Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám takový dost off topic dotaz, proto je to tady a ne jinde:) Zajímalo by mě, zda nějaká mamina má intimní piercing? Já totiž jeden mám, konkrétně v klitorisu a vyndávat se mi ho moooooc nechce. Tak jsem se chtěla zeptat případných majitelek této ozdůbky, jak to měli s těhu, kdy vyndávali, jak po porodu, kdy šel zase nandat, nebo zarostla dírka? Zbavit se ho stopro nechci, je to součást mě ![]()
Snad se najde někdo, kdo bude mít odpověď k tématu. Díky
Neporadím, ale vždycky se nad tímhle zamyslím a nechápu, jak to někdo dokáže, si tam píchnout
bych asi umřela a co to dělá pak? jak moc to člověk cítí? mě stačí když se mi trošku „zařežou“ kalhotky a je mi to děsně nepříjemné. Taky bych měla strach, že se s tím o něco zavadí…no prostě moje představivost je velká a mám pocit, že člověk musí být masochista ![]()
Cancerko na zamyšlení je to dobré, to ano
Já jsem trošku letadlo od přírody, takže jsem ten pierc chtěla. První jsem měla do pupíku a ten druhý holt „dolů“. Samotné píchnutí jsem si nechala udělat v salonu a jinam už bych nikdy nešla, byl to profík a věděl co a jak. Sice to docela bolelo, ale neřvala jsem, jen zalapala po dechu a drtila příteli ruku
Cesta domů byla horší, bylo to citlivé, ale do týdne se mi to zahojilo, zavadění o cokoliv nebolí, ba naopak. Mám to píchnuté na to „správném“ místě, že třeba i jen při chůzi je to velmi příjemné
A k tomu masochistovi - třeba bych si nenechala udělat piercing do bradavek, protože to se právě bojím, že bych o něco zavadila a umřela bych bolestí. Ale s nikým, kdo takový pierc má jsem nemluvila, takže nevím, třeba je to stejné jako s tím klitorisem.
Erian díky za podrobné info
Nu já si právě myslím,že to píchnutí muselo bolet jak sviňa brrr úplně mi jde mráz po zádech.
A teď ještě ta představa,že ukazuješ pipku někde v salónu, to je taky mazec ![]()
Hih a když říkáš,že to teď nebolí, spíš naopak, to pak musí být taky docela mazec, se takhle s prominutím uděláš kdykoliv kdekoliv ![]()
Jinak do bradavek, to je taky masochismus brrrr
Bych zvládla do uší a pak maximálně do pupku, ale i ten pupek už je pro mě extrém. Jsem prostě měkkota ![]()
Erian, já jsem tuto intimní ozdůbku měla.
Nosila jsem ji celé těhotenství a měla jsem v plánu si ji sundat až před porodem.
Naštěstí jsem si to cca v 33tt rozmyslela a pirc vydělala, no, byl to masakr, prd jsem tam přes bříško viděla ![]()
Kdybych čekala s vyndáním až do porodu, tak bych si ho radši vyrvala, protože to byla fakt fuška dát ho pryč.
Bohužel mi vpich velmi rychle zarostl ![]()
Mrzí mě to dodnes, ale mám v plánu to zase obnovit.
Já mám pichlý jazyk, pupík (ale ten se už po porodu moc vystavovat nedá
) a měla jsem i tam dóle no.
Cappy, díky za příspěvek. Já právě taky plánuju vyndat ho až těsně před porodem, kdyžtak mi ho vytáhne přítel, já si tam asi neuvidím, ale po hmatu by to taky mělo jít vyndat:)
Já se právě bojím toho, že mi ta dírka rychle zaroste. Nevím, zda budu schopná si tam tu ozdůbku dát třeba hned po návratu z porodnice…Protože v porodce by asi dost tlamovali
A nevím, kdyby dírka zarostla, zda píchnou v salonu tu samou na stejné místo. Budu muset mému piercerovi zavolat a zeptat se.
Jinak pupík jsem měla taky, ten jsem vyndala celkem brzy. Ale měla jsem to píchnuté od doktorky na chirurgii a skoro mi ozdůbka vyhnisala, píchla mi to špatně, zůstalo to jen na tenkém kousíčku kůže no a teď mám strach, že mi ten kousek kůže praskne, jak se mi zvětšuje bříško ![]()
Ahoj Erian, prosím tě, je asi blbý že ti radí chlap…:)), ale tohle se řeší nylonovou šňůrkou. Po dobu těhotenství se provlékne místo kroužku, aby dírka nezarostla. Před porodem není problém ji přestřihnout a vytáhnout. Jinak moc držím palce, piercing v klitorisu je super!…:)) ![]()
koukám, že je to tady trošku starší, ale zajímalo by mě, jak jste to nakonec s piercingem vyřešili… mám totiž ten samý a jsem momentálně těhotná, tak řeším, jestli ho dát vůbec pryč nebo ne…
Jindřiška7 píše:
koukám, že je to tady trošku starší, ale zajímalo by mě, jak jste to nakonec s piercingem vyřešili… mám totiž ten samý a jsem momentálně těhotná, tak řeším, jestli ho dát vůbec pryč nebo ne…
Ahojky, mám ho tam taky , ale horizontál hood .
Celé těhu jsem si ho nechala. Když jsem přijela rodit tak mě prohlídla a řekla ať si ho vyndám tak jsem ho vyndala . Po asi 3 dnech jsem si ho na záchodech ještě v porodnici nandala a pohoda ![]()
Jindřiško, vyndat, ale nejlépe až těsně před porodem. Pokud se tam do 14 dnů vrátí, je to v pohodě. Jinak se dírka stáhne, a mnohdy zaroste. Do stejného místa je pak velmi obtížné udělat znovu vpich, protože tkáň je tam od přechozího vpichu zjizvená. Pokud nechceš o potěšení z piercingu přijít, vyndej ho až co nepozději, nebo použij nylonovou šňůrku, jak jsem psal výše. Porodníci budou na vyndání piercingu trvat v každém případě, takže tomu se stejně nevyhneš. Zdravím, VT. ![]()
žirafííí píše:Jindřiška7 píše:Ahojky, mám ho tam taky , ale horizontál hood .
Celé těhu jsem si ho nechala. Když jsem přijela rodit tak mě prohlídla a řekla ať si ho vyndám tak jsem ho vyndala . Po asi 3 dnech jsem si ho na záchodech ještě v porodnici nandala a pohoda
já se bojim toho, jak ho tam budu štelovat před tím porodem, a abych tu kuličku vůbec odšroubovala nebo manžel ![]()
VT píše:
Jindřiško, vyndat, ale nejlépe až těsně před porodem. Pokud se tam do 14 dnů vrátí, je to v pohodě. Jinak se dírka stáhne, a mnohdy zaroste. Do stejného místa je pak velmi obtížné udělat znovu vpich, protože tkáň je tam od přechozího vpichu zjizvená. Pokud nechceš o potěšení z piercingu přijít, vyndej ho až co nepozději, nebo použij nylonovou šňůrku, jak jsem psal výše. Porodníci budou na vyndání piercingu trvat v každém případě, takže tomu se stejně nevyhneš. Zdravím, VT.
díky za info, no ono to nějak dopadne ![]()
Jindřiška7 píše:žirafííí píše:já se bojim toho, jak ho tam budu štelovat před tím porodem, a abych tu kuličku vůbec odšroubovala nebo manželJindřiška7 píše:Ahojky, mám ho tam taky , ale horizontál hood .
Celé těhu jsem si ho nechala. Když jsem přijela rodit tak mě prohlídla a řekla ať si ho vyndám tak jsem ho vyndala . Po asi 3 dnech jsem si ho na záchodech ještě v porodnici nandala a pohoda
Tak si to natrénuj dokud to ještě jde , já to tam vyndala po slepu během sekundy ![]()
žirafííí píše:Jindřiška7 píše:Tak si to natrénuj dokud to ještě jde , já to tam vyndala po slepu během sekundyžirafííí píše:já se bojim toho, jak ho tam budu štelovat před tím porodem, a abych tu kuličku vůbec odšroubovala nebo manželJindřiška7 píše:Ahojky, mám ho tam taky , ale horizontál hood .
ok, tak to zkusím, ale stejně, když už budu mít třeba kontrakce, tak se obávám, že budu myšlenkama asi úplně jinde, spíš to asi naučím manžela ![]()