bezdrátová minikamera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
472
8.11.09 20:14

bezdrátová minikamera

Nemáte náhodou někdo zkušenosti s bezdrátovýma minikamerama? Ptám se pro mou sestru…má takový menší problém. Bydlí v bytovce a neustále jim někdo hází odpadky (papírky, slupky od ovoce atd.) do sklepní kóje - již se to stalo pomale pravidlem. Má sice tušení, kdo to dělá, ale nemá důkaz. Proto by si ráda pořídila nějakou minikameru, kterou by si instalovala přímo někam do sklepa a případného viníka natočila inkognito a získala tak potřebný důkazní materiál.
Dívala se na různé internetové obchody, ale z těch minikamer není moc moudrá. Potřebovala by, aby to umělo zaznamenávat min. 24 hod a aby byla bezdrátová. Vůbec neví a popravdě řečeno, když jsem na to koukala i já, tak tomu taky vůbec nerozumím, jak se v tom vyznat. Máte ji někdo a co tedy pořídit, aby měla co potřebuje. Napadá mě, nevíte třeba i jestli neexistují nějaké půjčovny bezdrátových minikamer, aby si ji nemusela kvůli takové blbosti hned pořizovat?
Díky moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
10.11.09 17:15

Našla jsem toto je to úplně dole na stránce… Je to Praha, nevím, odkud jsi ty… A nepíšou, jak dlouho to nahrává teda… :roll:

Ještě mě napadá někam do sklepa dát noťas a webkameru, to by taky snad mohlo jít s nějakým programem nahrát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová