Co s sebou do letadla?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1342
23.11.09 21:32

Co s sebou do letadla?

Ahoj holky, asi budu za trubku, ale letadlem neletame, mame radeji nase velke auto:-) a manzel leti ve stredu poprve na sluzebku do Francie, tak patram - co muze mit v te prirucni tasce, zkratka s cim ho pusti do letadla? Voda ne, to vim…potom co nejake jidlo? Myslim treba coko tycku…nebudou delat problemy, kdyz bude mit u sebe krabicku s leky? Je epileptik…ale to by asi nemel byt problem, ne? Lidi co pravidelne uzivaji leky je hafo…nebo poradte, co je dobre mit na palube u sebe? Jo zvykacky mu pribalim:-) diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5811
23.11.09 23:32

Ahojky, taky nejsem častý letec, ale v září jsem letěla :-) Jídlo problém.Nesmí mít třeba nůž, nůžky, pilníček - ostré věci, spreje. Tekutiny(gely) jsou limitovány do toho igeliťáčku. No a pozor tekutina či gel je šampon, voda po holení, zubní pasta… Tedy snad si tam nepřimalovávám :wink: A léky, mám pocit že i ty mají být v tom igelitu, ale ruku do ohně za to nedám. No a ty sáčky sem koupila v DM jsou přímo letecký. Tak šťastný let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.11.09 00:42

Nevim zda opět nejsou nějaké změny ale pokud manžel musí používat na palubě nějaké léky měl by mít potvrzení od lékaře že to je nutné,jinak mu mohou léky zabavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
24.11.09 05:21

My letame s rodinou porad. Letela jsem zrovna pred mesicem pres ocean. Tri prestupy a na vsech letistich to bylo stejne. Uz to neni tak prisne jak to byvalo. Ja napr. sebou vozim i flasku pro maleho, ale s detskyma potrebama je to jine. Vodu mit nemuze, ale kosmetiku v malem baleni ano. Dat do pytliku, da se sehnat primo na letisti a pri pruchodu pres rentgen vytahnout ven ze zavazadla. Vzdy sebou vozim nejake cokolady, tycinky a jeste nikdy mi je nezabavili. To at si klidne vezme a v nejhorsim pripade mu to vyhodi, ale to se nestane. Horsi by bylo, kdyby si sebou vezl treba rizek v alobalu :lol: Vse musi mit oryginal baleni. No ja jednou zazila araby, co si vezli cely hrnec s nejaky jejich jidlem :lol: No nepochodili… Manzel si vzdy sebou vozi prasky na spani a taky bez problemu. Nikdo se nas na to jeste nikdy neptal. My letame s malym, a to ja jsem vzdy vybavena. Kapky do nosu, vitaminy, baleni magnesia pro me, kdyz jsem tehu… Jo a taky sebou vozime prasky na spani pro psa, jelikoz cestujeme i s nim a ty taky vzdy mame u sebe. Nikdo nikdy nic nekomentoval. Nesmi mit ostre predmety, ale pochybuju, ze by si chtel vzit do letadla treba pilnik na nechty :lol: :lol: No a jinak jestli si poveze notebook, tak ten taky musi pri pruchodu pres rentgen vytahnout. No kdyby jsi videla, s cim vsim my letame, tak se pobavis a vzdy bez problemu… Tak preji stastny let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
24.11.09 16:27

holky diky :-) Muzu se jeste zeptat - kdyz bude mit kosmetiku jako sprchac,vodu po holeni…normalne v kufru, to problem neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
24.11.09 22:00

V kufru to mít může, žádný problém to není. V kufru může mít i ty nůžky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristynka46@seznam.cz
25.6.12 13:22

Ahoj holky chci se zeptat poprve poletim do zahranici s manzelem a 6 mesicnim synem a chci se zeptat jak to je s prikrmy mlikem atd? Muzu si to normalne vzit? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1
21.2.13 20:53

Ahojky. Já nikdy neletěla, a ted sem dostala od přítele letecky na 4 dny do Anglie. Nemáme kufr ale jen příruční zavazadlo, tak se chci zeptat jestli můžu mít kosmetiku a šmínky, popřípadě jak to můžu převést. Díky moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 18:05

Ahoj HCI se taky na něco septat dostání od mojí přítelkyně letenku do usa ale já tak moc neumím anglicky a nemám kufr můžu si vzít do letadla batoch a můžu mít na palubě plničkou do dutinek děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 18:07

Ještě dodám jak to řešíte na imigračním na letišti v USA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky