Účesy pro malé holčičky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
10.11.09 14:35

Účesy pro malé holčičky

Ahoj maminky,
jak češete svoje holčičky s delšími vlásky? Máte tip na nějaké pěkné a jednoduché účesy? Moje dcerka má 4,5roku a má docela dost dlouhé vlasy, češeme různé culíky, copánky, dáváme sponky, čelenku, ale chtělo by to obměnu. Nevím, jestli půjdou účesy snadno popsat, ale pokud máte tip, prosím se s ním:)
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
10.11.09 17:35

Tý brďo, ty jsi akční:))) Moje Elis nosívala vlasy po zadek - a skoro vždycky rozpuštěné. Teď má mikádo tak do půl zad - a většinou nosí vlasy bez ničeho, maximálně občas čelenku. Mravně tím rozkládáme holčičky ve školce, kterým maminky češou ty všelijaké culíčky a píchají do nich tisíce sponek - jejich maminky si mi potom „stěžují“, že holčičky chtějí mít vlasy rozpuštěné jako Eliška:)))

Navíc mě rozčilovala ofina, tak má Elis vlasy v jedné délce.

Nevím, pokud ti nestačí culíčky, copánky, sponečky a čelenky, a přitom chceš účes jednoduchý, tak možná zkusit takový obyčejný baletní drdůlek (ten nosím na doma já, prostě chňapnu všechny vlasy a nahoře na temeni je smotám a otočím tlustou textilní gumou - navíc když je pak rozpustím, jsou krásně vlnité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
10.11.09 20:28

zdravim- M nosi"bobky" jak tomu rika- a ja ji v nich miluju- jsou to vysoko ucesaen culiky a pri poslednim otaceni gumicky jako nedovytahnes pramen ven- je to k pochopeni? - mrkni na fotku- vlasy ma pres pul zad…

http://www.mimibazar.cz/scrapbook.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
10.11.09 20:36

Ahoj .. tenhle je náš oblíbený … jinak klasicky copky, čelenky,sponky,všecko zaráz.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
10.11.09 20:37

a nebo tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
10.11.09 21:35

Ahoj, taky jeden přidám. Stánku všechny vlasy do culíku gumičkou a z něj udělám asi 5-6 pramínku (dle hustoty vlásku. Kikinka má husté, tak ji je vic), které vykroužkuji a pripevním skřipečkem. Zbytek nechám volně. Je možné vykroužkovat všechny. Je to za 3 minuty hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.11.09 22:11
Kykoušek píše:
Ahoj, taky jeden přidám. Stánku všechny vlasy do culíku gumičkou a z něj udělám asi 5-6 pramínku (dle hustoty vlásku. Kikinka má husté, tak ji je vic), které vykroužkuji a pripevním skřipečkem. Zbytek nechám volně. Je možné vykroužkovat všechny. Je to za 3 minuty hotové.

Kykoušku,to je úchvatné.
Jak vykroužkuješ? A hlavně jak dlouhé vlasy Kristýnka má? Jde to i z dost dlouhých? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.11.09 21:29

Ahoj Su,
tak naše Sára nosila taky všelijaké copy, culíky, sponky a čelenky.Teď má mikádo, takže má vlasy buď na volno nebo čelenku :palec: .
A vyhovuje nám to oběma, já jsem zlenivěla a Sárča má aspoň pohodu při sportování :wink:
Moc se mi líbila pavučinka, viz.foto (mimochodem, jde to i z mikáda!)
Hodně jsem česala francouzáky po celé hlavičce až do konce spletené, nebo jen ke krku a pak rozpuštěné…snad je to pochopitelné, neumím se nějak moc vyjadřovat, ehm :oops: :lol:
Nebo francouzáky spletené různými směry.A taky otočené!Jsme si vzpomněla, ty byly moc fajn :wink:
Ale nenosila to denně, vlasy mají odpočívat a já taky :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.11.09 21:08
jirabobes píše:
Kykoušku,to je úchvatné.
Jak vykroužkuješ? A hlavně jak dlouhé vlasy Kristýnka má? Jde to i z dost dlouhých? Díky moc

Píšu hodně opožděně :oops: . Vykroužkuji tak, že si udělám pamínek a dělám z něho kolečko a točim točim dokud neni u hlavy. Kikinka má vlasy právě vlasy dlouhé a jde to perfektně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.11.09 21:11

Jo a ještě, když se podíváš na detaily fotky, tak jak jsou ty skřipce, tak jsou vidět ty kolečka. Ve prostřed to udělá takový drdulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.11.09 21:14

Kykoušku
Pozdě,ale přece. :wink: Díky moc. :huban: Zítra to testnu,jestli jsem to pochopila správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.11.09 21:57

Určitě se podaří, je to snadné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.1.12 13:17
Veronika-ucesy píše:
Děkuji. Bydlím mezi Mělníkem a Neratovicema. Občas jsem i v Praze.

Zrovna jsem si říkala, že na webu chybí alespoň orientačně nějaké město. :D Škoda, máme to fakt z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 23:37

francouzské copánky

Zdravím, ráda bych desetileté neteři chtěla dát k narozeninám francouzské copánky, líbí se jí celkově copánky a myslím že tenhle typ se hodí k dívčině jejího věku. Máte někdo zkušenosti s tím jak dlouho to vydrží, popřípadě jestli má cenu je dělat když má vlasy jemné ale má jich mnoho, jsou po ramena, a hrozně se jí cuchají…stačí si od rána nečesat a do odpoledne se jí utvoří malé dredíky..:-))To vlastně splňuje mou další otázku, ostříhat se nepřipadá v úvahu, ale s česáním je to na štíru, a v jejím věku, by měla úpravu jakžtakž zvládnout sama..poraďte prosím nějaké typy na lehké účesy, má kulatý obličej, a je typově spíš kulaťoučká…:-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.7.12 07:57

Dělávám culík a čelenku nebo drdol a sponky, pasují ji i dva drdoly. Na copánky nemám nervy, protože holka je dost neposedná musí to být rychlý účes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová