Piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nikol8888
24.10.11 13:15

pierc intim

Ahojky holky, rozhoduji se mezi piercingem christina a mezi vertical hood.. Mohly by jste mi dát nějaké rady, která z vás má nějaké zkušenosti.. Dekujii

• Citovat
  • Upravit
1797
24.10.11 13:26

čauky
mám zkušenost s obojím.
Christina nebolí tak jako HH, ale HH vypadá líp :-))
tak si vyber. :lol: :lol: Zda radši něco vydržíš pro lepší vzezření, ale jestli je ti to jedno, bude ti stačit Chris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikol8888
24.10.11 13:34

jo jako vim že ta christina je vicemeně taková ozdobička, ale prý se dýl hojí… tak nevim, radši přeziju bolest u hooda … nevimmm …

• Citovat
  • Upravit
7602
29.10.11 19:36

Hojení záleží hodně na šikovnosti piercera a na hygieně po píchnutí. Já to měla zahojený do týdně, měla jsem Christinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
18.4.12 23:25

Ahoj :-)

Už dlouho přemýšlím o pier na své intimní místečko… :mrgreen: :oops:
Nejdřív jsem chtěla christinku http://www.prsten.cz/…hristina.jpg ale teď spíš přemýšlím o ClHo http://www.prsten.cz/…vertikal.jpg
Holky bolí ten u klitorisu, já vím, že každá máme jiný práh bolestivosti a bla bla bla… ale k čemu tak asi byste to přirovnaly? Bolí to i tam dole fakt jen tu chvilku? Nechci to přímo do klitorisu - chápu ten typ pier správně, že prochází jen kůžičkou? A zlepší se pak citlivost? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nikol888
19.4.12 07:56

ahojky holky, tak mam za sebou hooda, a je to super, určitě bych uz na to podruhé nešla bolelo to jak prase, ruce jsem mela spocene jako kdyby jsem je namočila do vody, a ten vpich trval jen nekolik vterin ale byla to fakt bolest jen to propichnuti, jsem rada ze ho mam, mam uplne jiny pohled na sex a celkove je to super:)

• Citovat
  • Upravit
7602
30.4.12 20:29

Anonymko, když jsem se bavila s piercerem o bolesti při vpichu tak mi říkal, že jsou místa, který bolí mnohem mnohem víc, protože je to třeba hluboký vpich a musí se propíchnout hodně tkáně. Tyhle intimky jsou v pohodě, sice hodně citlivá místa, bolest poměrně intenzivní, ale strašně krátká, jen to štípne a je konec :mrgreen: To samý bradavky, tam je to stejný, já byla vytlemená jak beruška, že jsem to fakt udělala, bradavka byla dlooouho místo, na který jsem „neměla koule“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
30.4.12 20:38
@Nikol888 píše:
ahojky holky, tak mam za sebou hooda, a je to super, určitě bych uz na to podruhé nešla bolelo to jak prase, ruce jsem mela spocene jako kdyby jsem je namočila do vody, a ten vpich trval jen nekolik vterin ale byla to fakt bolest jen to propichnuti, jsem rada ze ho mam, mam uplne jiny pohled na sex a celkove je to super:)

Hood tě bolel? Mě ne, přijde mi, že mnohem horší je Isabella nebo třeba Christina, právě kvůli tomu, že to jsou poměrně hluboké piercingy… Ale ono každý člověk má tady na těch místech jinou anatomii, to co jednomu jde raz dva, druhému trochu hůř… Ale tak hlavně, že se líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 20:06

Piercing přirození a detektor kovu

Ahoj, čeká mne soud a přemýšlím, co udělá detektor kovu, když mám dole piercingy. Nerada bych vysvětlovala, kde co mám :D. Jak se to řeší, když „pípnu“? :mrgreen:

:think:

Anonymně, díky. L.

• Citovat
  • Upravit
72725
2.9.13 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj, čeká mne soud a přemýšlím, co udělá detektor kovu, když mám dole piercingy. Nerada bych vysvětlovala, kde co mám :D. Jak se to řeší, když „pípnu“? :mrgreen:
:think:
Anonymně, díky. L.
řeší, můžeš to předem sundat. Pokud zajede na předek a máš ocelku, tak pískneš :mrgreen: a pak budeš muset tak dlouho sundavat, až projdeš bez písknutí :zed: a nebo vysvětlit, že je to naušnice, ale oni je na 90 % budou chtít ukázat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.9.13 20:20

Já mám teda piercing jen v nose, měla by to být chirurgická ocel. Přes detektor jsem šla na letišti i u soudu už několikrát a nikdy jsem nepípala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 20:24

No, bezva:D. Jenže já to nějak nemůžu sundat :D. Jeden jsem někde ztratila při hrách :oops:, takže tam mám teď kroužek a ten sundám. Ale druhou činku, co drží jak… To mi nejde, kurnik :lol:

Už vidím jak v tom slušném oblečku alá sekretářka, se tam někde budu svlíkat a nestihnu se rozvést :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.13 20:25

@MrsDuck V nose mám taky a ten jim klidně ukážu :P :P

• Citovat
  • Upravit
784
2.9.13 20:33

Hledám o tom něco na Googlu a nějakou američanku donutitli na letišti vyndat náušnice z bradavek :mrgreen:
Projíždím ještě nějakou diskuzi a někdo pípal, někdo nepípal. Je to tak padesát na padesát :nevim:
Ale já jsem fakt nepípala nikdy, normálně nosím i náušnice v uších a detektor nikdy ani neceknul.
Logicky si myslím, že kdybys pípla a oni Tě projeli tím ručním detektorem a zjistili, že pípáš jen v rozkroku, tak jim řekneš, že holt máš piercing, chlapci policejští zčervenají a nechají Tě jít :mrgreen: Ti sebevědomější Tě osahají a dobrý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 20:51

@MrsDuck To by mě jako nemohli osahat, to promiň, ale… Až tam…? :D. Ještě já to nemám nějak nahoře, ale až dole víc :mrgreen:

Jo, taky jsem na ten článek narazila. pokusim se to prostě vyndat :D. Bude záležet zřejmě na materiálu, který tam je. Stříbro by asi bylo v pohodě. Ale třeba titan, pochybuju :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová