Co s propíchlým bazénem?

Anonymní
1.8.12 21:24

Co s propíchlím bazénem?

Bohužel nám kočka propíchla bazén. Jedná se o takový co se nahoře nafoukne a zespoda se zvedne po napuštění vodou. Má někdo zkušenosti? Půjde nějakým způsobem slepit nebo je lepší koupit nový? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1104
1.8.12 21:28

Zkus si koupit v cyklo naplasti na kola a zalep to tím. Mělo by to držet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.8.12 21:28

Slepit půjde, musíte prstenec namočit ve vodě- bazénu, kde uniká vzduch, označte, zalepte soupravou na lepení děr, kterou máte v příslušenství k bazénu a hlavně-KUPTE SI KRYCÍ PLACHTU! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
1.8.12 21:29

Ja koupila v Mountfieldu lepeni primo na bazeny, nasla diry, zalepila. jsou to 2 roky a stale je bazen v pohode. Stalo me to asi 50 kc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.8.12 21:30

@crazytown jj, lepení bazénů funguje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.12 21:31

Kde vám ho propíchla? Ten kruh nebo přímo tělo bazénu?

Nám se kdysi rupnul (přímo bazén, ne kruh), táta koupil lepidlo na gumu, rozstříhal starou nafukovačku a (za sucha) to z obou stran slepil. Fungoval další 2 roky :palec:
Kruh bych taky slepila.

• Citovat
  • Upravit
24798
1.8.12 21:31

@berry4 Jakým způsobem zabrání krycí plachta zapíchnout kočce drápek?

Jinak třeba v tom mountfieldu poradí, my taky furt něco lepíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.12 21:32

Manžel taky říkal, ale já si myslím, že když je to z vrchu a děti budou cákat tak, že to nebude držet. řeším to proto, že má v sobotu přijet dcera z tábora a psala jak se hrozně těší, že se tam spolu budem koupat :(

• Citovat
  • Upravit
2002
1.8.12 21:33

Ani kryci plachta nepomuze, my ji meli a dopadlo to naprosto stejne jako bez ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
1.8.12 21:33
@Anonymní píše:
Manžel taky říkal, ale já si myslím, že když je to z vrchu a děti budou cákat tak, že to nebude držet. řeším to proto, že má v sobotu přijet dcera z tábora a psala jak se hrozně těší, že se tam spolu budem koupat :(

neboj se drzi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.8.12 21:34
@Anonymní píše:
Manžel taky říkal, ale já si myslím, že když je to z vrchu a děti budou cákat tak, že to nebude držet. řeším to proto, že má v sobotu přijet dcera z tábora a psala jak se hrozně těší, že se tam spolu budem koupat :(

Teď chlap kupoval nějaké lepidlo na plachtu do toho kovového kruhového bazénu, že se ani nemusí vypouštět voda na to lepení, lepí i pod vodou… Tak něco určitě existuje, neklesej na mysli! Nebo v nějaké Hornbachu, Bau-něco se zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.12 21:34
@Anonymní píše:

My slepili díru přímo v bazéně a drželo to. Díra v kruhu není problém. My měli letos u bazénu přímo sadu na opravu.

• Citovat
  • Upravit
1140
1.8.12 21:36

Kombinace kočky a bazénu s nafukovacím límcem je poměrně nešťastná :lol:, můžu potvrdit, máme doma :mrgreen:
Na límec jsou super ty samolepící izolepy, kolikrát bývají u dětského kruhu a dalších nafukovacích hraček do vody. Kamarádka mi doporučovala i cyklozáplaty.
Letos naše kočka má asi extra ostré trápky, zvládla propíchnout i tu spodní část a na to manžel koupil někde v Baumaxu lepení pod vodou.

Příspěvek upraven 01.08.12 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.12 21:36
@berry4 píše:
Slepit půjde, musíte prstenec namočit ve vodě- bazénu, kde uniká vzduch, označte, zalepte soupravou na lepení děr, kterou máte v příslušenství k bazénu a hlavně-KUPTE SI KRYCÍ PLACHTU! ;)

Plachtu máme, ale stalo se to tak, že přišla sousedka odkryla to já myslela, že to odkryl manžel a manžel, že jsem to odkryla já. dnes, když jsem se jí ptala, proč nám odkrývá bazén tak proto, že se pod tím kazí voda 8o 8o. my jsme na něj s manželem byli tak opatrní. Já jsem tak neskutečně naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
29577
1.8.12 21:38

@Pipet asi takovým, že my už dva roky nemusíme lepit bazén :palec: (taky nám to propichovaly kočky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí