Co s propíchlým bazénem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18794
1.8.12 21:39

Neboj se bude to držet… to samé se stalo švagrovi… a bylo to píchlé spíš zevnitř, že na to opravdu hodně stříká voda a obyčejná cyklonáplast to spravila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
1.8.12 21:39

Anonymní, to nic, stane se. My máme na límci asi 6 záplat a bazén třetím rokem ;).
Kamarádka taky stále lepila a lepila (její tři kočky na límci pořádaly závody :mrgreen: ), když už jí došly záplaty, tak na to lepila i kusy igelitek :lol:. Po pěti letech to teda vzdala, že nehodlá řešit ob den vyfouklý bazén :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.12 22:40

Tak já to teda zkusim :( Mám na tu sousedku takového vzteka asi bude po kamarátství :cert:

• Citovat
  • Upravit
395
2.8.12 01:05

Propíchlý podle vzoru mladý. Tohle se učí na základní škole. Doporučuji doplnění mezer ve znalostech pravopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.8.12 08:09

@berry4 A jakou máte tu plachtu? My právě takovou, že pro kočku by to nebyla žádná překážka… naštěstí bazén plechový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.8.12 08:21

@Pipet no úplně normální igelitovou. My máme právě ten s nafukovacím prstencem a první nám nevydržel ani měsíc, kočky si na něm dělaly závodní dráhu a nebylo v našich silách pohledat všechny ty pididírky :cert:
Od chvíle, co poctivě přikrýváme - DRŽÍ A KOČKY TO VZDALY :jazyk:
@Katjinka zvykej si děvče zvykej, občas tady narazíš na takový pravopisný špeky, že se nebudeš stačit divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.8.12 08:26

@berry4 Já úplně vidím toho našeho šílence kocoura, na bazén by sedl vrabeček a on se plíží a skočí metr do vzduchu, pták samozřejmě ulítne a kočka visí za drápy na bazénu plachta neplachta :twisted: Tak hlavně že to pomohlo.

@Katjinka Ty nevíš, že je důležitý jen obsah sdělení a pravopis je takhle na diskusi úúúúplně nepodstatný? 8o Přece není čas to po sobě číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
2.8.12 08:28

Koupit novej bazen a zopakovat si v nem ceskou gramatiku!

• Citovat
  • Upravit
395
2.8.12 12:23
@Pipet píše:@Katjinka Ty nevíš, že je důležitý jen obsah sdělení a pravopis je takhle na diskusi úúúúplně nepodstatný? 8o Přece není čas to po sobě číst.

A z jakého důvodu by pravopis byl nepodstatný? Myslím si, že nějaké tři sekundy na korekturu se vždy najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.8.12 12:56

@Katjinka To byla ironická poznámka, rostu z toho stejně jako ty, jenže už se tu nějakou dobu pohybuju a ve zkratce jsem ti objasnila, co se dříve či později dozvíš sama od dotyčných pravopisných mágů :mrgreen: (jo, ještě pár jich má dyspravopisii, tak těm se omlouvám 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.13 14:01

Pravopis se tu neřešííí!!! téma - lepení bazénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie