..samozrejme pokud to bude trvat tak zajdeme k neurologovi…Mohli byste prosim nekdo napsat svuj nazor ci snad podobny problem??Diky Paja

• Citovat
  • Upravit
6638
19.5.14 11:31
Itace] @mofiz píše:
Mám 21m dceru a poslední tři dny pozoruji, že se ji třesou ruce, když něco dělá… je to sice jen drobný třes, ale je..
Mají to vaše děti také?

Jak to dopadlo. Syn má také třes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
19.5.14 11:56

Třes rukou může být příznakem onemocnění štítné žlázy. Jinak samozřejmě vyšetření neurologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
19.5.14 11:57

@suricata nejsem zakladatelka ale synovi se občas třesou ruce a má to ke štítné žláze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
19.5.14 11:58

@Manticora bylas rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
19.5.14 13:04

Holky děkuju. Doktorka mi řekla ať ho sleduju ale nevím přesně na co se zaměřit. Jinak teď dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí