Co s sebou - Bulovka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mobo
9.9.10 11:46

Ty budou sbalené jako první…přítel se mi směje, že je nosím i v létě :-)

• Citovat
  • Upravit
65288
9.9.10 11:48

Tak ty jsem taky měla…a mates se narodil v dubnu,bylo vedro a já měla teplé ponožky :lol:
ještě jsem měla žabky…před porodem do sprchy…at tam nechodím bosa,ty pak chlap hned odvezl domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
25.9.10 10:09

Ahojky,

doporučuji začít chodit na předporodní kurz, Bulovka je pořádá (taky tam chodím :-) ) a vše se tam dozvíš.

Jinak tady v tomto letáčku, najdeš co potřebuješ do porodnice v čase příjmu a i co pak (pro sebe v šestinedělí, ale pro mimčo). Zkrátka takové rychlé info :wink:.

CO DO PORODNICE

Tak se měj pěkně a možná se tam i potkáme :mrgreen:. Mám ideální termín porodu 20.11.2010.

Jo a možná by Tě mohlo zajímat, že tam budou mít sanitární týden v 2. polovině listopadu. Víc info prý budou mít na svých stránkách cca do týdne.

Měj se pěkně :mavam:
Angel

Příspěvek upraven 28.02.15 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mobo
4.11.10 07:11

Děkuji za informace

doktor mi posunul termínek na 24.11.,ale četla jsem, že prvním miminkům se na svět moc nechce :-)

Držím Tobě i zatím nenarozenému miminku palečky :-D

• Citovat
  • Upravit
mobo
8.12.10 11:08

Tak to máme za sebou :-)

Tak to máme obě za sebou :potlesk: …večer jsem upekla cukroví a za hodinu jsme jeli na Bulovku…a to bylo teprve 12.11…druhý den dopoledne se mi narodila krásná dcera :lol:
takže VŠEM držím palečky a přeju rychlý a hladký porod !
já se ho strašně bála,ale tím,jak byl o 11dní dříve,neměla jsem ani čas nad tím přemýšlet
(a tašku samozřejmě balila chvíli před odjezdem do porodnice :-) )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková