Co s problémovými sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
24.4.14 15:40

@Luca10 tohle bych nedávala, brzy bych se odstěhovala :nevim: Mám pocit že ti budou dělat naschvály když si myslí že jsi jim vypustila gumu na autě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.4.14 15:41

Taky myslím, že s tím nic nenaděláte. Buď se odstěhujete vy nebo třebas jednou oni. Já tě chápu, bydlela jsem vedle nich pět let a byl to skutečně zážitek (stěhovali jsme se my).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
24.4.14 15:47
@Fjodorka píše:
Zkusila bych to domluvit s majitelem (na bytové schůzi bude mít snad minimálně jeden člověk kontakt) a pokud by mi ukázal dlouhý nos, okamžitě bych se odstěhovala.Je to váš byt, nebo jen podnájem?

Náš byt.

Stěhování do řadovky jsme plánovali cca za rok a půl, ted před porodem se nám do toho nechce, pak budou starosti kolem malé…

• Citovat
  • Upravit
2212
24.4.14 15:55

Jak dlouho už tam ti cikáni bydlí? Vedle nás taky bydleli.no hrůza děs, silvestr se u nich slavil pomalu týden :roll:,děcka také pořád bouchali, zvonili.. Také jsme nevěděli kdo tam pořádně bydlí..Nicméně byli celkem slušní, za to o patro výše bydlela „bílá“ dáma s cikánem. která měla asi 5 dětí, to poslední se chovalo jak opička a to doslova.. No ale ti byli horší než ti cikání, mlácení, řev, policie na denním pořádku.. Nicméně se dlouho u nás neohřály, protože obě rodiny neplatily! Tak pryč s nimi, stejně si myslím že tam mezi náma byla pro ně nuda.. Takový klidný baráček… Jsou to ale nepochopitelná stvoření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.4.14 16:01

Musím se trochu smát, protože jejich chování je jak přes kopírák…Naštěstí se z našeho domu odstěhovali. Nejde nějak upozornit majitele bytu? adresu by měl mít předseda společenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.4.14 16:03

Leda snažit se, aby je vyhodil majitel, což asi neudělá, páč díky báječnému vynálezu jménem příspěvek na bydlení z nich bude slušný vejvar, nebo se odstěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.4.14 16:06

Jenže to odstěhování by mě pěkně štvalo, proč by se jim mělo pořád ustupovat? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.4.14 16:07
@Bábrdl píše:
Leda snažit se, aby je vyhodil majitel, což asi neudělá, páč díky báječnému vynálezu jménem příspěvek na bydlení z nich bude slušný vejvar, nebo se odstěhovat.

Tomu moc nerozumím. I „normální“občané by mu snad platili nájem, ne? A navíc si nechat zdevastovat byt…No nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
24.4.14 16:47

@Luca10 Jako jediné řešení vidím pořádat doma u tebe srazy skinheadů. Evidentně jsi kápla na tu nejpovedenější sortu z nich, která se dá srovnat s částí obyvatel brněnského „Bronxu“ - ulice Cejl a Životského. Nemají nejmenšího tucha, co je to slušnost. Tam platí jediné - nesmíš dát najevo strach, jinak nepřežiješ…
Ale pokud budeš mít zájem, tak můžem zkusit „odmaskovat“ v okolí tvého bydliště nějakou „podzemní učebnu“ pro sovětské průzkumníky, které tu po nich zůstaly - při jejich odchodu se jenom zahrnovaly zeminou a jinak nic… Možná by se tihle sprosťáci divili, kdyby při nedělní procházce lesem najednou zpod jejich nohou vyskákalo třicet holých lebek stylem bojovníků Vietcongu… Třeba by i pustili do textilu, co já vím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.14 17:04

@Luca10 najít majitele bytu a pravidelně ho prudit. Jinak neuděláš vůbec nic - naši mají přesně takové sousedy a je to peklo. Jenže dokud platí, neudělá s nimi nikdo nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.14 17:07
@brulinka píše:
Jenže to odstěhování by mě pěkně štvalo, proč by se jim mělo pořád ustupovat? :cert: :cert:

to si piš, že to každého štve - ale ten, kdo s tim má zkušenost Ti vždycky řekne, že je to to nejlepší, co můžeš udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.4.14 20:17
@Luca10 píše:
Náš byt.Stěhování do řadovky jsme plánovali cca za rok a půl, ted před porodem se nám do toho nechce, pak budou starosti kolem malé…

Jejda, no nevím, kdo si to od vás koupí :think: To nebude jednoduché.

Stěhovala bych se být tebou hned, případně s malým miminem, to ti nebude běhat okolo rozloženého nábytku, rozdělané elektriky a tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.4.14 21:08
@jannina1 píše:
Tomu moc nerozumím. I „normální“občané by mu snad platili nájem, ne? A navíc si nechat zdevastovat byt…No nevím..

Ty jsi asi nikdy nic nepronajímal, viď? :mrgreen: Úřad platí spolehlivě a dotyčným je to jedno, když musí nájemce dávat ze svého, to je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
24.4.14 21:29

..

Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.4.14 10:19
@brulinka píše:
Jenže to odstěhování by mě pěkně štvalo, proč by se jim mělo pořád ustupovat? :cert: :cert:

Jasně, to štve každýho. Ale dělat se s tím mnoho nedá. Oni mají prostě takový životní styl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová