Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luca10 tohle bych nedávala, brzy bych se odstěhovala
Mám pocit že ti budou dělat naschvály když si myslí že jsi jim vypustila gumu na autě ![]()
Taky myslím, že s tím nic nenaděláte. Buď se odstěhujete vy nebo třebas jednou oni. Já tě chápu, bydlela jsem vedle nich pět let a byl to skutečně zážitek (stěhovali jsme se my).
@Fjodorka píše:
Zkusila bych to domluvit s majitelem (na bytové schůzi bude mít snad minimálně jeden člověk kontakt) a pokud by mi ukázal dlouhý nos, okamžitě bych se odstěhovala.Je to váš byt, nebo jen podnájem?
Náš byt.
Stěhování do řadovky jsme plánovali cca za rok a půl, ted před porodem se nám do toho nechce, pak budou starosti kolem malé…
Jak dlouho už tam ti cikáni bydlí? Vedle nás taky bydleli.no hrůza děs, silvestr se u nich slavil pomalu týden
,děcka také pořád bouchali, zvonili.. Také jsme nevěděli kdo tam pořádně bydlí..Nicméně byli celkem slušní, za to o patro výše bydlela „bílá“ dáma s cikánem. která měla asi 5 dětí, to poslední se chovalo jak opička a to doslova.. No ale ti byli horší než ti cikání, mlácení, řev, policie na denním pořádku.. Nicméně se dlouho u nás neohřály, protože obě rodiny neplatily! Tak pryč s nimi, stejně si myslím že tam mezi náma byla pro ně nuda.. Takový klidný baráček… Jsou to ale nepochopitelná stvoření ![]()
Musím se trochu smát, protože jejich chování je jak přes kopírák…Naštěstí se z našeho domu odstěhovali. Nejde nějak upozornit majitele bytu? adresu by měl mít předseda společenství.
Leda snažit se, aby je vyhodil majitel, což asi neudělá, páč díky báječnému vynálezu jménem příspěvek na bydlení z nich bude slušný vejvar, nebo se odstěhovat.
Jenže to odstěhování by mě pěkně štvalo, proč by se jim mělo pořád ustupovat?
![]()
@Bábrdl píše:
Leda snažit se, aby je vyhodil majitel, což asi neudělá, páč díky báječnému vynálezu jménem příspěvek na bydlení z nich bude slušný vejvar, nebo se odstěhovat.
Tomu moc nerozumím. I „normální“občané by mu snad platili nájem, ne? A navíc si nechat zdevastovat byt…No nevím..
@Luca10 Jako jediné řešení vidím pořádat doma u tebe srazy skinheadů. Evidentně jsi kápla na tu nejpovedenější sortu z nich, která se dá srovnat s částí obyvatel brněnského „Bronxu“ - ulice Cejl a Životského. Nemají nejmenšího tucha, co je to slušnost. Tam platí jediné - nesmíš dát najevo strach, jinak nepřežiješ…
Ale pokud budeš mít zájem, tak můžem zkusit „odmaskovat“ v okolí tvého bydliště nějakou „podzemní učebnu“ pro sovětské průzkumníky, které tu po nich zůstaly - při jejich odchodu se jenom zahrnovaly zeminou a jinak nic… Možná by se tihle sprosťáci divili, kdyby při nedělní procházce lesem najednou zpod jejich nohou vyskákalo třicet holých lebek stylem bojovníků Vietcongu… Třeba by i pustili do textilu, co já vím. ![]()
@Luca10 najít majitele bytu a pravidelně ho prudit. Jinak neuděláš vůbec nic - naši mají přesně takové sousedy a je to peklo. Jenže dokud platí, neudělá s nimi nikdo nic ![]()
@brulinka píše:
Jenže to odstěhování by mě pěkně štvalo, proč by se jim mělo pořád ustupovat?![]()
to si piš, že to každého štve - ale ten, kdo s tim má zkušenost Ti vždycky řekne, že je to to nejlepší, co můžeš udělat.
@Luca10 píše:
Náš byt.Stěhování do řadovky jsme plánovali cca za rok a půl, ted před porodem se nám do toho nechce, pak budou starosti kolem malé…
Jejda, no nevím, kdo si to od vás koupí
To nebude jednoduché.
Stěhovala bych se být tebou hned, případně s malým miminem, to ti nebude běhat okolo rozloženého nábytku, rozdělané elektriky a tak. ![]()
@jannina1 píše:
Tomu moc nerozumím. I „normální“občané by mu snad platili nájem, ne? A navíc si nechat zdevastovat byt…No nevím..
Ty jsi asi nikdy nic nepronajímal, viď?
Úřad platí spolehlivě a dotyčným je to jedno, když musí nájemce dávat ze svého, to je jiná.
@brulinka píše:
Jenže to odstěhování by mě pěkně štvalo, proč by se jim mělo pořád ustupovat?![]()
Jasně, to štve každýho. Ale dělat se s tím mnoho nedá. Oni mají prostě takový životní styl ![]()