Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mám 21m dceru a poslední tři dny pozoruji, že se ji třesou ruce, když něco dělá… je to sice jen drobný třes, ale je..
Mají to vaše děti také?
Přítel má 8-letou dceru z 1. manželství a má to taky, ale nikde s ní nebyli a připisují to zbrklosti. Nemá to pořád, jen někdy.
no to mi snad ani neříkej., ona má takovou fobii z doktorů.
Ahojda, muj rok a pul stary syn, uz paty den trpi zahlenenim a osklivou rymou, k tomu jeste od starsiho dostal nestovice a je strasne protivny…o to by neslo, inhalujeme, bereme samozrejme leky atd…ale vsimla jsem si, ze se tak zvlastne obcas trese! Vzdy kdyz place, nebo zvraci..a to ted casto, protoze zaludek ma plny hlenu, tak se cely roztrese, trva to jen chvili, pak je klid…Manzel byl u lekarky, ta rekla, ze nevi jak to posoudit, kdyz to nevidela a ze to mame nahrat na mobil a ukazat…tak nevim..zda je to z vycerpani, nebo se jedna o vazny problem..samozrejme pokud to bude trvat tak zajdeme k neurologovi…Mohli byste prosim nekdo napsat svuj nazor ci snad podobny problem??Diky Paja
Jak to dopadlo. Syn má také třes…
Třes rukou může být příznakem onemocnění štítné žlázy. Jinak samozřejmě vyšetření neurologem.
@suricata nejsem zakladatelka ale synovi se občas třesou ruce a má to ke štítné žláze
Holky děkuju. Doktorka mi řekla ať ho sleduju ale nevím přesně na co se zaměřit. Jinak teď dobrý ![]()