Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte náhodou někdo zkušenosti s bezdrátovýma minikamerama? Ptám se pro mou sestru…má takový menší problém. Bydlí v bytovce a neustále jim někdo hází odpadky (papírky, slupky od ovoce atd.) do sklepní kóje - již se to stalo pomale pravidlem. Má sice tušení, kdo to dělá, ale nemá důkaz. Proto by si ráda pořídila nějakou minikameru, kterou by si instalovala přímo někam do sklepa a případného viníka natočila inkognito a získala tak potřebný důkazní materiál.
Dívala se na různé internetové obchody, ale z těch minikamer není moc moudrá. Potřebovala by, aby to umělo zaznamenávat min. 24 hod a aby byla bezdrátová. Vůbec neví a popravdě řečeno, když jsem na to koukala i já, tak tomu taky vůbec nerozumím, jak se v tom vyznat. Máte ji někdo a co tedy pořídit, aby měla co potřebuje. Napadá mě, nevíte třeba i jestli neexistují nějaké půjčovny bezdrátových minikamer, aby si ji nemusela kvůli takové blbosti hned pořizovat?
Díky moc za reakce.
Našla jsem toto je to úplně dole na stránce… Je to Praha, nevím, odkud jsi ty… A nepíšou, jak dlouho to nahrává teda… ![]()
Ještě mě napadá někam do sklepa dát noťas a webkameru, to by taky snad mohlo jít s nějakým programem nahrát… ![]()