Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkus si koupit v cyklo naplasti na kola a zalep to tím. Mělo by to držet
Slepit půjde, musíte prstenec namočit ve vodě- bazénu, kde uniká vzduch, označte, zalepte soupravou na lepení děr, kterou máte v příslušenství k bazénu a hlavně-KUPTE SI KRYCÍ PLACHTU! ![]()
Ja koupila v Mountfieldu lepeni primo na bazeny, nasla diry, zalepila. jsou to 2 roky a stale je bazen v pohode. Stalo me to asi 50 kc ![]()
Kde vám ho propíchla? Ten kruh nebo přímo tělo bazénu?
Nám se kdysi rupnul (přímo bazén, ne kruh), táta koupil lepidlo na gumu, rozstříhal starou nafukovačku a (za sucha) to z obou stran slepil. Fungoval další 2 roky ![]()
Kruh bych taky slepila.
@berry4 Jakým způsobem zabrání krycí plachta zapíchnout kočce drápek?
Jinak třeba v tom mountfieldu poradí, my taky furt něco lepíme ![]()
Manžel taky říkal, ale já si myslím, že když je to z vrchu a děti budou cákat tak, že to nebude držet. řeším to proto, že má v sobotu přijet dcera z tábora a psala jak se hrozně těší, že se tam spolu budem koupat ![]()
Ani kryci plachta nepomuze, my ji meli a dopadlo to naprosto stejne jako bez ni
@Anonymní píše:
Manžel taky říkal, ale já si myslím, že když je to z vrchu a děti budou cákat tak, že to nebude držet. řeším to proto, že má v sobotu přijet dcera z tábora a psala jak se hrozně těší, že se tam spolu budem koupat
neboj se drzi to
@Anonymní píše:
Manžel taky říkal, ale já si myslím, že když je to z vrchu a děti budou cákat tak, že to nebude držet. řeším to proto, že má v sobotu přijet dcera z tábora a psala jak se hrozně těší, že se tam spolu budem koupat
Teď chlap kupoval nějaké lepidlo na plachtu do toho kovového kruhového bazénu, že se ani nemusí vypouštět voda na to lepení, lepí i pod vodou… Tak něco určitě existuje, neklesej na mysli! Nebo v nějaké Hornbachu, Bau-něco se zeptat…
@Anonymní píše:
My slepili díru přímo v bazéně a drželo to. Díra v kruhu není problém. My měli letos u bazénu přímo sadu na opravu.
Kombinace kočky a bazénu s nafukovacím límcem je poměrně nešťastná
, můžu potvrdit, máme doma ![]()
Na límec jsou super ty samolepící izolepy, kolikrát bývají u dětského kruhu a dalších nafukovacích hraček do vody. Kamarádka mi doporučovala i cyklozáplaty.
Letos naše kočka má asi extra ostré trápky, zvládla propíchnout i tu spodní část a na to manžel koupil někde v Baumaxu lepení pod vodou.
Příspěvek upraven 01.08.12 v 21:37
@berry4 píše:
Slepit půjde, musíte prstenec namočit ve vodě- bazénu, kde uniká vzduch, označte, zalepte soupravou na lepení děr, kterou máte v příslušenství k bazénu a hlavně-KUPTE SI KRYCÍ PLACHTU!
Plachtu máme, ale stalo se to tak, že přišla sousedka odkryla to já myslela, že to odkryl manžel a manžel, že jsem to odkryla já. dnes, když jsem se jí ptala, proč nám odkrývá bazén tak proto, že se pod tím kazí voda
. my jsme na něj s manželem byli tak opatrní. Já jsem tak neskutečně naštvaná.
@Pipet asi takovým, že my už dva roky nemusíme lepit bazén
(taky nám to propichovaly kočky)
Bohužel nám kočka propíchla bazén. Jedná se o takový co se nahoře nafoukne a zespoda se zvedne po napuštění vodou. Má někdo zkušenosti? Půjde nějakým způsobem slepit nebo je lepší koupit nový? Děkuji